reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Jak żyjecie w tych upałach ? Bo ja ledwo, tylko się cieszę że to teraz bo jakbym końcówkę ciąży miała teraz mieć to chyba ręka bym nie ruszyła

reklama
Jak żyjecie w tych upałach ? Bo ja ledwo, tylko się cieszę że to teraz bo jakbym końcówkę ciąży miała teraz mieć to chyba ręka bym nie ruszyła
Myślałam że będzie gorzej. Jedyne co to większość czasu mam z sobą mała butelkę wody i staram się robić postoje w cieniu.

Ale i tak w takie upały po 32-37 stopni chętnie leżałabym cały dzień w basenie :d

Jest mocno gorąco, wychodzę z domu tylko z rana i wieczorem, resztę dnia spędzam w miare chłodnym domu więc nie ma najgorzej.Ale nie wyobrażam sobie teraz być na końcówce ciąży....

Miłego dnia dziewczęta!
Też głównie spędzam czas w domu bo ciężko jest jak na dworze taki skwar ale jutro czeka mnie wizyta u lekarza a nie wyobrażam sobie podróży w taki upalny dzień.

Ehh, ja jutro od rana krzywa cukrowa-3 pomiary 🙄. Ktoś miał ostatnio? Czego się spodziewać? A może jakoś się przygotować hihi, żeby przeżyć 😜😉?

Czesc dziewczyny :) nie wiem czy ktoras mnie jeszcze pamieta. Zbieram sie zawsze zeby sie odezwac i wracam mam nadzieje ze juz do samiuskiego porodu :D my dzis aktualnie 20+6 wg OM wedlug usg maly jest starszy o tydzien. W 19+4 bylam na polowkowym. Bedzie na stowe chlopiec i zdrowy. Jedynie wyszla nam powiekszona miedniczka nerkowa ktora mamy kontrolowac. Jak bedzie za bardzo rosnac to wtedy beda dalej interweniowac ;) staram sie myslec ze nic zlego sie nie stanie ale wiadomo roznie bywa. Maly wtedy wazyl 370 gram <3 czy sa tutaj przyszle grudniowe mamy z Krakowa lub okolic? Myslalyscie juz o szkole rodzenia lub o szpitalu gdzie bedziecie chcialy rodzic?

reklama
Ja mam jutro prenatalne na 16tą, 90km od domu...mam nadzieję że sie nie ugotuje jak jajko na twardo 😆
Ehh, ja jutro od rana krzywa cukrowa-3 pomiary 🙄. Ktoś miał ostatnio? Czego się spodziewać? A może jakoś się przygotować hihi, żeby przeżyć 😜😉?
Trzymam kciuki za jutrzejsze badania 🙂 na pewno będzie ok
Najgorsza w krzywej jest pierwsza godzina po wypiciu glukozy aby nie zwrócić bo niestety badanie jest nieważne I trzeba powtórzyć

Do góry