reklama
Hej dziewczyny.
Ja w poniedziałek miałam usg połówkowe. Szlam z nadzieją, że dowiem się kto mieszka u mnie w brzuchu. Niestety dzidzia się tak obrocila, że lekarz nic nie mógł zobaczyc. Badał mnie i przez brzuch i dopochwowo i nic. Ale na szczęście wszystkie pomiary są dobre więc to najważniejsze. Kazał mi przyjść za miesiąc to jeszcze raz sprawdzi i powinno już być widać
Ja w poniedziałek miałam usg połówkowe. Szlam z nadzieją, że dowiem się kto mieszka u mnie w brzuchu. Niestety dzidzia się tak obrocila, że lekarz nic nie mógł zobaczyc. Badał mnie i przez brzuch i dopochwowo i nic. Ale na szczęście wszystkie pomiary są dobre więc to najważniejsze. Kazał mi przyjść za miesiąc to jeszcze raz sprawdzi i powinno już być widać
EvilDesiree
Fanka BB :)
Gratuluję dziewczyny udanych wizyt [emoji7]
Co do śluzu to również zauważam go więcej ostatnio. Pozostaje przywyknąć i wietrzyć [emoji13]
Miłego popołudnia [emoji4]
Co do śluzu to również zauważam go więcej ostatnio. Pozostaje przywyknąć i wietrzyć [emoji13]
Miłego popołudnia [emoji4]
Klaudyna91
A do mnie znowu dzwonili przełożyć połówkowe nie wiem czy nie szukać gdzie indziej już ale boje się bo tu jest bardzo dobry specjalista... Juz drugi raz przekładają
Kkaarroollaa
A na kiedy Ci przelozyli.A do mnie znowu dzwonili przełożyć połówkowe nie wiem czy nie szukać gdzie indziej już ale boje się bo tu jest bardzo dobry specjalista... Juz drugi raz przekładają
Klaudyna91
Na 5 sierpnia. Jeszcze tyyyle czekaniaA na kiedy Ci przelozyli.
zeberka363
jestem szalona :-D
I tak bedziesz czekać krócej niż ja,bo dopiero 10.08 bede miała-końcem 22 tygodnia.Na 5 sierpnia. Jeszcze tyyyle czekania
A u Ciebie który to bedzie tydzień?
Miłego dnia dziewczyny
zeberka363
jestem szalona :-D
Ciekawe czy mój chłopak nadal bedzie chłopakiemJa właśnie wróciłam z połówkowych i potwierdziło się w 100 %, że to chłopak mąż zadowolony. Ja natomiast się cieszę, że wszystko jest dobrze i jest zdrowy
Gratuluje udanej wizyty
reklama
Klaudyna91
22+3 już będzie. Miałam miec jeszcze w lipcu ale lekarz ponoć się przeziębiłI tak bedziesz czekać krócej niż ja,bo dopiero 10.08 bede miała-końcem 22 tygodnia.
A u Ciebie który to bedzie tydzień?
Miłego dnia dziewczyny