Też mam sporo, ale mlecznego od samego początku ciąży myślę, że musimy przestać czytać...Póki co wszystko w normie. Dziś byłam na morfologii - wyniki będą omówione we wtorek
A ja mam pytanie dotyczące śluzu - najczęściej rano mam go trochę więcej, potem się uspokaja i wraca na wieczór, z tym że wieczorem pojawia się gęstszy śluz - ciągnący się, bezbarwny. Naczytałam się ostatnio o czopie i obawiam się czy powoli mi nie odchodzi ...
reklama
Dziękuję i wzajemnie dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwaOby tak dalej, powodzenia cokolwiek się dzieje
Witaj Doskonale Cię rozumiem, tez jestem po stracie przed obecną ciążą i z perypetiami na początku, trzymam kciuki żeby teraz już było wszystko dobrze
Martini4
Fanka BB :)
Taaa... Niestety przypadłość ciąży ;pTeż mam sporo, ale mlecznego od samego początku ciąży myślę, że musimy przestać czytać...
Ja rano mam lekko mleczny, wieczorem raczej przeźroczysty. Zdziwiłam się tylko bo zwykle było go dużo ale bez jakby to powiedzieć - zbitych nitek, a wczoraj wieczorem i dziś wieczorem pojawiły się dwie gęstsze, stąd obawy.
Mi ostatnio uciekały wody płodowe bo miałam wilgotną bieliznę, a poprostu się spociłam, ale moja wyobraźnia plus wiadomości z neta i już stres gotowy siostra się ze mnie śmieje, że za stara na pierwsze dziecko jestem i strasznie panikuje, także sprowadza mnie na ziemię.Taaa... Niestety przypadłość ciąży ;p
Ja rano mam lekko mleczny, wieczorem raczej przeźroczysty. Zdziwiłam się tylko bo zwykle było go dużo ale bez jakby to powiedzieć - zbitych nitek, a wczoraj wieczorem i dziś wieczorem pojawiły się dwie gęstsze, stąd obawy.
Martini4
Fanka BB :)
Też ostatnio sprawdzałam jak rozróżnić wody płodowe :d niestety tak to już z ciąża jest ;pMi ostatnio uciekały wody płodowe bo miałam wilgotną bieliznę, a poprostu się spociłam, ale moja wyobraźnia plus wiadomości z neta i już stres gotowy siostra się ze mnie śmieje, że za stara na pierwsze dziecko jestem i strasznie panikuje, także sprowadza mnie na ziemię.
Może byłoby lepiej gdyby nie mój krwiak na początku ciąży ... No i gdyby nie było internetu ;d
Niestety czytanie jest silniejsze od nas ale chyba czas zacząć się cieszyć ciążą bo połowa już za nami..Też ostatnio sprawdzałam jak rozróżnić wody płodowe :d niestety tak to już z ciąża jest ;p
Może byłoby lepiej gdyby nie mój krwiak na początku ciąży ... No i gdyby nie było internetu ;d
Dobrze, że o tym piszecie bo od kilku dni też mam więcej śluzu i trochę zastanawiałam się o co chodzi, ale zabiegana jestem ostatnio i nie miałam czasu na rozkminy w necieTaaa... Niestety przypadłość ciąży ;p
Trzymam kciukiJa mam jutro
Udanej wizyty I super wieści życzę!Ja mam jutro
A wszystkim miłego dnia
reklama
zeberka363
jestem szalona :-D
Dzień dobry dziewczyny i miłego słonecznego dnia
Jutro jaGratulacje tych zdjęć trochę zazdroszczę mam nadzieję, że na połówkowych mój też się ładnie ustawi.
To kto następny? W tym tygodniu są jeszcze jakieś wizyty?
PowodzeniaJa mam jutro