Sabina17
Fanka BB :)
Yez ma rozmiarbuta 41Kochana ja mam 155 i 35mala stopa,muszę czasem na dziale dziecięcym kupować buty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Yez ma rozmiarbuta 41Kochana ja mam 155 i 35mala stopa,muszę czasem na dziale dziecięcym kupować buty
To czekamy na wieści [emoji110]Do dobrego wszyscy szybko się przyzwyczajaja.
Bardzo nie przyjemne.
Pojechałam do szpitala.. bo doszło kłucie w klatce piersiowej.
Nie wiem nic o arytmii..
Nic mi o tym nie wiadomo.
Ja z pierwszym synem kupilam łóżeczko zanim w coś ze zaszlam
Ale ja nie wierzę w zabobony chciałam dziecko mialam okazję dobra wiec kupowałam
Czekam na badanie w szpitalu. Zobaczymy co powiedzą.
O, dziękuję ♥Wrzucam te cześć z ubrankami bo cała reszta to jest rozpiska na kilkadziesiąt stron wiec ciężko wrzucić
Trzymam kciuki!Czekam na badanie w szpitalu. Zobaczymy co powiedzą.
Gratulacje Zamierzasz robić jakąś magisterkę?Studia skonczylam teraz pedagogiczne a wczesniej 6 lat z ukonczonym egzaminem na grafika (gimnazjum+liceum) sztuk pięknych tak zwany plastyk
skąd? śliczneZazdroszcze Wam że już kupujecie swoim pociechom ubranka idt.Ja póki co jeszcze czekam na badanie i potem już bd po malu kupować,jedyne co kupiłam to kiedyś w ciuchu pajacyk,jak nowy nie mogłam.się powtrzymac
Właśnie słyszałam o tym magnezie, sama zaczęłam brać niby jakiś dobrze przyswajalny 1 albo 2 dziennie i jeszcze najczęściej w pracy wypiję taki rozpuszczalny, ale i tak odczuwam braki.Witam wszystkie mamuśki ostatnio jesteście tak rozmowne, że ciężko was nadrobić. Wszystkim, które wizytowały gratulacje zdrowych maluszkow a za wizytujące trzymam kciuki. Ktoś pisał o skurczach. Ja miałam podbrzusza i tam w środku ciaglo strasznie, bywało że z zegarkiem w ręku siedzialam i w ciągu minuty potrafiło kłuć kilka razy że aż nie wiedziałam czy mam siedzieć, leżeć co robić żeby przeszlo. Wizyta u lekarza i wszystko ok szyjka długa. Kazał brać magnez 3-4 razy dziennie i z dnia na dzień skurcze były lżejsze. Przeszło mi prawie całkowicie dopiero po ok 3 tygodniach. Teraz czuję bardzo sporadycznie. Mówił, że w drugim trymestrze zwiększa się zapotrzebowanie na magnez. Więc naprawdę polecam wszystkim, którzy się z taką przypadłością zmagają i jak widać nie zawsze to musi oznaczać coś niedobrego.
Idę dziś odebrać detektor. Strach się bać, bo nie wiem czy znajdę tętno, żebym czasem nie panikowała. Jeszcze muszę poczekać aż mąż wybedzie z domu bo marudzł, że mam sobie to z głowy wybić bo ja panikara jestem więc dam znać jak mi się uda, mam nadzieję
Wszystkim życzę miłego i spokojnego dnia no i dobrego samopoczucia
W ciuchu kupiłam za 6zl chybaskąd? śliczne