Mam to samo, wszystko mnie denerwuje, brak pracy, daremna pogoda, zamknięty żłobek, do tego planowana cc na 22.12, facet , który ma ma wszystko czas i robota w domu leży odłogiem.... Płakać mi się chceA jak wasze nastroje? Ostatnio zauważyłam, że strasznie szybko i mocno się denerwuję o wszystko. Cała ciąże byłam spokojna a teraz samej ze sobą jest mi ciężko wytrzymać. To hormony? Mam przez to wyrzuty sumienia
reklama
Poród był długi i męczący. Przyjechałam ze skurczami. Skurcze były Ale szyjka nadal długa i twarda. Rozwarcie też słabo postępowalo. Co wszystkich zdziwiło bo to mój drugi poród i wszystko powinno iść szybciej.
Między czasie dostawalam antybiotyk dozylnie na dodatni gbs.
Koniec końców po całej nocy o 8.22 urodził się mój synek. Cały i zdrowy i to jest najważniejsze.
Życzę wam dziewczyny szybkich i łatwych porodow. Pozdrawiam.
Między czasie dostawalam antybiotyk dozylnie na dodatni gbs.
Koniec końców po całej nocy o 8.22 urodził się mój synek. Cały i zdrowy i to jest najważniejsze.
Życzę wam dziewczyny szybkich i łatwych porodow. Pozdrawiam.
Klaudyna91
Fanka BB :)
Wiesz już coś ?Jestem w rozsypce...Jasia zabrali do szpitala specjalistycznego w Olsztynie.
Podejrzenie choroby hirschsprunga.
Ja wychodze dopiero jutro,mam nadzieję że będę mogła tam z nim zostać...
Wyć mi sie chce z bezsilności...
Super! Gratulacje! który tydzień? Chyba wszystkie dziewczyny póki co przed terminem rodzą?Hej ja także urodziłam 27.11 o 5.30 mała Alicja waży 3100g i 49cm to mój drugi poród a jakże ekspresowy
Gratulacje! Dużo zdrowia dla WasHej ja także urodziłam 27.11 o 5.30 mała Alicja waży 3100g i 49cm to mój drugi poród a jakże ekspresowy
Ce2793
Może nie mam termin na czwartekSuper! Gratulacje! który tydzień? Chyba wszystkie dziewczyny póki co przed terminem rodzą?
Ce2793
Gratulacje jak się czujecie?Hej ja także urodziłam 27.11 o 5.30 mała Alicja waży 3100g i 49cm to mój drugi poród a jakże ekspresowy
reklama