Rozumiem, dzięki za infoTo chyba bardziej profilaktyka, biorę też luteinę dopochwową. Ogólnie to ja sama nie chce, w ciąży wszystko jest bardziej ukrwione, łatwiej o jakieś plamienie, nie chce sobie dokładać stresu [emoji6]
reklama
Calkiem normalne spokojnie, macica się rozciąga i szykuje. Tam teraz naprawdę dużo się dziejeDziewczyny jestem w 6 tygodniu i odczuwam ból podbrzusza i jajnika raz prawy raz lewy, czy to normalne? w piątek idę do lekarza wiec na pewno zapytam
Marianna728
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, jak Was ten brzuch Pobolewa? Ja już mam w domu 7 latke prawie i pamiętam, że z nią w ciąży strasznie panikowałam. Teraz tylko zrobiłam betę i progesteron i chyba powtorze betę po 48h? Rozmawiałam z taką stara emerytowana położną, mówiła mi że po 48 h nie wzrośnie tylko czekać tydzień.
Miałam plemienia i mnie 3 dni wcześniej przyjął☺ tez czekałam o czekałam ale jak już zobaczyłam że serduszko bije to się trochę uspokoiłam kolejną wizytę mam 28 kwietnia więc szybkoDziękuję za odpowiedź Ja jeszcze nie byłam na USG, jestem dopiero 4+6, więc czekam do 6+kilka, żeby zobaczyć upragnione serduszko. Zazdroszczę, że już to przeżyłaś Wyobrażam sobie, jaki to musi być piękny moment <3 Na razie miałam po becie tylko teleporadę, w której lekarz zobaczył, że w wyniku jest ciąża i właśnie wypisał mi skierowania na resztę badań. Z nimi mam się udać na wizytę do ginekolog prowadzącej i pewnie wtedy będzie UGS
Ja robiłam dokładnie po 48h powinna przynajmniej 60%-100% pójść w góręDziewczyny, jak Was ten brzuch Pobolewa? Ja już mam w domu 7 latke prawie i pamiętam, że z nią w ciąży strasznie panikowałam. Teraz tylko zrobiłam betę i progesteron i chyba powtorze betę po 48h? Rozmawiałam z taką stara emerytowana położną, mówiła mi że po 48 h nie wzrośnie tylko czekać tydzień.
Suuuper ja się wczoraj popłakałam jak zobaczyłam że bije ☺Dziewczynki!!! Serduszko bije mam nadzieję że wszytsko będzie dobrze
wierzewmarzenia5
Fanka BB :)
w 7+0 mam kolejna to będzie 21/4, ale jestem już na zwolnieniuDam dam Na kiedy masz kolejna wizytę ? W sensie w którym bedziesz tygodniu.
reklama
Podziel się: