Klaudyna91
Fanka BB :)
Jak żyjecie w tych upałach ? Bo ja ledwo, tylko się cieszę że to teraz bo jakbym końcówkę ciąży miała teraz mieć to chyba ręka bym nie ruszyła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się czuje całkiem spoko, tylko jak jest tak bardzo ciepło to w ciągu dnia łamie mnie na drzemkęJak żyjecie w tych upałach ? Bo ja ledwo, tylko się cieszę że to teraz bo jakbym końcówkę ciąży miała teraz mieć to chyba ręka bym nie ruszyła
Myślałam że będzie gorzej. Jedyne co to większość czasu mam z sobą mała butelkę wody i staram się robić postoje w cieniu.Jak żyjecie w tych upałach ? Bo ja ledwo, tylko się cieszę że to teraz bo jakbym końcówkę ciąży miała teraz mieć to chyba ręka bym nie ruszyła
Ja mam jutro prenatalne na 16tą, 90km od domu...mam nadzieję że sie nie ugotuje jak jajko na twardoMiłego dnia dziewczęta!
Też głównie spędzam czas w domu bo ciężko jest jak na dworze taki skwar ale jutro czeka mnie wizyta u lekarza a nie wyobrażam sobie podróży w taki upalny dzień.
Ja mam jutro prenatalne na 16tą, 90km od domu...mam nadzieję że sie nie ugotuje jak jajko na twardo
Trzymam kciuki za jutrzejsze badania na pewno będzie okEhh, ja jutro od rana krzywa cukrowa-3 pomiary . Ktoś miał ostatnio? Czego się spodziewać? A może jakoś się przygotować hihi, żeby przeżyć ?