reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Hej Dziewczyny, kiedyś udzielałam się w tym wątku, ale to było bardzo dawno temu i krótko :)
Mam do Was pytanie, jak u Was jest z ruchami dzidzi?
U mnie dzisiaj 17+2 i czasem czuje jakby kopnęlo (miałam ze trzy razy), ale częściej jest to takie jakby przelewanie lub dół brzucha robi się wypukły i twardszy po jedej stronie. Z tymi kopnięciami to nie jestem pewna czy to akurat to :) raczej takie szturchnięcie od środka. Obawiam się, ze moje dziecko za mało się rusza...
Jak jest u Was?

Hej Dziewczyny, kiedyś udzielałam się w tym wątku, ale to było bardzo dawno temu i krótko :)
Mam do Was pytanie, jak u Was jest z ruchami dzidzi?
U mnie dzisiaj 17+2 i czasem czuje jakby kopnęlo (miałam ze trzy razy), ale częściej jest to takie jakby przelewanie lub dół brzucha robi się wypukły i twardszy po jedej stronie. Z tymi kopnięciami to nie jestem pewna czy to akurat to :) raczej takie szturchnięcie od środka. Obawiam się, ze moje dziecko za mało się rusza...
Jak jest u Was?
U mnie 18+3 i ruchy czuje dobrze, kopie niesamowicie i coraz mocniej 😅 "muskanie" zaczelam czuc w 14+1 a od 16/17+ kopniaki. Teraz sa coraz częstsze i mocniejsze.

U mnie 18+3 i ruchy czuje dobrze, kopie niesamowicie i coraz mocniej 😅 "muskanie" zaczelam czuc w 14+1 a od 16/17+ kopniaki. Teraz sa coraz częstsze i mocniejsze.
Wow :) 14+1 to szybko :) Tak mi wydaje przynajmniej :)
Ja rano zanim wstanę i wieczorem przed snem smaruje brzuch olejkiem to czuje właśnie jak się przesuwa, czasem pod ręka tak jakby kopnelo. Ale przyznaje, ze spodziewałam się „mocniejszych” wrażeń ;)
06.08 mam połówkowe, mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze

Ja rano zanim wstanę i wieczorem przed snem smaruje brzuch olejkiem to czuje właśnie jak się przesuwa, czasem pod ręka tak jakby kopnelo. Ale przyznaje, ze spodziewałam się „mocniejszych” wrażeń ;)
Tak fakt wczesnie poczulam. Sama w szoku bylam. Ale jestem szczupła i lozysko mam z tyłu. Moja mama czula tak samo wczesnie 😅 spokojnie pozniej bedziesz mowic ze za mocno kopie ci po organach 😂😂😂

Kurcze, co znów taka cisza ? Edycja. Nie pokazało mi wszystkich postów 🤪
W końcu jestem pewna, że to ruchy. Czyli dopiero równo w pierwszym dniu 19 TC poczułam małego. Ale coś często mi twardnieje brzuch. A u Was już się to zdarza ? Biorę aspargin minimum 3 tab dziennie a i tak się zdarza kilka razy dziennie.

To i tak bardzo szybko pod ręką czujesz. A wrażenie mocniejsze będą, poczekaj 😁

Kurcze, co znów taka cisza ? Edycja. Nie pokazało mi wszystkich postów 🤪
W końcu jestem pewna, że to ruchy. Czyli dopiero równo w pierwszym dniu 19 TC poczułam małego. Ale coś często mi twardnieje brzuch. A u Was już się to zdarza ? Biorę aspargin minimum 3 tab dziennie a i tak się zdarza kilka razy dziennie.
Mój twardnieje tylko po seksie..., ale przechodzi po kilku minutach. Tak to nie zauważyłam

reklama
Do góry