reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny przywitałam Tymka o 12:02 mały ma 54cm i waży 2900:) okazało się po badaniu że mimo iż skurcze się nie pisały to rozwarcie było na 7 cm i od razu na porodówkę:) niestety poród nie należał do łatwych bo musieli użyć vacum i jestem dość konkretnie poszyta, ale najważniejsze że mam już to za sobą i trzymam kciuki za pozostałe :)
Gratulacje!!! Naprawde jesteś dzielna🙂 Życzę Tobie i dla maleństwa zdrówka

reklama
Właśnie wróciłam od lekarza. Mały 2900, ale szyjka nadal nie szykuje się do porodu. 😥
W terminie mam iść na KTG, lekarka powiedziała, że jak nic się nie ruszy to mi wtedy też pomasuje szyjkę, już się boję na samą myśl... 😢 Jak to nic nie da, to przed samymi świetami wywoływanie. 😢

reklama
Właśnie wróciłam od lekarza. Mały 2900, ale szyjka nadal nie szykuje się do porodu. 😥
W terminie mam iść na KTG, lekarka powiedziała, że jak nic się nie ruszy to mi wtedy też pomasuje szyjkę, już się boję na samą myśl... 😢 Jak to nic nie da, to przed samymi świetami wywoływanie. 😢
Szkoda bo zawsze jak zacznie się samo to jednak samo.

Nie wiem. Wszystko zależy od przypadku ale ja wolałabym dostać oxy niż masaż szyjki. Ewentualnie spróbuj. Nie trwa ponoć długo

Do góry