reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Laseczki, na szybko zdjęcia :
spódniczka baaardzo elastyczna, na teraz trochę za szeroka w pasie, ale za miesiąc dwa będzie myślę w sam raz [emoji16] U mnie naciągnięta pod cycki, bo jestem karłem, chyba ją skrócę z 10 cm [emoji85] No i na pewno lepiej będzie wyglądać, jak ktoś ma fajny tyłek i biodra, z moim płaskodupiem no to ekhem, jak widać xD

Sukienka baaaardzo obszerna, czuję się trochę jak w worku, ale jak wyżej - za jakiś czas pięknie zamaskuje brzuchol [emoji16]
Zgrabna jesteś, to ciuszki za duże [emoji6]U mnie ta spódnica jest ciasna ,ale na tej stronie chyba też zależy od partii materiału, moja się nie naciąga aż tak,a szkoda bo ja mam dupsko i biodra [emoji1787]

Ja w sumie nic jeszcze nie kupiłam, mąż kupił jeden zestaw małego batmana :D
Ja na razie przeglądam zdecydowanie drogie rzeczy ale takie ładne, ze cześć i tak kupie :D
Jestem absolutnie zakochana w tym śpiworku i może jak jeszcze będzie kiedy przestane wzdychać to może kupie :D podobno ma wystarczyc na pare sezonów to mniej mnie to 300zl boli :D

Co jest śmieszne bo j generalnie jestem cebula - kocham wyprzedaże, już teraz kupiłam dla siebie płaszcz na zimę bo za 50zl to lepiej niż za 300zl
Ale te niemowlęce rzeczy mnie rozczulają tak, ze niedługo popłynę 🤷🏻‍♀️
Też się czaje na ten śpiworek, nawet ostatnio rozmawiałam o nim z mamą :) to świetne że może wystarczyć na dwa czy trzy sezony:)

Ja w sumie nic jeszcze nie kupiłam, mąż kupił jeden zestaw małego batmana :D
Ja na razie przeglądam zdecydowanie drogie rzeczy ale takie ładne, ze cześć i tak kupie :D
Jestem absolutnie zakochana w tym śpiworku i może jak jeszcze będzie kiedy przestane wzdychać to może kupie :D podobno ma wystarczyc na pare sezonów to mniej mnie to 300zl boli :D

Co jest śmieszne bo j generalnie jestem cebula - kocham wyprzedaże, już teraz kupiłam dla siebie płaszcz na zimę bo za 50zl to lepiej niż za 300zl
Ale te niemowlęce rzeczy mnie rozczulają tak, ze niedługo popłynę 🤷🏻‍♀️
Fajny ten śpiworek, wygląda porządnie 😀 Ja też będę jeszcze szukała śpiworka, ale ten kombinezon mi pasuje na początek i jako awaryjny, jakby dzidzia zabrudziła 😀
Wypatrzyłam też fajne kombinezony pod takie śpiworki, np. z wełny merynosa, ale czekam na jesień bo liczę że wtedy pojawi się większy wybór 👌

Strogonowa wyszla pyszna 😍😍😍 ide po dokładke 😁 nawet mój kucharz mówi że pycha. Mama sie smieje ze ona po 30 dopiero robila swoja 1 strogonowa a ja ze wszystkim tak do przodu wzgledem niej 🤣

Załączniki

• 20200619_170024.jpg
    20200619_170024.jpg
    648,4 KB · Wyświetleń: 86
Ja odstawiłam od razu i było wszystko ok :-)
A jeszcze takie pytanie. Dziś mam 12+2 i jutro ostatni dzień na jaki mam duphaston... Lekarka kazała już odstawić (biorę jeszcze luteine dowcipna) i tak się zastanawiam czy nie za szybko z tym duphastonem mam zejść? Też w 12 czy tam 13 tyg odstawiłyście? Było wszystko ok?

Fajny ten śpiworek, wygląda porządnie 😀 Ja też będę jeszcze szukała śpiworka, ale ten kombinezon mi pasuje na początek i jako awaryjny, jakby dzidzia zabrudziła 😀
Wypatrzyłam też fajne kombinezony pod takie śpiworki, np. z wełny merynosa, ale czekam na jesień bo liczę że wtedy pojawi się większy wybór 👌
No ja właśnie na vinted się nie odnajduje, na olx tez nie... wiec będę pewnie szaleć na wyprzedażach. Teraz ogladam właśnie zimowe rzeczy bo są tańsze.
Takie upolowane rzeczy są super i sama dla siebie to jakoś umiem znaleźć. Ale dziecięcych nie bo nie wiem na co zwracać uwagę w ogóle.

reklama
Ja zakupilam juz spiworek. Taki tylko szary. Akurat bedzie na pierwsza zime a na kolejną planuje juz konkretnie zainwestowac w jakis fajny aczkolwiek te zimy teraz takie są jak np dzisiejsza pogoda u mnie 😂

Załączniki

• gluck-spiworek-z-kapturkiem-minky-srebrne-fala-szara-4d2edf4fdb884909a57a63f62c2f9b2b-bdc78623.jpg
    gluck-spiworek-z-kapturkiem-minky-srebrne-fala-szara-4d2edf4fdb884909a57a63f62c2f9b2b-bdc78623.jpg
    80,9 KB · Wyświetleń: 86
Do góry