reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Póki co wszystko w normie. Dziś byłam na morfologii - wyniki będą omówione we wtorek :)

A ja mam pytanie dotyczące śluzu - najczęściej rano mam go trochę więcej, potem się uspokaja i wraca na wieczór, z tym że wieczorem pojawia się gęstszy śluz - ciągnący się, bezbarwny. Naczytałam się ostatnio o czopie i obawiam się czy powoli mi nie odchodzi ...
Też mam sporo, ale mlecznego od samego początku ciąży:) myślę, że musimy przestać czytać... :)

reklama
Też mam sporo, ale mlecznego od samego początku ciąży:) myślę, że musimy przestać czytać... :)
Taaa... Niestety przypadłość ciąży ;p
Ja rano mam lekko mleczny, wieczorem raczej przeźroczysty. :) Zdziwiłam się tylko bo zwykle było go dużo ale bez jakby to powiedzieć - zbitych nitek, a wczoraj wieczorem i dziś wieczorem pojawiły się dwie gęstsze, stąd obawy.

Ja rano mam lekko mleczny, wieczorem raczej przeźroczysty. :) Zdziwiłam się tylko bo zwykle było go dużo ale bez jakby to powiedzieć - zbitych nitek, a wczoraj wieczorem i dziś wieczorem pojawiły się dwie gęstsze, stąd obawy.
Mi ostatnio uciekały wody płodowe bo miałam wilgotną bieliznę, a poprostu się spociłam, ale moja wyobraźnia plus wiadomości z neta i już stres gotowy :) siostra się ze mnie śmieje, że za stara na pierwsze dziecko jestem i strasznie panikuje, także sprowadza mnie na ziemię. :)

Mi ostatnio uciekały wody płodowe bo miałam wilgotną bieliznę, a poprostu się spociłam, ale moja wyobraźnia plus wiadomości z neta i już stres gotowy :) siostra się ze mnie śmieje, że za stara na pierwsze dziecko jestem i strasznie panikuje, także sprowadza mnie na ziemię. :)
Też ostatnio sprawdzałam jak rozróżnić wody płodowe :d niestety tak to już z ciąża jest ;p

Może byłoby lepiej gdyby nie mój krwiak na początku ciąży ... No i gdyby nie było internetu ;d

Dobrze, że o tym piszecie bo od kilku dni też mam więcej śluzu i trochę zastanawiałam się o co chodzi, ale zabiegana jestem ostatnio i nie miałam czasu na rozkminy w necie😉

reklama
Do góry