Ja dopiero 12.08. poóówkowe a będzie to 22+2I tak bedziesz czekać krócej niż ja,bo dopiero 10.08 bede miała-końcem 22 tygodnia.
A u Ciebie który to bedzie tydzień?
Miłego dnia dziewczyny
reklama
Kkaarroollaa
Fanka BB :)
Ooo to juz taki ostatni termin na polowkowe22+3 już będzie. Miałam miec jeszcze w lipcu ale lekarz ponoć się przeziębił
Kkaarroollaa
Ooo to juz taki ostatni termin na polowkowe a na kiedy masz termin porodu.
Ja też niecierpliwie oczekuję na prenatalne 5 sierpnia ( to będzie 20+5 tc), ale na szczęście mam jeszcze wizytę 30 lipca
Z ciekawości - czy możecie już wchodzić z osobą towarzyszącą na badania? Ja chodzę prywatnie do lekarza i niestety cały czas jest informacja o zakazie...
Również miłego dnia
Z ciekawości - czy możecie już wchodzić z osobą towarzyszącą na badania? Ja chodzę prywatnie do lekarza i niestety cały czas jest informacja o zakazie...
Również miłego dnia
bejbi002
Tak ja jutro mam wizyte i mogę iść z mężem chodzę prywatnie do ginekologa.Ja też niecierpliwie oczekuję na prenatalne 5 sierpnia ( to będzie 20+5 tc), ale na szczęście mam jeszcze wizytę 30 lipca
Również miłego dnia
U mnie nadal zakaz...Ja też niecierpliwie oczekuję na prenatalne 5 sierpnia ( to będzie 20+5 tc), ale na szczęście mam jeszcze wizytę 30 lipca
Również miłego dnia
Też mam 5 sierpnia I po południu więc dzień będzie mi się dłużylNa 5 sierpnia. Jeszcze tyyyle czekania
Super, że możecie razem wejść Będę 30 lipca na zwykłej wizycie to zapytam czy na połówkowe możemy przyjść razem....też prywatna klinika, więc mogliby już chociaż trochę poluzować zasady.Tak ja jutro mam wizyte i mogę iść z mężem chodzę prywatnie do ginekologa.
Klaudyna91
Mnie chciała wcisnąć na 18.... Ale uprosilam bo mam 40 km a zapewne tak późno to już będzie opóźnienie i na 14.30 się udałoTeż mam 5 sierpnia I po południu więc dzień będzie mi się dłużyl
reklama
Klaudyna91
U mnie parodia bo dalej mąż wejść nie może, ale w poczekalni może być. To głupie moim zdaniem.Tak ja jutro mam wizyte i mogę iść z mężem chodzę prywatnie do ginekologa.