Madzialena8787
Fanka BB :)
Dziewczyny czy któraś was stosowała teraz w ciąży jakiś probiotyk dopochwowy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
IdźKurczę powiem wam, ze korci mnie zapisać się na samo usg aby podejrzeć dzidzie i płeć mam połówkowe na 16 lipca i to jeszcze cały miesiąc a wczoraj moj gin pokazał mi dzidzie na usg ale wiecie jaka jakoś nawet nie mam do zdjęcia wstawić ledwo co widać :/ korci mnie bardzo ...
A macie jakieś sposoby na łupież w ciąży? Ja zaraz oszaleje. Dobrze, ze mam blond włosy
Właśnie sprawdzałam tam gdzie robiłam prenatalne i pojde chyba na 3D/4d robi od 11 tc mam 17 wiec chyba się skuszę kiedy jak nie teraz pierwsza ciąża i czuje nie dosyt
Kurczę powiem wam, ze korci mnie zapisać się na samo usg aby podejrzeć dzidzie i płeć mam połówkowe na 16 lipca i to jeszcze cały miesiąc a wczoraj moj gin pokazał mi dzidzie na usg ale wiecie jaka jakoś nawet nie mam do zdjęcia wstawić ledwo co widać :/ korci mnie bardzo ...
Połówkowe też w gamecie robisz? Zapisałaś się już?Kurczę powiem wam, ze korci mnie zapisać się na samo usg aby podejrzeć dzidzie i płeć mam połówkowe na 16 lipca i to jeszcze cały miesiąc a wczoraj moj gin pokazał mi dzidzie na usg ale wiecie jaka jakoś nawet nie mam do zdjęcia wstawić ledwo co widać :/ korci mnie bardzo ...