reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

Mam takie samo zdanie. Jak uważam, ze ma duzo fajnych informacji na blogu tak teraz jej relacje sa okropne. Nie oglądam juz. :/

Polecam natomiast

Mega ma relacje i bardzo przydatne wedlug mnie :)

Tez ja obserwuje ☺️

reklama
Dobry 🦄
Powiem Wam, ze ciagle się smaruje filtrem milion uva uvb, a i tak to nic nie daje. Wczoraj spaliłam sobie uda i ledwo spałam. Uważajcie na słońce, bo skóra w ciąży jakaś podatniejsza 😱😖

Ja ciągle w cieniu, nie lubię pełnego słońca ☀️ dzieci smaruję kilka razy dziennie, bo niebezpiecznie jest

Mi zawsze się myli bogracz z ostrogonowem 😅Na jedno i drugie zawsze jeżdżę do babci bo robi najlepsze, tak samo jak bigos 😋 w ogóle babcia dużo ma przepisów z kuchni węgierskiej i lubi wszystko zrobić tak na pikantnie/ ostro czyli tak jak lubię
Ja bede 1 raz robic wiec nie wiem jak to bedzie smakowac 🤣🤣🤣

Matko oooo no będę musiała iść kupić 😅😅 u nas szef który prowadzi warzywniak ma wszystkie warzywa i owoce że swojego ogródka i sadu 😋😋 wszystko świeże i pyszne 😋 dzisaj pójdę po ta fasolkę i zrobię sobie na bułce tartej na kolację 😅
Ja dziś kupiłam 1 bobik 😁 nie wiem czym Lubicie ale ja szaleje za nim 🥰😜

reklama
Do góry