Myślę, że już jutro też dzisiaj dostałam, żeby wzmocnić skurcze jak już sił brakowało, ale mały nie chciał zejść w dół więc później 4 położne nacisnely na brzuch, a lekarka operowała vacum i mały był już na świecie@Rubi89 A więc to o to chodzi. Nie wiedziałam i myślałam, że złapie każdy skurcz. Ja byłam teraz z godzinę na ktg. Cały czas piszą mi się po 30-40 jednostek, czasem na chwilkę skoczy do 60 czy 80 ale nic wielkiego.
Jutro od 7.30 lecimy z oksytocyną. Zobaczymy czy już jutro będę miała z głowy czy w czwartek.
Trzymam kciuki za was dziewczyny
reklama
Ce2793
Fanka BB :)
to uciskanie brzucha i wyciąganie brzmi przerażająco. Dzielna mama dała radęMyślę, że już jutro też dzisiaj dostałam, żeby wzmocnić skurcze jak już sił brakowało, ale mały nie chciał zejść w dół więc później 4 położne nacisnely na brzuch, a lekarka operowała vacum i mały był już na świecie
Akurat to najmniej bolałoto uciskanie brzucha i wyciąganie brzmi przerażająco. Dzielna mama dała radę
ElaStyczna
Teraz to my za Ciebie trzymamy!@Rubi89 A więc to o to chodzi. Nie wiedziałam i myślałam, że złapie każdy skurcz. Ja byłam teraz z godzinę na ktg. Cały czas piszą mi się po 30-40 jednostek, czasem na chwilkę skoczy do 60 czy 80 ale nic wielkiego.
Jutro od 7.30 lecimy z oksytocyną. Zobaczymy czy już jutro będę miała z głowy czy w czwartek.
Trzymam kciuki za was dziewczyny
anikpol
Aktywna w BB
Gratulacje Zdrówka dla WasDziewczyny przywitałam Tymka o 12:02 mały ma 54cm i waży 2900 okazało się po badaniu że mimo iż skurcze się nie pisały to rozwarcie było na 7 cm i od razu na porodówkę niestety poród nie należał do łatwych bo musieli użyć vacum i jestem dość konkretnie poszyta, ale najważniejsze że mam już to za sobą i trzymam kciuki za pozostałe
Madzialena8787
140/90 I takie mam już momentami od wczorajJakie miałaś ciśnienie? Ja też ciągle kontroluje
Kurde ja mam często 124/85 czasem wyższe na 89. I co na to twoja lekarka? Moja mówi, że dopiero jak będzie się powtarzać powyżej 90 to wypisze tabletki,ale póki co mam kontrolować.140/90 I takie mam już momentami od wczoraj
Madzialena8787
GratulacjeDziewczyny przywitałam Tymka o 12:02 mały ma 54cm i waży 2900 okazało się po badaniu że mimo iż skurcze się nie pisały to rozwarcie było na 7 cm i od razu na porodówkę niestety poród nie należał do łatwych bo musieli użyć vacum i jestem dość konkretnie poszyta, ale najważniejsze że mam już to za sobą i trzymam kciuki za pozostałe
Madzialena8787
Jestem właśnie po wizycie.Jeśli przez kolejne dwa dni będzie się utrzymywać w granicy do 140/90 to ok obserwować ale gdyby czasem było wyższe to mam w czwartek zjawić się w szpitalu... A jak nie to na spokojnie w sobotę mam się pojawić w szpitalu i w niedzielę będziemy rodzic... No chyba ze młody umysli wyjsc wcześniej... Ale teraz po ciuchu mam nadzieję że wytramy do niedzieli bo chce urodzić z moja doktorka...Kurde ja mam często 124/85 czasem wyższe na 89. I co na to twoja lekarka? Moja mówi, że dopiero jak będzie się powtarzać powyżej 90 to wypisze tabletki,ale póki co mam kontrolować.
reklama
Madzialena8787
I u mnie już na tabletki za późno bo to już końcówka...Kurde ja mam często 124/85 czasem wyższe na 89. I co na to twoja lekarka? Moja mówi, że dopiero jak będzie się powtarzać powyżej 90 to wypisze tabletki,ale póki co mam kontrolować.