reklama
No to duzo mlodsza Moj m jest 3 lata mlodszy, a ze we Wloszech inne realia byly wtedy, to jak mu opowiadam, jak u nas bylo jak bylam dzieckiem, to mu sie wydaje jakbym w ogole z innego stulecia byla@aninek to ja jestem młodsza bo 93, moi rodzice chyba dość późno zamontowali te pasy, ogólnie z tego czasu nie pamiętam bardzo dużo, to mi utkwiło w pamięci bo pamiętam że bardzo się denerwowałam że mi nie wygodnie i musiałam siedzieć tylko po jednej stronie samochodu bo tylko tam byly zamontowane pasy na początku.
@Piernik98 a jaki kierunek kończyłaś? ja też jestem po studiach artystycznych Bardzo mi brakuje żeby sobie coś podłubać, pomalować bo w sumie od zdania magistra nic w tym kierunku nie zrobiłam, ciągle coś, nowa praca, choroba dziadka, ślub, ciąża a teraz to nawet już z toalety nie mogę w spokoju sama skorzystać a co dopiero pomalować.
Jestesmy sobie na plazy i polozylam sie na brzuchu i czuje takie wlasnie smyranie od srodka, zastanawiam sie czy moze to juz fasolek marudzi, ze go przygniatam
L
Lebkuchen_mum
Gość
Rozwala mnie ten pregnancy brain...zapisalam sobie date wizyty u lekarza na przyszly piatek czyli 26.06 na 9 rano najlepsze to ze pamietam ze pytalam 2 razy o date jak zapisywalam...i sie okazuje ze moj lekarz nie przyjmuje w piatki wchodzi tez w gre ze pani na recepcji sie pomylila bo jestem przekonana ze mowila 26...ale dopuszczam mysl... nawet bardzo ze to po prostu ja zle zapisalam ewentualnie dwukrotnie zle uslyszalam wiec bede musiala dzeonic w poniedzialek kiedy ta wizyta bo nie wiem czy ten tydzien czy nastepny...
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ciekawe co sobie wyczytala z tego macania...nie rozumiem w ogole podejscia do ciazy w uk...czemu tak jest?Nie zrobili usg I zapewne nie zrobią :/ tak jest w uk
Tylko pomacała brzuch
Rumiankowa
Fanka BB :)
@Akuku trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze!
A w ogóle pamiętacie jak Wam mowilam o moich labedziach? Byliśmy na spacerze i już tak ślicznie wyrosły <3
Jak nie wierze w przesady, znaki i inne takie to wieść o tym, ze im się udała dała mi wiarę, ze u mnie tez będzie dobrze
A w ogóle pamiętacie jak Wam mowilam o moich labedziach? Byliśmy na spacerze i już tak ślicznie wyrosły <3
Jak nie wierze w przesady, znaki i inne takie to wieść o tym, ze im się udała dała mi wiarę, ze u mnie tez będzie dobrze
Załączniki
niemandin
Ooo zazdroszczę!
A u nas leje już 3 dzien i chyba przez najbliższy tydzień to się nie zmieni. A w taka pogodę to mi się nic nie chce.
ojejku jakie to smutne.
Mój tata miał kiepskie dzieciństwo przez co ja i moja siostra mialysmy właśnie bardzo dużo ciepła, uwagi, wspólnego czasu.
także na pewno dzięki temu Wasze dzieci zaznają dużo więcej ciepła.
No nie będę się tu uzewnętrzniać, ale oboje z mężem mamy bardzo dużą motywację do tego, żeby nasze dziecko było szczęśliwe i niczego mu nie brakowało, przede wszystkim w tej sferze uczuciowej
Akuku
Ciekawe co sobie wyczytala z tego macania...nie rozumiem w ogole podejscia do ciazy w uk...czemu tak jest?
Bo tu wychodza z założenia że do 26 tyg chyba I tak nie ratują. Więc robią jedno ust w 12 drugie w 20 (kiedyś tylko w 12) I jak wsio ok to do końca ciazy wcale..
Jeżeli mnie nie boli brzuch i nie krwawi to z dzieckiem ok I nie ma potrzeby sprawdzać. Tak uważają. Czemu ? Nie wiem.
Jejku jak mi pikawa wali
Asia Kasia
Matko dziewczyny mam chyba gorszy dzień.... Czuję się jakby ktoś mnie wyrzul i wypluł... Zygam od kilku h migrena niesamowita ciśnienie wysokie... Czuję się jakbyn schodziła na drugi świat
reklama
Akuku
Biedna, może spróbuj się przespać?Matko dziewczyny mam chyba gorszy dzień.... Czuję się jakby ktoś mnie wyrzul i wypluł... Zygam od kilku h migrena niesamowita ciśnienie wysokie... Czuję się jakbyn schodziła na drugi świat