Oczywiście że pamiętam mój mały też jest tydzień starszy wg usg choć był mniejszy na połówkowych Na pewno wszystko będzie okCzesc dziewczyny nie wiem czy ktoras mnie jeszcze pamieta. Zbieram sie zawsze zeby sie odezwac i wracam mam nadzieje ze juz do samiuskiego porodu my dzis aktualnie 20+6 wg OM wedlug usg maly jest starszy o tydzien. W 19+4 bylam na polowkowym. Bedzie na stowe chlopiec i zdrowy. Jedynie wyszla nam powiekszona miedniczka nerkowa ktora mamy kontrolowac. Jak bedzie za bardzo rosnac to wtedy beda dalej interweniowac staram sie myslec ze nic zlego sie nie stanie ale wiadomo roznie bywa. Maly wtedy wazyl 370 gram <3 czy sa tutaj przyszle grudniowe mamy z Krakowa lub okolic? Myslalyscie juz o szkole rodzenia lub o szpitalu gdzie bedziecie chcialy rodzic?
reklama
ElaStyczna
Fanka BB :)
Zastanawiam sie czy bedzie duzy czy po prostu dlugi po tatusiu (191 cm), ale na tym etapie to chyba nie da sie jeszcze wywrozyc jaka bedzie waga koncowaOczywiście że pamiętam mój mały też jest tydzień starszy wg usg choć był mniejszy na połówkowych Na pewno wszystko będzie ok
MalyGosc
U nas na połówkowych (20+1) Mały ważył 380 gram, ale na opisie znalazłam info, ze waga +/- 55gram.Zastanawiam sie czy bedzie duzy czy po prostu dlugi po tatusiu (191 cm), ale na tym etapie to chyba nie da sie jeszcze wywrozyc jaka bedzie waga koncowa
A dostałyście może już jakieś pierwsze zdjęcia w 3D?
zeberka363
jestem szalona :-D
No to czekamy dziś razemDzień dobry Dziewczyny! Mialam mieć połówkowe w środę ale zwolnił się termin na dzisiaj, więc udało mi się przepisać powodzenia wszystkim dzisiaj!
healthy.mindset
Aktywna w BB
Pytalam swojej lekarki na polowkowym badaniu kiedy warto zrobie 3D i powiedziala, ze najlepiej poczekac do 8 miesiaca, zeby wyraznie zobaczyc jak.maly wygladaU nas na połówkowych (20+1) Mały ważył 380 gram, ale na opisie znalazłam info, ze waga +/- 55gram.
A dostałyście może już jakieś pierwsze zdjęcia w 3D?
Martini4
Nie nastawiaj się ja naczytałam się jak straszne jest to badanie a nic się nie działo nawet glukoza cytrynowa była smaczna :dEhh, ja jutro od rana krzywa cukrowa-3 pomiary . Ktoś miał ostatnio? Czego się spodziewać? A może jakoś się przygotować hihi, żeby przeżyć ?
Martini4
Szpital już wiem jaki, jest przy nim szkoła rodzenia ale nie umiem się dodzwonićCzesc dziewczyny nie wiem czy ktoras mnie jeszcze pamieta. Zbieram sie zawsze zeby sie odezwac i wracam mam nadzieje ze juz do samiuskiego porodu my dzis aktualnie 20+6 wg OM wedlug usg maly jest starszy o tydzien. W 19+4 bylam na polowkowym. Bedzie na stowe chlopiec i zdrowy. Jedynie wyszla nam powiekszona miedniczka nerkowa ktora mamy kontrolowac. Jak bedzie za bardzo rosnac to wtedy beda dalej interweniowac staram sie myslec ze nic zlego sie nie stanie ale wiadomo roznie bywa. Maly wtedy wazyl 370 gram <3 czy sa tutaj przyszle grudniowe mamy z Krakowa lub okolic? Myslalyscie juz o szkole rodzenia lub o szpitalu gdzie bedziecie chcialy rodzic?
Margaret 39
Zaciekawiona BB
Jestem po krzywej. Masz rację, też wybrałem glukoze cytrynowa i stwierdzilam, że dość dobra, bo byłam głodna i spragniona , więc troche cukru się przydało. Mam nadzieję, że wyniki będą prawidłowe, z palca wyszło 85, więc ok, zobaczymy co z resztą. Miłego dniaNie nastawiaj się ja naczytałam się jak straszne jest to badanie a nic się nie działo nawet glukoza cytrynowa była smaczna :d
reklama
Martini4
U mnie te cukry dziwnie wychodzą. Z palca w dniu krzywej miałam 86, a z krwii 94.Jestem po krzywej. Masz rację, też wybrałem glukoze cytrynowa i stwierdzilam, że dość dobra, bo byłam głodna i spragniona , więc troche cukru się przydało. Mam nadzieję, że wyniki będą prawidłowe, z palca wyszło 85, więc ok, zobaczymy co z resztą. Miłego dnia
Nie wiem w co wierzyć