U nas 37 tydz i. Dyskoteka wieczorami...w ciągu dnia raczej spokojnje. Ale ja tez łożysko mam na przedniej ścianie więc całkiem inaczej niż w poprzedniej ciąży.Dziewczyny jak u was z ruchami dziecka pod koniec ciąży albo już po terminie? Też macie określone godziny w których wasze maluszki szaleją aż brzuch skacze? Ja jestem aktualnie w 40 tc i nie czuję zmniejszenia się aktywności tak jak piszą w internecie
reklama
Jakie miałaś ciśnienie? Ja też ciągle kontrolujeJa bylam na ktg u poloznej i ktg pokazuje że ze skurczach narazie cisza... Ale młody spał... A mi skurcze dokuczaja wtedy najbardziej jak on nie śpi... W wczoraj wieczorem szalal strasznie i skurcze i napinanie brzucha czulam mocno... wczoraj miałam ciśnienie podwyższone i dziś u poloznej jak mi zmierzyla to też miałam wysokie... ciekawe co na to doktorka dziś powie...
Dziewczyny przywitałam Tymka o 12:02 mały ma 54cm i waży 2900 okazało się po badaniu że mimo iż skurcze się nie pisały to rozwarcie było na 7 cm i od razu na porodówkę niestety poród nie należał do łatwych bo musieli użyć vacum i jestem dość konkretnie poszyta, ale najważniejsze że mam już to za sobą i trzymam kciuki za pozostałe
Super to nie urodził się jakoś bardzo późno po terminie graaatulacjeDziewczyny przywitałam Tymka o 12:02 mały ma 54cm i waży 2900 okazało się po badaniu że mimo iż skurcze się nie pisały to rozwarcie było na 7 cm i od razu na porodówkę niestety poród nie należał do łatwych bo musieli użyć vacum i jestem dość konkretnie poszyta, ale najważniejsze że mam już to za sobą i trzymam kciuki za pozostałe
Ce2793
Fanka BB :)
Cały dzień dziś o tobie myślałam ❤ gratulacje!Dziewczyny przywitałam Tymka o 12:02 mały ma 54cm i waży 2900 okazało się po badaniu że mimo iż skurcze się nie pisały to rozwarcie było na 7 cm i od razu na porodówkę niestety poród nie należał do łatwych bo musieli użyć vacum i jestem dość konkretnie poszyta, ale najważniejsze że mam już to za sobą i trzymam kciuki za pozostałe
A ja myślałam o Tobie, cały czas ktora to będzie miała szybciej za sobą będzie dobrze, jak ja dałam radę to Ty też daszCały dzień dziś o tobie myślałam ❤ gratulacje!
Nie wiem czy
Może nie przekłamane, ale ja miałam cały czas te skurcze krzyżowe i się nie pisały bo brzuch sie nie spinał przy nich...A właśnie- któraś z Was wie dlaczego czasem ktg może mieć przekłamane wyniki?
ElaStyczna
Aaa czekalam na ta wiadomosc dzisiaj! Gratulacje! wazne, ze jestescie juz razem a Ty powoli dojdziesz do siebie.Dziewczyny przywitałam Tymka o 12:02 mały ma 54cm i waży 2900 okazało się po badaniu że mimo iż skurcze się nie pisały to rozwarcie było na 7 cm i od razu na porodówkę niestety poród nie należał do łatwych bo musieli użyć vacum i jestem dość konkretnie poszyta, ale najważniejsze że mam już to za sobą i trzymam kciuki za pozostałe
reklama
Ce2793
@Rubi89 A więc to o to chodzi. Nie wiedziałam i myślałam, że złapie każdy skurcz. Ja byłam teraz z godzinę na ktg. Cały czas piszą mi się po 30-40 jednostek, czasem na chwilkę skoczy do 60 czy 80 ale nic wielkiego.
Jutro od 7.30 lecimy z oksytocyną. Zobaczymy czy już jutro będę miała z głowy czy w czwartek.
Trzymam kciuki za was dziewczyny
Jutro od 7.30 lecimy z oksytocyną. Zobaczymy czy już jutro będę miała z głowy czy w czwartek.
Trzymam kciuki za was dziewczyny