reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Z om 7.12 z USG 2.12 i według om to połówkowe będzie 22+3 czyli z USG to już ponad 23 tydzień, a w sumie ja wiem dokładnie kiedy zaszłam i ten termin z usg jest prawidłowy, miałam owulację wcześniej

reklama
MI już 5kg:o ale to efekt notorycznego jedzenia słodyczy. W dniu wczorajszym próbowaliśmy zobaczyć płeć, niestety maluch podkurczył nózki i musimy poczekać do połówkowych ;(

Cześć dziewczyny,

Co polecacie na ból gardła w ciąży? I ogólnie rozpoczynającą się chorobę.

Siostra przyjechała z dwuletnim synem na kilka dni i młodemu narzuca głupi zwyczaj całowania wszystkich 🙄😐. Młody złapał jakieś przeziębienie/anginę no i przeszło nam mnie mimo, że broniłam się przed tym jak mogłam.

Mam nadzieję, że jakoś w miarę samo mi minie ale jestem wściekła na bezmyślność niektórych...

Spokojnej nocy :) [GROUP=][/GROUP]

Cześć dziewczyny,

Siostra przyjechała z dwuletnim synem na kilka dni i młodemu narzuca głupi zwyczaj całowania wszystkich 🙄😐. Młody złapał jakieś przeziębienie/anginę no i przeszło nam mnie mimo, że broniłam się przed tym jak mogłam.

Mam nadzieję, że jakoś w miarę samo mi minie ale jestem wściekła na bezmyślność niektórych...

Mi w ciąży na przeziębienie i gardło ppmagała mikstura Sok z3cytryn, główka czosnku i miód do smaku ochydne ale po 2 dniach zero oznak przeziębienia

Cześć dziewczyny,

A może syrop z cebuli? Ja robię z przepisu Pana Tabletki ( wersja dla dzieci) i wychodzi pyszny i na mnie działa i wydaje mi się, że skład bezpieczny powinien być w ciąży.

reklama
Hej dziewczyny mam pytanie jak wasza waga ciążowa??? bo mi dzisiaj stuknęlo 2 kg na plusie
W sumie nadal na minusie, na początku ciąży schudłam 6kg, teraz w 21 tyg jestem pół kilo do przodu :)
Więc nie tak źle - młody wszystko wysysa że mnie :) ale to też kwestia tego że jem mało słodyczy, ciągnie mnie bardziej do kwaśnych rzeczy :)

Do góry