Klaudyna91
Fanka BB :)
Mnie połówkowe przełożyli i wypadnie mi 21+5. Trochę późno
A toxoplazmoze przechodziłam więc nie powtarzam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie uważam ze późno, tez będę mieć 21+5 i moja lekarka sama zaproponowała ten termin bo powiedziała ze w okolicach 22 tc robić najlepiej bo już te wszystkie narządy są duże i wszystko ładnie widaćMnie połówkowe przełożyli i wypadnie mi 21+5. Trochę późno
Mnie też tak mówił, ale miałam mieć na początku tygodnia ale jednak lekarza nie będzie i na sobotę przełożone. Ale wiesz, z drugiej strony chciałabym jak najszybciej wszystko wiedzieć po prostuJa nie uważam ze późno, tez będę mieć 21+5 i moja lekarka sama zaproponowała ten termin bo powiedziała ze w okolicach 22 tc robić najlepiej bo już te wszystkie narządy są duże i wszystko ładnie widać
A gdzie konkretnie byliście obczajac wózki? Bo ja znam tylko Akpol i Bobowozki. MamaiJa zlikwidowali. Gdzie się jeszcze udać?My byliśmy w zeszłym tygodniu pochodzić po chyba wszystkich sklepach wózkowych (jestem z Gdańska i trochę tego tu jest) i jednogłośnie wybraliśmy CYBEX PRIAM 2.0, jest dość drogi ale w porównaniu do innych według mnie odstaje pozytywnie od reszty Pytaliśmy jeszcze kilka pań na ulicy które jeździły z tym właśnie wózkiem i żadna nie powiedziała ani jednego zlegosłowa na jego temat wiec po tym już definitywnie kupujemy cybex
Dlaczego uważasz ze 10 sierpnia to późno na połówkowe? Ja robię 12 sierpnia i będę wtedy 21+5
Ja powtarzam za miesiąc bo nigdy nie przechodziłam, dostałam już skierowanie na badanie, jak nic nie wykaże to będę powtarzać jeszcze raz w okolicach 30 tc
Mama i ja na grunwaldzkiej jest otwarte bo byliśmy akpol, bobowozki i boboraj jeszcze zaliczone Ale zdecydowanie obsługa najlepsza w bobowozkiA gdzie konkretnie byliście obczajac wózki? Bo ja znam tylko Akpol i Bobowozki. MamaiJa zlikwidowali. Gdzie się jeszcze udać?
Czujesz napięcie brzucha, w dotyku jest on twardy. Ja mogę dokładnie wyczuć zarys i kształt twardnienia, jest on też bardziej widoczny "gołym okiem". Natomiast szybko też przechodziA jak objawia Wam się to twardnienie brzucha? Że czujecie chodząc czy leżąc, że nagle brzuch się spina? Czy po prostu przy ucisku jest twardy?
U mnie też połówkowe w 20+1, ale 06.08 w moje urodziny, więc oczekuje miłego prezentuJa będę mieć 14 sierpnia połówkowe wtedy 20+1
U mnie 20+3 jak będą połókowe.....będzie jak zwykle stres czy wszystko będzie ok z maleństwem ...a mam nadzieję, że się też dowiem kto tam siedziU mnie też połówkowe w 20+1, ale 06.08 w moje urodziny, więc oczekuje miłego prezentu
Czujesz napięcie brzucha, w dotyku jest on twardy. Ja mogę dokładnie wyczuć zarys i kształt twardnienia, jest on też bardziej widoczny "gołym okiem". Natomiast szybko też przechodzi
To mnie zaskoczyłaś,bo nigdy nie mialam tokso powtarzanego...Jesli nie przechodzilas to lekarz powinien cie w 3 trym wyslac. Tobie to nie zaszkodzi a dziecku moze zrujnować życie ja przechorowalam miesiac przed zajsciem w ciążę i będę miala jeszcze badana toxo 2 razy w tej ciąży czy wszystko jest ok a jak wyniki będą kiepskie to wtedy antybiotyki. Poczytaj o toxo w necie jak groźne jest dla dzidziusia to moze zmienisz zdanie.
Uważałam że będzie późno,bo lekarz mi powiedział że najlepiej robić w 20 tyg,a dla mnie to już będzie prawie 23 tyg jeśli dobrze licze...ale jak widać co lekarz to inne podejścieDlaczego uważasz ze 10 sierpnia to późno na połówkowe? Ja robię 12 sierpnia i będę wtedy 21+5
Ja powtarzam za miesiąc bo nigdy nie przechodziłam, dostałam już skierowanie na badanie, jak nic nie wykaże to będę powtarzać jeszcze raz w okolicach 30 tc