Ja mam dokładnie tak samo, a w zasadzie miałam od kiedy biorę ten magnez mam takie kłucia bardzo sporadycznie,Tak, ja mam to samo, najczesciej boli/kluje mnie po lewej stronie ale i prawa tez sie zdarza
reklama
No niestetySzkoda, myślałam, że w jakiejś sieciówce i też się załapię na takie
L
Lebkuchen_mum
Gość
Akryle. Tylko nimi maluje. Oleje tak smierdza i dlugo schną ze nie jestem w stanie cokolwiek z nimi zrobic...nie lubie bardzoGrunt że znalazłaś swój kierunek, nie kazdemu musi wszystko przypasować obrazy super mój faworyt to chyba ten środkowy chociaż pierwszy też bardzo ładny to są oleje?
Patrycjaaa97
Fanka BB :)
No też dlatego mówię, że synek ważył 4kg i normalnie miałam body przez głowę, ale nie wiem jakby to było przy mniejszym dziecku musiałabym się nauczyć
niemandin
@Piernik98 i @aninek - być może Wy też...a ja na pewno jestem dzieckiem tzw. zimnego chowu...trzeba było zapewnić dziecku byt, jedzienia, ubrania itp. a uczucia były na dalszym planie.
Do 4 roku życia praktycznie wychowywała mnie babcia. Mama wróciła do pracy jak miałam 3 miesiące. Po pracy przychodziła z tatą do babci by mnie "odwiedzić", jedli obiad i szli do domu...tylko na weekendy zabierali mnie do domu. I tak było dopóki nie poszłam do przedszkola. Wtedy zamieszkałam z rodzicami.
Dziwne, prawda?
I nie pamiętam, żeby mnie przytulali, brali na kolana czy mówili o uczuciach. Pewnie kiedyś tak...ale byłam jeszcze nieświadoma...
Natomiast w stosunku do wnuków są niesamowici [emoji16] jakby chcieli dać im emocjonalnie wszystko to czego nie dali mi i siostrze...
Może dlatego tak Wasi rodzice zareagowali na informację o ciąży?
O to z pewnością o moich rodzicach, dzieciństwo spędziłam z bratem, babcią i ciociami, nie mam w ogóle wspomnień z rodzicami. Całe życie pracowali na dom, nawet na wakacjach nigdzie nie byliśmy razem Ale dzięki temu wiem, jakich błędów nie popełniać będąc mamą, mam nadzieję że mi się to uda ❤
@Akuku czekamy na wieści :*
Akuku
U mnie rownież brzydka pogoda. Narzeczony idzie do pracy na calutki dzien a ja wkonvu wezme się za malowanie obrazu. Ogolnie skonczylam szkole artystyczną ale od dawna nic nie namalowalam bo nie mialam czasu, tu kurs, tu licencjat, nerwy i czlowiek nie mial weny. A wczoraj dopadla mnie taka wena...mam płótno 100cm×80cm wiec sie za to zabiore, rozluznię, załącze muzyke na sluchawkach i sie odetne od swiata
Ojej przypomniałaś mi o malowaniu.. Już z 10 lat nie mialam pędzla w ręce.. jak nie więcej.. Z 15 ;/
Znowu mam bóle i skurcze.... Nie wiem co jest grane ale ostatnio takie coś czulam przy wywołaniu poronienia tabletkami w szpitalu...
Może pojedź sprawdzic ?
Dzis w planach ptaki. To kilka z moich ostatnich prac takich o tym formacie
Piękne!
Arytmia moze sie pojawic nagle, nie musiala byc wczesniej stwierdzona. U mnie pojawila sie w lipcu tamtego roku po raz pierwszy no i od tego czasu musze z nia zyc.
Rozumiem.
@Akuku trzymam kciuki daj znać po wizycie
Właśnie mialam przeswietlenie klatki piersiowej bo na eks serce szalał, ciśnienie w normie.. podejrzewają zakrzep
Dziewczyny odebrałam detektor. Wypróbowałam ale tylko tak na szybko, nawet w miarę znalazłam wyskoczyło mi 165 i zapisałam sobie nagranie i średnią wyszła 151 czy to jest serduszko? ❤
Tak to to.
Czekam na wyniki krwi na cito I lekarz ma obejrzec zdjęcie RTG
L
Lebkuchen_mum
Gość
Dawaj znac co ci powiedza. Brzmi nie fajnie...Ojej przypomniałaś mi o malowaniu.. Już z 10 lat nie mialam pędzla w ręce.. jak nie więcej.. Z 15 ;/
Może pojedź sprawdzic ?
Piękne!
Rozumiem.
Właśnie mialam przeswietlenie klatki piersiowej bo na eks serce szalał, ciśnienie w normie.. podejrzewają zakrzep
Tak to to.
Czekam na wyniki krwi na cito I lekarz ma obejrzec zdjęcie RTG
Ja właśnie uwielbiam się dziubać, najlepiej impasty olejem ale ciężko się to potem nosiło i przechowywało bo bardzo długo schnie. Mnie znowu wkurzały akryle że tak szybko schną chciałam jeszcze coś poprawić, zmienić fakturę a tu dupa na studiach jak musiałam nosić po kilka obrazów na raz przezuciłam się na akryle ale kompletnie zmieniłam styl na minimalistyczny, uproszczony, tam mi się świetnie sprawdzały bo nie raz robiłam proste linie od taśmy i chciałam zeby szybciej schłoAkryle. Tylko nimi maluje. Oleje tak smierdza i dlugo schną ze nie jestem w stanie cokolwiek z nimi zrobic...nie lubie bardzo
reklama
Rumiankowa
Ooo zazdroszczę!Co do jedzonka my dziś na obiad odpalamy grilla mam nadzieję, że zdążymy przed burzą ale tak od kilku dni chodziła za mną kiełbasa taka dobrze wypieczona
A u nas leje już 3 dzien i chyba przez najbliższy tydzień to się nie zmieni. A w taka pogodę to mi się nic nie chce.
ojejku jakie to smutne.O to z pewnością o moich rodzicach, dzieciństwo spędziłam z bratem, babcią i ciociami, nie mam w ogóle wspomnień z rodzicami. Całe życie pracowali na dom, nawet na wakacjach nigdzie nie byliśmy razem Ale dzięki temu wiem, jakich błędów nie popełniać będąc mamą, mam nadzieję że mi się to uda ❤
@Akuku czekamy na wieści :*
Mój tata miał kiepskie dzieciństwo przez co ja i moja siostra mialysmy właśnie bardzo dużo ciepła, uwagi, wspólnego czasu.
także na pewno dzięki temu Wasze dzieci zaznają dużo więcej ciepła.