Gratulacje!!! Naprawde jesteś dzielna Życzę Tobie i dla maleństwa zdrówkaDziewczyny przywitałam Tymka o 12:02 mały ma 54cm i waży 2900 okazało się po badaniu że mimo iż skurcze się nie pisały to rozwarcie było na 7 cm i od razu na porodówkę niestety poród nie należał do łatwych bo musieli użyć vacum i jestem dość konkretnie poszyta, ale najważniejsze że mam już to za sobą i trzymam kciuki za pozostałe
reklama
to uciskanie brzucha i wyciąganie brzmi przerażająco. Dzielna mama dała radę
DziękujemyGratulacje!!! Naprawde jesteś dzielna Życzę Tobie i dla maleństwa zdrówka
ElaStyczna
Fanka BB :)
Ja tez po wizycie. Maly wazy rowne 3500 g a jak bedzie to sie okaze. Ogolnie wszystko w porzadku i nie zanosi sie na zadna akcje przed cieciem takze zostalo 9 dni.. nawet niecale
Madzialena8787
Fajnie że wszystko w porządku mój wczoraj ważył 3900gJa tez po wizycie. Maly wazy rowne 3500 g a jak bedzie to sie okaze. Ogolnie wszystko w porzadku i nie zanosi sie na zadna akcje przed cieciem takze zostalo 9 dni.. nawet niecale
Madzialena8787
Trzymaj się i powodzeniaJa już ponad godzinę pod kroplówką z oksytocyną. Jakieś skurcze się piszą więc działa na mnie. Narazie ból jest znośny
anikpol
Aktywna w BB
Trzymam kciuki PowodzeniaJa już ponad godzinę pod kroplówką z oksytocyną. Jakieś skurcze się piszą więc działa na mnie. Narazie ból jest znośny
ibu
Aktywna w BB
Właśnie wróciłam od lekarza. Mały 2900, ale szyjka nadal nie szykuje się do porodu.
W terminie mam iść na KTG, lekarka powiedziała, że jak nic się nie ruszy to mi wtedy też pomasuje szyjkę, już się boję na samą myśl... Jak to nic nie da, to przed samymi świetami wywoływanie.
W terminie mam iść na KTG, lekarka powiedziała, że jak nic się nie ruszy to mi wtedy też pomasuje szyjkę, już się boję na samą myśl... Jak to nic nie da, to przed samymi świetami wywoływanie.
reklama
Ce2793
Szkoda bo zawsze jak zacznie się samo to jednak samo.Właśnie wróciłam od lekarza. Mały 2900, ale szyjka nadal nie szykuje się do porodu.
Nie wiem. Wszystko zależy od przypadku ale ja wolałabym dostać oxy niż masaż szyjki. Ewentualnie spróbuj. Nie trwa ponoć długo