Uwielbiam ale cena mnie skutecznie odstrasza, za to widziałam że czereśnie staniałyJa dziś kupiłam 1 bobik nie wiem czym Lubicie ale ja szaleje za nim
reklama
Na pewno dobrze chociaż powiem ci że ja ostatnio mam problem z doprawianiem, wszystko wydaje mi się mdłe. Dobrze że mąż mnie pilnuje i sprawdza po mnie lub sam gotujeJa bede 1 raz robic wiec nie wiem jak to bedzie smakowac
U mnie połówkowe w 22 tyg. Tez lekarka mówiła ze lepiej późniejDzień dobry. Ależ mnie wczoraj głowa bolała! Chyba z wrażenia po wizytach i z tej duchoty, jeśli macie tak całymi dniami to Wam bardzo współczuję chyba od tej głowy też wymioty poleciały eh.
@Ika89biel @sandra_91 @martini6 @Dolvit gratuluję udanych wizyt i zdrowych bąbelków!
NT mój dzieć miał 1,5 a serduszko biło 170. A USG połówkowe lekarz (ten od prenatalnego) wyznaczył mi na trwający 23 tydzień, mówiąc że teraz robi się ciut później niż kiedyś. A lekarz prowadzący się nie zająknął nawet o nim
Kakussska93
Fanka BB :)
GratulacjeOBRONIONA!!! Moje marzenie o wyzszym wykształceniu spełnione pora zaczac wakacje i odstresowac sie po tylu ciezkich latach
Kajaczek245
Zaangażowana w BB
A ja odwrotnie od czasu staran odrzucilam wlasnie soniczna bo mi dentystka powiedziala ze to mloda technologia i jeszcze nie ma odpowiedniej probki badan na kobietach w ciazy a wplyw tych fal i ona by nie ryzykowala. Plus ja stosowalam dosc dlugo bo jakies 3 lata i jak zaczely mi sie odslaniac szyjki to lekarka od razu zalecila mi odstawic i przejsc na zwykla manualna Wiem ze sa peany na internetach o tych sonicznych i faktycznie uwielbialam ja, nie mialam krwawien etc. ale szyjek moich juz nie uratuje nic wiec dziewczyny uwazajcie....
Dziewczyny ja pracuje w stomatologii i powiem Wam tak jak jest - w zeszłym roku robiliśmy testy higieny pod kątem szczoteczek sonicznych elektrycznych i manualnych i najlepiej wypadają jednak elektryczne. Technologia sonicznych jest bardzo dobra i naprawdę mogłaby być super ale bardzo mały odsetek użytkowników wie jak je używać, jaką technikę zastosować i przez to te szczoteczki nie są tak dobre w utrzymaniu higieny jamy ustnej. Niestety u nas bardzo mało się mówi odnośnie higieny jamy ustnej a do dentysty większość osób idzie jak coś boli a wtedy już jest bardzo źle. Nie uczyli nas tego nigdy w szkołach więc skąd mamy wiedzieć polecam nam w ciąży więcej razy dziennie myć zęby, po każdym posiłku i używać nitki do zębów o czym Tez np mnie nigdy nie uczono. Z nitka ostrożnie żeby nie pozrywać nic w dziąsłach
Witaj w klubie, ja również będę mieć w 22tc, u mnie lekarz postanowił tak ze względu na moją większą wagę i blizne po CC.U mnie połówkowe w 22 tyg. Tez lekarka mówiła ze lepiej później
EvilDesiree
Super [emoji173]️ gratulacje [emoji7]I my po badaniach Dzidziol prawdopodobnie dziewczynka ma 6cm i w badaniu wszystko prawidłowo. Nagranie mamy także zaraz z mężem obejrzymy [emoji173] kamień z serca... Zdjęcie oczywiście znowu nie chce się dodać
Bardzo sie cieszę [emoji3059] i jak, zmienił Ci sie termin porodu po tym usg...czy rodzimy w sylwka?
EvilDesiree
Haha...ja też tak pomyślałam jak okazało się, że jestem w ciąży [emoji16] no już lepszego momentu nie było? 12 lat nic i w pandemię się wstrzelilam [emoji6]A ja przedwczoraj jak siedzialam przed gabinetem gin na zewnatrz i czekalam, a mimo ze to 14 tydz to juz brzuszka ukryc sie nie da, to podeszla do mnie starsza BABA i powiedziala "a pani oszalala dziecko sobie robic, przeciez to koniec swiata zaraz idzie" nie wygladala na wariatke ale pewnie byla haha ja na takie nie reaguje wogole tylko sie usmiecham
Tymon'sMom
Dziewczyny gratulacje udanych wizyt i zaliczeń egzaminów
Dzięki za szczegółową instrukcję☺ teraz mam i jaWchodzisz na suwaczki.com i tam trzymasz się instrukcji, potem kopiujesz link (jest podpisany który jest przeznaczony na stronę babyboom) i klikasz swój awatarek i tam jest zakładka sygnatura i tam wklejasz link i zapisujesz i jest
Gdzie szukać tych kosmetyków Resibo? W aptece czy drogeriach?Hej Dziewczyny
Jeżeli chodzi o forum dodałam się do jakiegoś fejsbukowego, ale jest bardzo małe i na razie pojawiają się tam sporadyczne posty. Tak jak @niemandin przerzuciłam się na częstsze zaglądanie tutaj
Jeżeli chodzi o filtry słoneczne kupiłam na ten rok Dermę 30, a do twarzy Vichy 50. Mam nadzieję, że się sprawdzą w zeszłym roku używałam tej Biodermy, która wstawilyscie i jest naprawdę ekstra, ale nie moglam znaleźć jej w sklepie.
Zostając w temacie kosmetyków, jakiś czas temu wymieniłam większość kosmetyków do twarzy i ciała na Resibo. Mam bardzo alergiczna skórę twarzy, źle reagowałam na zmiany i przez dłuższy czas używałam 'Bambino', a tu eureka pojawiła się ta firma i skóra twarzy jest w super kondycji. Polecają tez te kosmetyki dla kobiet w ciąży, mają super składy
@Asia Kasia na obiad wjeżdża u mnie dzisiaj pomidorowa, ale o tej zalewajce teraz nie zapomnę
reklama
Dolvit
Nieee zostaje na 31Super [emoji173]️ gratulacje [emoji7]
Bardzo sie cieszę [emoji3059] i jak, zmienił Ci sie termin porodu po tym usg...czy rodzimy w sylwka?