reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
@aninek to ja jestem młodsza bo 93, moi rodzice chyba dość późno zamontowali te pasy, ogólnie z tego czasu nie pamiętam bardzo dużo, to mi utkwiło w pamięci bo pamiętam że bardzo się denerwowałam że mi nie wygodnie i musiałam siedzieć tylko po jednej stronie samochodu bo tylko tam byly zamontowane pasy na początku.
@Piernik98 a jaki kierunek kończyłaś? ja też jestem po studiach artystycznych :) Bardzo mi brakuje żeby sobie coś podłubać, pomalować bo w sumie od zdania magistra nic w tym kierunku nie zrobiłam, ciągle coś, nowa praca, choroba dziadka, ślub, ciąża a teraz to nawet już z toalety nie mogę w spokoju sama skorzystać a co dopiero pomalować.
No to duzo mlodsza 😉 Moj m jest 3 lata mlodszy, a ze we Wloszech inne realia byly wtedy, to jak mu opowiadam, jak u nas bylo jak bylam dzieckiem, to mu sie wydaje jakbym w ogole z innego stulecia byla 😂😂
Jestesmy sobie na plazy i polozylam sie na brzuchu i czuje takie wlasnie smyranie od srodka, zastanawiam sie czy moze to juz fasolek marudzi, ze go przygniatam 😁

Rozwala mnie ten pregnancy brain...zapisalam sobie date wizyty u lekarza na przyszly piatek czyli 26.06 na 9 rano najlepsze to ze pamietam ze pytalam 2 razy o date jak zapisywalam...i sie okazuje ze moj lekarz nie przyjmuje w piatki 🙈🙈🙈 wchodzi tez w gre ze pani na recepcji sie pomylila bo jestem przekonana ze mowila 26...ale dopuszczam mysl... nawet bardzo ze to po prostu ja zle zapisalam ewentualnie dwukrotnie zle uslyszalam😅😂🤣 wiec bede musiala dzeonic w poniedzialek kiedy ta wizyta bo nie wiem czy ten tydzien czy nastepny...

@Akuku trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze!

A w ogóle pamiętacie jak Wam mowilam o moich labedziach? Byliśmy na spacerze i już tak ślicznie wyrosły <3
Jak nie wierze w przesady, znaki i inne takie to wieść o tym, ze im się udała dała mi wiarę, ze u mnie tez będzie dobrze ;)

Załączniki

• 361E9EE3-A54D-44C4-97C2-6445D9031D3A.jpeg
    361E9EE3-A54D-44C4-97C2-6445D9031D3A.jpeg
    2,2 MB · Wyświetleń: 55
Ooo zazdroszczę!
A u nas leje już 3 dzien i chyba przez najbliższy tydzień to się nie zmieni. A w taka pogodę to mi się nic nie chce.

ojejku jakie to smutne.
Mój tata miał kiepskie dzieciństwo przez co ja i moja siostra mialysmy właśnie bardzo dużo ciepła, uwagi, wspólnego czasu.

także na pewno dzięki temu Wasze dzieci zaznają dużo więcej ciepła.

No nie będę się tu uzewnętrzniać, ale oboje z mężem mamy bardzo dużą motywację do tego, żeby nasze dziecko było szczęśliwe i niczego mu nie brakowało, przede wszystkim w tej sferze uczuciowej ❤️

Ciekawe co sobie wyczytala z tego macania...nie rozumiem w ogole podejscia do ciazy w uk...czemu tak jest?

Bo tu wychodza z założenia że do 26 tyg chyba I tak nie ratują. Więc robią jedno ust w 12 drugie w 20 (kiedyś tylko w 12) I jak wsio ok to do końca ciazy wcale..
Jeżeli mnie nie boli brzuch i nie krwawi to z dzieckiem ok I nie ma potrzeby sprawdzać. Tak uważają. Czemu ? Nie wiem.

Jejku jak mi pikawa wali

reklama
Do góry