Martini4
Fanka BB :)
Dziś jest aż za słonecznie ;p w domu 30 stopni, a na dworze jeszcze gorzejCześć dziewczyny
Cichutko tu dzisiaj...
Miłego i słonecznego weekendu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś jest aż za słonecznie ;p w domu 30 stopni, a na dworze jeszcze gorzejCześć dziewczyny
Cichutko tu dzisiaj...
Miłego i słonecznego weekendu
Powodzeniajakieś połówkowe w tym tygodniu oprócz mnie ? Ja idę jutro póki co z dziecięciem wszystko dobrze. Może w końcu poznamy płeć xd Póki co 2 razy słyszeliśmy, że córka a ostatnio chłopiec się uwidocznił, zobaczymy co teraz się potwierdzi
Powodzenia i trzymam kciuki za pomyślne rozpoznanie płcijakieś połówkowe w tym tygodniu oprócz mnie ? Ja idę jutro póki co z dziecięciem wszystko dobrze. Może w końcu poznamy płeć xd Póki co 2 razy słyszeliśmy, że córka a ostatnio chłopiec się uwidocznił, zobaczymy co teraz się potwierdzi
Dziś dzwonię wieczorem umówić się na polowkowe z moim lekarzem. Na pewno wyznaczy termin wizyty w najbliższych dniach bo obecnie jestem w 21w5d.jakieś połówkowe w tym tygodniu oprócz mnie ? Ja idę jutro póki co z dziecięciem wszystko dobrze. Może w końcu poznamy płeć xd Póki co 2 razy słyszeliśmy, że córka a ostatnio chłopiec się uwidocznił, zobaczymy co teraz się potwierdzi
Nie mam kupione nadal nic...Pytanie z innej beczki. Na jakim etapie wyprawek jesteście? To mój pierwszy raz i staram się słuchać opini bardziej doświadczonych mam i kupować świadomie. Czy ktoś kupił lub wcześniej korzystał z ekspresu do mleka i z maty do łóżeczka kontrolującej bezdech dziecka? Kokon niemowlecy czy łóżeczko Mojżesza?
Muszę ostro wziąć się za zamawianie bo dopiero mam część ubranek i kilka gadżetów. Ostatnio czytałam i wybierałam butelki. Wybór padł na avent Philips z wolnym przepływem, chociaż zastanawiałam się nad tommee tippee.
Bujak odpuściłam. Czytałam o ich wpływie na blogu mama fizjoterapeuta.
Miłego dnia
Tak samo, nie mam jeszcze nic kupionegoNie mam kupione nadal nic...
I nic z tych gadżetów które wypisałaś nie zamierzam kupować- moim zdaniem są zbędne...
Butelki tylko Avent- mam je przetestowane
Nie mam kupione nadal nic...
I nic z tych gadżetów które wypisałaś nie zamierzam kupować- moim zdaniem są zbędne...
Butelki tylko Avent- mam je przetestowane