reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Czy możecie mi pomóc bo do jutra zjedzą mnie nerwy. Mój M odebrał mi dziś wyniki ( walka prawie 2 tygodnie z laboratorium że nawet mnie nie ma w systemie 😱 a ja 300 zł zapłaciłam) nie wiem dlaczego różyczka Igg tak mi wychodzi wysoko 🤔 ? Mam przebyte to wiem byłam dzieckiem miałam kilka miesięcy.Zobacz załącznik 1135429
Rozyczka albo przechorowałaś albo miałaś szczepienie i przeciwciała poszczepienne to są :)
Jestem 😁 trochę mi zajęły dzisiaj te dwie wizyty uff! A zatem prezentuje 6cm małego zdrowego człowieka 😁 zrobiłam jednak test Pappa więc czekam na wyniki. USG trwało razem z rozmową ponad pół godziny! Miałam swój duży ekran przed nosem więc naoglądałam się mojego dzidziolka 😍 nie wiadomo co ma między nóżkami 🤷 krwiak się wchłonął :) ale dostałam skierowanie na test obciążenia glukoza bo wyszła troszkę wyższa na badaniu zrobionym przed podaniem kroplówek, eh. I tak wiem że ją zwymiotuje, z chłopcami robiłam dużo p połowie ciąży i ledwo ja utrzymałam a teraz przy regularnych wymiotach nie ma szans, no ale pojadę spróbować i oddać krew i siuśki do badania. Dalej na zwolnieniu lekarskim jestem. Taka jestem dzisiaj szczęśliwa 🥰Zobacz załącznik 1135430
Gratulacje!:) a ktory tydz masz?

reklama
Jestem 😁 trochę mi zajęły dzisiaj te dwie wizyty uff! A zatem prezentuje 6cm małego zdrowego człowieka 😁 zrobiłam jednak test Pappa więc czekam na wyniki. USG trwało razem z rozmową ponad pół godziny! Miałam swój duży ekran przed nosem więc naoglądałam się mojego dzidziolka 😍 nie wiadomo co ma między nóżkami 🤷 krwiak się wchłonął :) ale dostałam skierowanie na test obciążenia glukoza bo wyszła troszkę wyższa na badaniu zrobionym przed podaniem kroplówek, eh. I tak wiem że ją zwymiotuje, z chłopcami robiłam dużo p połowie ciąży i ledwo ja utrzymałam a teraz przy regularnych wymiotach nie ma szans, no ale pojadę spróbować i oddać krew i siuśki do badania. Dalej na zwolnieniu lekarskim jestem. Taka jestem dzisiaj szczęśliwa 🥰Zobacz załącznik 1135430

Super młody człowiek, cudnie rośnie ❤️ I dobrze że pozbyłaś się krwiaka :) A coś Ci doradził na te wymioty?

Wszystkim dzisiejszym wizytującym gratuluję pięknych i zdrowych bobasków!
Naprawdę ciężko nadążyć I przeczytać wszystkie posty jak się tu nie zagląda w każdej wolnej chwili tylko raz lub dwa w ciagu dnia
widzę same dobre wieści po dzisiejszych wizytacji I naprawdę bardzo się cieszę 😁 mam nadzieję, że jutro też usłyszę wyłącznie dobre wieści na prenatalnych

Powiem ci że nawet bez stresu, bo dzień wcześniej mialam USG w poradni i już tam miałam wstępne wyniki trisomii. Że jest bardzo małe ryzyko i że nosek jest piękny, także szłam na luzie na prenatalne. Zajęło mi to godzinę lacznie. Pobrali krew do badań i za tydzień wyniki. Mają dzwonić i umawiać się na kolejne USG około 20 tyg. Jeżeli wyniki krwi wyjdą źle to będą dzwonić i będę musiala przyjechać
Super [emoji3590] bardzo się cieszę [emoji4]
A lekarz spoko?

A ja dziś nie mogę odszukać ale staram się nie stresować :)
I dobrze, nie stresuj się [emoji4] to jeszcze maleństwo i może się gonicie po prostu [emoji12]
Dziewczyny! Dzisiaj 15+6 i czulam takie kopanie ze szok. Tak mocno mi dał popalić :D mąż nie czuł jeszcze z gory, ale ja strasznie [emoji7][emoji7][emoji7]

Tak juz wygladamy :

Zobacz załącznik 1135426Zobacz załącznik 1135427
Ale piekny brzusio [emoji3590]

Jestem [emoji16] trochę mi zajęły dzisiaj te dwie wizyty uff! A zatem prezentuje 6cm małego zdrowego człowieka [emoji16] zrobiłam jednak test Pappa więc czekam na wyniki. USG trwało razem z rozmową ponad pół godziny! Miałam swój duży ekran przed nosem więc naoglądałam się mojego dzidziolka [emoji7] nie wiadomo co ma między nóżkami [emoji1745] krwiak się wchłonął :) ale dostałam skierowanie na test obciążenia glukoza bo wyszła troszkę wyższa na badaniu zrobionym przed podaniem kroplówek, eh. I tak wiem że ją zwymiotuje, z chłopcami robiłam dużo p połowie ciąży i ledwo ja utrzymałam a teraz przy regularnych wymiotach nie ma szans, no ale pojadę spróbować i oddać krew i siuśki do badania. Dalej na zwolnieniu lekarskim jestem. Taka jestem dzisiaj szczęśliwa [emoji3059]Zobacz załącznik 1135430
Gratulacje [emoji3590][emoji3059]

reklama
Do góry