Wow podziwiam!!!!Ja też mam 2 na pokładzie. i jeszcze na macierzyńskim. Ale jakoś właśnie mam siły witalne chce mi się sprzątać i wogule wszystko
reklama
No to trzymam kciuki i daj znać po...Ja jutro na 16.20 mam wizytę wkoncu muszę coś wymyśleć bo muszę dzieciaki z mamą zostawić A nie chce jej jeszcze nic muwic
wierzewmarzenia5
Fanka BB :)
który tydzien i który dzień? Badalas betę? Gratulacje!Dziewczynki!!! Serduszko bije mam nadzieję że wszytsko będzie dobrze
wierzewmarzenia5
Kama który tydzien u Ciebie i dzień biło?Suuuper ja się wczoraj popłakałam jak zobaczyłam że bije ☺
Es.jot
6+0 betę badałam tylko raz 29arca i była 528, nie powtaarzalm wyniku bo lekarz nic nie wspominał.. A ja sama nie chciałam się nakręcać. Chocisz tak myślę że może i mogłam zrobić. Dal karteczkę jakie badania zrobić rozed następna wizyta więc jutro zrobię jak myślicie jutro czy może za tydzień? Hmmktóry tydzien i który dzień? Badalas betę? Gratulacje!
6+1 tyg z miesiączki ☺Kama który tydzien u Ciebie i dzień biło?
Es.jot
U mnie tak samo tylko w jednej aplikacji pokazuje 6+1 a w drugiej 6+0, jeeejku jak sobie przypomnę ten widok na monitorze jak pięknie serduszko biło to tsk mogłabym się patrzeć i patrzeć6+1 tyg z miesiączki ☺
MaDzIAaaaaa
Jestem po wizycie ciąża wygląda na zdrową jest ciałko żółte kolejna wizyta 29.04 ale dostałam na to lekkie podwyższone TSH euthyrox, luteinę w razie czego ( ostatnia ciążę poroniłam) i jakieś granulki jednorazowe do wypicia bo mam śladowe ilości leukocytów w moczu.Dziewczyny ja mam wizytę dziś 15.30 jestem w 5tyg 3 dni wiem ze szybko miałam ja przekładać ale zrobiłam badania tarczycy progesteronu bety itp idę na analizę będę spokojniejsza. Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze tym bardziej ze tsh mam lekko powyżej normy i ten progesteron w piątek 27 dziś 25. Buziaki
reklama
wierzewmarzenia5
Czy któraś z was jest już ba zwolnieniu?
Podziel się: