reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny nie wiem czy kontrolujecie sobie ciśnienie czy nie ale mi w tych ostatnich tyg. Trochę skoczyło, często mam 125/86 czasem na 89.☹ Może ktoś też mierzy i może się wypowiedzieć?:)
U mnie też na końcówce skoczyło i miewam po 135/85, mierzę dwa razy dziennie, wcześniej książkowe a nawet niskie. Moja doktor mówiła, że jeśli będę miała 140/90 i więcej mam jechać na izbę

reklama
Miałam dzisiaj dziwny dzień - obudziły mnie skurcze, pojawiały się co ok 20- 25minut, myślałam że może coś wreszcie ruszy, ale przeszły zupełnie po 4 godzinach, a mnie zupełnie ścięło z nóg, przespałam z pół dnia. Jutro jadę na ktg, ciekawa jestem co powiedzą, bo chyba nie chcą mnie trzymać za długo, ostatnio doktor coś wspominała o wywoływaniu w razie czego

Miałam dzisiaj dziwny dzień - obudziły mnie skurcze, pojawiały się co ok 20- 25minut, myślałam że może coś wreszcie ruszy, ale przeszły zupełnie po 4 godzinach, a mnie zupełnie ścięło z nóg, przespałam z pół dnia. Jutro jadę na ktg, ciekawa jestem co powiedzą, bo chyba nie chcą mnie trzymać za długo, ostatnio doktor coś wspominała o wywoływaniu w razie czego
Może kwestia 2 czy 3 dni 🤔

reklama
Do góry