reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

A widzisz,. A moj znowu nie nardzo chce butelkę złapać a we wtorek muszę jechać na zdjęcie szwów, 40 km w jedną stronę, 2 h min mi zejdzie więc muszę odciągnąć i zostawić a tu problem na razie z tą butla...a nie bardzo chce go ciągnąć ze sobą
Jak będzie głodny to i do butli sie przekona 😉

reklama
A widzisz,. A moj znowu nie nardzo chce butelkę złapać a we wtorek muszę jechać na zdjęcie szwów, 40 km w jedną stronę, 2 h min mi zejdzie więc muszę odciągnąć i zostawić a tu problem na razie z tą butla...a nie bardzo chce go ciągnąć ze sobą
Jest mały postęp, była u mnie pielęgniarka i wymęczyła ale powoli młody zaczyna ssać.

Dziś wychodzę :) więc mam nadzieję że w domu uda nam się lepiej współpracować ;)

A polozna nie moze sciagnac? Mnie mowila moja, ze po cieciu sama mi sciagnie i nie bede musiala nigdzie jechac. Tez mam 40 km do szpitala :/

Jak tam dziewczynki? Ja dziś spory spacer zaliczyłam mam nadzieję, że coś ruszy 🤪 póki co innych objawów brak ☹
Ja tez dzis polazilam troche. Bylam tez na badaniach. Teraz to mnie strasznie boli w pachwinach i kluje w pochwie.. a do tego wymyslilam sobie pieczenie szarlotki bo tak za mna chodzila i juz padam 😂 z jakich okolic jestes?

Szarlotka mniam mniam 😋 ja jestem z Łodzi ;) oby pogoda jutro dopisała bo jak dziś nic się nie wydarzy to jutro znów wędrówki 🤭 w sumie fajnie byłoby urodzić na mikołajki 😊

Jak tam dziewczynki? Ja dziś spory spacer zaliczyłam mam nadzieję, że coś ruszy 🤪 póki co innych objawów brak ☹️
Ja dziś wlazłam po schodach na 6 piętro i z powrotem. Również z nadzieją, że coś się ruszy. Później jeszcze zaliczyliśmy zakupy i jak wróciłam do domu padłam ze zmęczenia. 😂

Też macie tak, że skurcze przepowiadające występują u Was właściwie tylko w nocy? U mnie w dzień chociażby mały kręcił się jak nienormalny, to skurczy brak, a czasem jak się w nocy obudzę, to czuję, że brzuch spięty. 🙃

U mnie dziś młody się pobudzil... posprzatalam trochę w domu i go ruszyło... miałam parę skurczu silniejszych ale teraz ucichly... u mnie skurcze i napinanie występuje teraz o różnej porze... wcześniej raczej wieczorową porą teraz przez cały dzien... W nocy młody śpi i jest pokój...

Ja dziś wlazłam po schodach na 6 piętro i z powrotem. Również z nadzieją, że coś się ruszy. Później jeszcze zaliczyliśmy zakupy i jak wróciłam do domu padłam ze zmęczenia. 😂

Też macie tak, że skurcze przepowiadające występują u Was właściwie tylko w nocy? U mnie w dzień chociażby mały kręcił się jak nienormalny, to skurczy brak, a czasem jak się w nocy obudzę, to czuję, że brzuch spięty. 🙃
Kiedy masz kolejna wizytę u gin? Z tego co kojarzę to chyba mamy podobny termin porodu🤔

reklama
A polozna nie moze sciagnac? Mnie mowila moja, ze po cieciu sama mi sciagnie i nie bede musiala nigdzie jechac. Tez mam 40 km do szpitala :/
Nie mam położnej, a jak dzwoniłam do środowiskowej to jak nic złego się nie dzieje to nie będzie przychodzić. A i tak muszę do tego lekarza jechać po zaświadczenie do becikowego

Do góry