U mnie też na końcówce skoczyło i miewam po 135/85, mierzę dwa razy dziennie, wcześniej książkowe a nawet niskie. Moja doktor mówiła, że jeśli będę miała 140/90 i więcej mam jechać na izbęDziewczyny nie wiem czy kontrolujecie sobie ciśnienie czy nie ale mi w tych ostatnich tyg. Trochę skoczyło, często mam 125/86 czasem na 89.☹ Może ktoś też mierzy i może się wypowiedzieć?
reklama
Klaudyna91
Fanka BB :)
Urodziłam dopiero przed 18, poród z oxy, dramat i tragedia. Leżymy z małym i odpoczywamy, dostał 10 pkt ale jeszcze nie był wazony ani mierzony
Miałam dzisiaj dziwny dzień - obudziły mnie skurcze, pojawiały się co ok 20- 25minut, myślałam że może coś wreszcie ruszy, ale przeszły zupełnie po 4 godzinach, a mnie zupełnie ścięło z nóg, przespałam z pół dnia. Jutro jadę na ktg, ciekawa jestem co powiedzą, bo chyba nie chcą mnie trzymać za długo, ostatnio doktor coś wspominała o wywoływaniu w razie czego
Gratulacje, najważniejsze że już za Wami i mały w dobrej kondycji, brawo dla Ciebie OdpoczywajcieUrodziłam dopiero przed 18, poród z oxy, dramat i tragedia. Leżymy z małym i odpoczywamy, dostał 10 pkt ale jeszcze nie był wazony ani mierzony
Gratuluję! Super że już po wszystkim Teraz dużo odpoczynku życzęUrodziłam dopiero przed 18, poród z oxy, dramat i tragedia. Leżymy z małym i odpoczywamy, dostał 10 pkt ale jeszcze nie był wazony ani mierzony
zeberka363
jestem szalona :-D
Najważniejsze że jesteście już po i jest ok. GratulacjeUrodziłam dopiero przed 18, poród z oxy, dramat i tragedia. Leżymy z małym i odpoczywamy, dostał 10 pkt ale jeszcze nie był wazony ani mierzony
Ce2793
Gratulacje dobrze, że już po. Czyli pierwszy poród lepszy? I wg lekarzy czemu tak ciężko szło?Urodziłam dopiero przed 18, poród z oxy, dramat i tragedia. Leżymy z małym i odpoczywamy, dostał 10 pkt ale jeszcze nie był wazony ani mierzony
Ce2793
Może kwestia 2 czy 3 dniMiałam dzisiaj dziwny dzień - obudziły mnie skurcze, pojawiały się co ok 20- 25minut, myślałam że może coś wreszcie ruszy, ale przeszły zupełnie po 4 godzinach, a mnie zupełnie ścięło z nóg, przespałam z pół dnia. Jutro jadę na ktg, ciekawa jestem co powiedzą, bo chyba nie chcą mnie trzymać za długo, ostatnio doktor coś wspominała o wywoływaniu w razie czego
Martini4
Gratulacje ważne że już po i jest wszystko okUrodziłam dopiero przed 18, poród z oxy, dramat i tragedia. Leżymy z małym i odpoczywamy, dostał 10 pkt ale jeszcze nie był wazony ani mierzony
reklama
Klaudyna91
Bo wody odeszły ale szyjka jeszcze nie była dojrzała i nie chciała się za cholerę skracać. Pierwszy lepszy i szybszy był.Gratulacje dobrze, że już po. Czyli pierwszy poród lepszy? I wg lekarzy czemu tak ciężko szło?
3260 i 49 cm, kurdupelek