L
Lebkuchen_mum
Gość
Jesli nie przechodzilas to jest obowiązek powtorzenia tego badania w pozniejszej ciąży.Cześć
I znowu chłodny dzień...
Nie przechodziłam nigdy-tak pokazało badanie,ale nie bede go powtarzać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesli nie przechodzilas to jest obowiązek powtorzenia tego badania w pozniejszej ciąży.Cześć
I znowu chłodny dzień...
Nie przechodziłam nigdy-tak pokazało badanie,ale nie bede go powtarzać
Mamy juz zakupiony ale jeszcze nie dostalismy od przedstawiciela. Cybex balios s lux ze srebnym stelażem.A macie już może wypatrzone jakieś wózki ? Coś polecacie?
U mnie 18+3 i ruchy czuje dobrze, kopie niesamowicie i coraz mocniej "muskanie" zaczelam czuc w 14+1 a od 16/17+ kopniaki. Teraz sa coraz częstsze i mocniejsze.Hej Dziewczyny, kiedyś udzielałam się w tym wątku, ale to było bardzo dawno temu i krótko
Mam do Was pytanie, jak u Was jest z ruchami dzidzi?
U mnie dzisiaj 17+2 i czasem czuje jakby kopnęlo (miałam ze trzy razy), ale częściej jest to takie jakby przelewanie lub dół brzucha robi się wypukły i twardszy po jedej stronie. Z tymi kopnięciami to nie jestem pewna czy to akurat to raczej takie szturchnięcie od środka. Obawiam się, ze moje dziecko za mało się rusza...
Jak jest u Was?
Wow 14+1 to szybko Tak mi wydaje przynajmniejU mnie 18+3 i ruchy czuje dobrze, kopie niesamowicie i coraz mocniej "muskanie" zaczelam czuc w 14+1 a od 16/17+ kopniaki. Teraz sa coraz częstsze i mocniejsze.
Tak fakt wczesnie poczulam. Sama w szoku bylam. Ale jestem szczupła i lozysko mam z tyłu. Moja mama czula tak samo wczesnie spokojnie pozniej bedziesz mowic ze za mocno kopie ci po organachWow 14+1 to szybko Tak mi wydaje przynajmniej
Ja rano zanim wstanę i wieczorem przed snem smaruje brzuch olejkiem to czuje właśnie jak się przesuwa, czasem pod ręka tak jakby kopnelo. Ale przyznaje, ze spodziewałam się „mocniejszych” wrażeń
06.08 mam połówkowe, mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze
To i tak bardzo szybko pod ręką czujesz. A wrażenie mocniejsze będą, poczekajWow 14+1 to szybko Tak mi wydaje przynajmniej
Ja rano zanim wstanę i wieczorem przed snem smaruje brzuch olejkiem to czuje właśnie jak się przesuwa, czasem pod ręka tak jakby kopnelo. Ale przyznaje, ze spodziewałam się „mocniejszych” wrażeń
06.08 mam połówkowe, mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze
Mój twardnieje tylko po seksie..., ale przechodzi po kilku minutach. Tak to nie zauważyłamKurcze, co znów taka cisza ? Edycja. Nie pokazało mi wszystkich postów
W końcu jestem pewna, że to ruchy. Czyli dopiero równo w pierwszym dniu 19 TC poczułam małego. Ale coś często mi twardnieje brzuch. A u Was już się to zdarza ? Biorę aspargin minimum 3 tab dziennie a i tak się zdarza kilka razy dziennie.
Tak pomyślałam, ze w sumie u mnie tego tłuszczyku troszkę jest, szczególnie pod pepkiem zrobił mi się taki wałeczek od zastrzyków z heparyny.To i tak bardzo szybko pod ręką czujesz. A wrażenie mocniejsze będą, poczekaj