Margaret 39
Zaciekawiona BB
U mnie w 22 tygodniu i maluszek ważył 400g, w piątek kolejna wizyta także zobaczymy jak będzie terazWedług om 22+6,a według prenatalnych tydzień więcej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w 22 tygodniu i maluszek ważył 400g, w piątek kolejna wizyta także zobaczymy jak będzie terazWedług om 22+6,a według prenatalnych tydzień więcej
'93To bedzie Twoje pierwsze dziecko? Jestesmy ten sam rocznik jesli nick nie klamie
Duży chłopak, u mnie z om 22+5 z USG 22+1 i było 495 grWedług om 22+6,a według prenatalnych tydzień więcej
To u mnie tak samo tez druga a pierwsze dziecko'93
Druga ciąża ale dziecko pierwsze
Pani doktor powiedziała że na tym etapie ciąży jego waga jest jak najbardziej ok, choć w górnej granicy, ale ja duże dzieci rodze... mają po prawie 4kgDuży chłopak, u mnie z om 22+5 z USG 22+1 i było 495 gr
No właśnie. Moja kruszyna miała 2900, na rok 7,5 ważyła.Pani doktor powiedziała że na tym etapie ciąży jego waga jest jak najbardziej ok, choć w górnej granicy, ale ja duże dzieci rodze... mają po prawie 4kg
U mnie też niestety pierwsza ciąża "nie udała"się..., małego aniołka kocha sie zawsze i nigdy o nim nie zapomina...choc u mnie minęło już prawie 18 lat...ale drugie dziecko wszystko wynagradzaTo u mnie tak samo tez druga a pierwsze dziecko
Maleństwo ,ja też podobno bylam drobna, moja książeczka zdrowia dziecka mówi że ważyłam 2650g i bylam urodzona o czasie ... Nie wiem czemu moje dzieci takie wielkie ciuszki od razu na 62 kupowałam bo nie ma sensu mniejszych...No właśnie. Moja kruszyna miała 2900, na rok 7,5 ważyła.
To u mnie tak samo tez druga a pierwsze dziecko
Mam nadzieję, że już będzie tylko z górki. Pierwszy trymestr bałam się cieszyć. Po wyjaśnieniu przyczyny złych wyników pappa głową też zaczęłam być w ciąży
U mnie ważyl identycznie w 21 tygodniu.Ja miałam w 22w1d i młody miał 422g