reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Och, oby mojej nic nie wyrosło 😂 Chociaż staramy się jeszcze nie nakręcać to, że będzie dziewczynka, żeby dużego szoku nie przeżyć w razie czego 😁

Kurczę, ja też coś chyba czuję i tak się zastanawiam czy to możliwe, czy sobie wmawiam 🙈
Ja wczesniej pewna nie bylam ale 2 dji temu poczulam pierwszy raz to uczucie,.pierwszy raz w zyciu takie zupelnie no cos innego i dzis sie powtorzylo to jestem pewna juz na 100% 😁😁😁 przelewanie też mam w brzuchu czy inne odczucia czy dzwieki 😂 ale to jest cos zupelnie innego wedlug mnie 😊

reklama
Nie stresuj się, poddany obróbce cieplnej można jeść. [emoji846]
Od rana czytam o tej listeriozie, już obdzwoniłam gdzie wykonują to badanie.... tylko czeka się ok 17dni na wyniki. Jestem zła na siebie że zjadłam tego oscypka [emoji36]
Niby podgrzany ,ale nie wiem czy w wystarczającej temperaturze. Za tydzień mam wizytę i zapytam lekarza o to.

Ten co większość dziewczyn ma ( zdjęcie)od 12 tyg.
,niektóre dziewczyny kupowały też ten AngelSounds i są zadowolone:)

A z tą szyjką,to moze się ciut skracać lub wydłużać w zależności od wysiłku,może raz wkładasz tabletkę jak pochodzisz a raz prosto jak wstajesz?
Zobacz załącznik 1135311

@Piernik podziwiam,że ty ogarniasz te egzaminy wszystkie i jeszcze masz czas na forum.Gratulacje i jeszcze tylko jeden do zaliczenia👍
Też kupiłam ten sam detektor, dziś przyszedł i właśnie pierwszy raz użyłam. I już wiem, że nie żałuję zakupu 😊 Od razu znalazłam serduszko i pięknie słychać. Tętno ok. 144, trochę skakało, ale nie chciałam za długo podsłuchiwać, tylko minutkę ♥️♥️♥️
Polecam używki z olx, ten mój jak nowy a za połowę ceny 😊

Haha ja też byłam z byłym 5 lat no i jest już Tatusiem 😊 co do imienia to się nie obawiam bo Mój M ma tak samo na imię jak były 😅
Oj to zazdroszcze :D ja mam inne i muszę uważać :D
Mój narzeczony też jest jeszcze trochę zazdrosny o mojego byłego, bo byłam z nim ponad 4 lata, ale już nie jesteśmy 5 lat ze sobą. Tylko, że ten człowiek jeszcze 2 tygodnie temu do mnie pisał wyznania miłosne, wiec się nie dziwie 🙈
Moj uwaza byłego za debila :D ale tez po pijaku potrafi mi coś napisac i np przeprosić za cos z przeszlosci 😂 najlepsze ze jego siostra dalej jest moja najlepsza przyjaciolka :D i była na moim weselu :D
U nas to samo. Najpierw był zakaz i 1,5mies nic (to wtedy i owszem miałam ochotę) a od czasu gdy dostaliśmy zgodę to może ze 3 razy :p a najgorsze, że po 2 razie mnie aż piekło. Więc się wystraszyłam i unikam seksu :p
To nas zaraz rozsadzi... Trzy tyg bez seksu
Licze ze w srode to odwiesza :D bo juz oboje sie męczymy :D dzisiaj poduszka dostalam jak zaczelam sie ocierac 😂😂
Powiedz mi bo mam kilka pytań co do prenatalnych :D czy doktor sam z siebie mówił? Np jakie łożysko, czy wszystko ok, opisywał badanie, sam płeć powiedział? Czy musiałaś go dopytywać? Czy badał też szyjke?
Mi moj opowiadal wszystko, przyblizal i pokazywal :D

Dziewczyny! Dzisiaj 15+6 i czulam takie kopanie ze szok. Tak mocno mi dał popalić :D mąż nie czuł jeszcze z gory, ale ja strasznie 😍😍😍

Tak juz wygladamy :

IMG_20200618_100008.jpgIMG_20200618_100025.jpg

Czy możecie mi pomóc bo do jutra zjedzą mnie nerwy. Mój M odebrał mi dziś wyniki ( walka prawie 2 tygodnie z laboratorium że nawet mnie nie ma w systemie 😱 a ja 300 zł zapłaciłam) nie wiem dlaczego różyczka Igg tak mi wychodzi wysoko 🤔 ? Mam przebyte to wiem byłam dzieckiem miałam kilka miesięcy.
20200618_170623.jpg

reklama
Do góry