UwielbiamJa dziś kupiłam 1 bobiknie wiem czym Lubicie ale ja szaleje za nim
![]()
![Heart suit :hearts: ♥️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2665.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
UwielbiamJa dziś kupiłam 1 bobiknie wiem czym Lubicie ale ja szaleje za nim
![]()
Na pewno dobrzeJa bede 1 raz robic wiec nie wiem jak to bedzie smakowac![]()
U mnie połówkowe w 22 tyg. Tez lekarka mówiła ze lepiej późniejDzień dobry. Ależ mnie wczoraj głowa bolała! Chyba z wrażenia po wizytach i z tej duchoty, jeśli macie tak całymi dniami to Wam bardzo współczujęchyba od tej głowy też wymioty poleciały eh.
@Ika89biel @sandra_91 @martini6 @Dolvit gratuluję udanych wizyt i zdrowych bąbelków!
NT mój dzieć miał 1,5 a serduszko biło 170. A USG połówkowe lekarz (ten od prenatalnego) wyznaczył mi na trwający 23 tydzień, mówiąc że teraz robi się ciut później niż kiedyś. A lekarz prowadzący się nie zająknął nawet o nim![]()
GratulacjeOBRONIONA!!! Moje marzenie o wyzszym wykształceniu spełnionepora zaczac wakacje i odstresowac sie po tylu ciezkich latach
![]()
A ja odwrotnieod czasu staran odrzucilam wlasnie soniczna bo mi dentystka powiedziala ze to mloda technologia i jeszcze nie ma odpowiedniej probki badan na kobietach w ciazy a wplyw tych fal i ona by nie ryzykowala. Plus ja stosowalam dosc dlugo bo jakies 3 lata i jak zaczely mi sie odslaniac szyjki to lekarka od razu zalecila mi odstawic i przejsc na zwykla manualna
Wiem ze sa peany na internetach o tych sonicznych i faktycznie uwielbialam ja, nie mialam krwawien etc. ale szyjek moich juz nie uratuje nic wiec dziewczyny uwazajcie....
Witaj w klubie, ja również będę mieć w 22tc, u mnie lekarz postanowił tak ze względu na moją większą wagę i blizne po CC.U mnie połówkowe w 22 tyg. Tez lekarka mówiła ze lepiej później![]()
Super [emoji173]️ gratulacje [emoji7]I my po badaniachDzidziol prawdopodobnie dziewczynka ma 6cm i w badaniu wszystko prawidłowo. Nagranie mamy także zaraz z mężem obejrzymy [emoji173] kamień z serca... Zdjęcie oczywiście znowu nie chce się dodać
![]()
Haha...ja też tak pomyślałam jak okazało się, że jestem w ciąży [emoji16] no już lepszego momentu nie było? 12 lat nic i w pandemię się wstrzelilam [emoji6]A ja przedwczoraj jak siedzialam przed gabinetem gin na zewnatrz i czekalam, a mimo ze to 14 tydz to juz brzuszka ukryc sie nie da, to podeszla do mnie starsza BABA i powiedziala "a pani oszalala dziecko sobie robic, przeciez to koniec swiata zaraz idzie" nie wygladala na wariatke ale pewnie byla hahaja na takie nie reaguje wogole tylko sie usmiecham
Dzięki za szczegółową instrukcję☺ teraz mam i jaWchodzisz na suwaczki.com i tam trzymasz się instrukcji, potem kopiujesz link (jest podpisany który jest przeznaczony na stronę babyboom) i klikasz swój awatarek i tam jest zakładka sygnatura i tam wklejasz link i zapisujesz i jest![]()
Gdzie szukać tych kosmetyków Resibo? W aptece czy drogeriach?Hej Dziewczyny
Jeżeli chodzi o forum dodałam się do jakiegoś fejsbukowego, ale jest bardzo małe i na razie pojawiają się tam sporadyczne posty. Tak jak @niemandin przerzuciłam się na częstsze zaglądanie tutaj
Jeżeli chodzi o filtry słoneczne kupiłam na ten rok Dermę 30, a do twarzy Vichy 50. Mam nadzieję, że się sprawdząw zeszłym roku używałam tej Biodermy, która wstawilyscie i jest naprawdę ekstra, ale nie moglam znaleźć jej w sklepie.
Zostając w temacie kosmetyków, jakiś czas temu wymieniłam większość kosmetyków do twarzy i ciała na Resibo. Mam bardzo alergiczna skórę twarzy, źle reagowałam na zmiany i przez dłuższy czas używałam 'Bambino', a tu eureka pojawiła się ta firma i skóra twarzy jest w super kondycji. Polecają tez te kosmetyki dla kobiet w ciąży, mają super składy
@Asia Kasia na obiad wjeżdża u mnie dzisiaj pomidorowa, ale o tej zalewajce teraz nie zapomnę![]()
Nieee zostaje na 31Super [emoji173]️ gratulacje [emoji7]
Bardzo sie cieszę [emoji3059] i jak, zmienił Ci sie termin porodu po tym usg...czy rodzimy w sylwka?