reklama
Ja farbowalam nawet 1trymestrzeCześć, czy w II trymestrze można farbować włosy w domowych warunkach? Farba Garnier Olia bez amoniaku.
Martini4
Fanka BB :)
Dokładnie mam to samo. Dziś mąż wyciągnął wiatrak bo już nie da się wytrzymaćSezon na zimny prysznic uważam za otwarty nie wiem czy u Was też taki skwar, ale to dla mnie jedyny ratunek. Mogłabym stać pod prysznicem godzinami
Martaa24
Hej ja jestem wykończona. Od niedzieli mało śpię, zasypiam ok 23/24 a muszę wstawać o 6. I codziennie wracam o 20, jakieś takie dni, ze duzo spraw. Głowa mnie strasznie dzisiaj boli, staralam sie pić duzo, ale nie pomogło.
Moje dziecko dzisiaj szalało jak podłączyłam detektor, co chwilę uciekalo niesamowite to jest
Co do linea negra to ja jeszcze nie mam, ale chcialabym podoba mi się na ciazowych brzuszkach.
Z pokoikiem niestety niewiele zdzialam, bo mam wynajmowane mieszkanie:<
Mi z książek takich psychologicznych zapadły w pamięć najbardziej "człowiek o 24 twarzach" (chyba 24 ) i "dziecięce koszmary". A obecnie nie jestem wyjątkowa, czytam właśnie serię z Chyłką, ale ja nigdy tego nie czytalam po kolei. Dopiero ostatnio wzięłam kolejna część, a nie jakas przypadkowa, bo akurat poprzednia sie tak konczyla, ze musialam zobaczyc kontynuację. Uwielbiam mieć papierowe ksiazki, ale ta od razu sobie sciagnelam pdfa na ebooka ;D
Ja tymczasem zbieram sie do spania, położę sie i cos obejrzę, moze chociaż szybciej zasne, ledwo co wrocilam, a juz za 9 godzin musze wstać :< miłego wieczoru
Ja mam wizytę za dwa tygodnie, to bedzie 18 tydzien, juz nie moge sie doczekać
Moje dziecko dzisiaj szalało jak podłączyłam detektor, co chwilę uciekalo niesamowite to jest
Co do linea negra to ja jeszcze nie mam, ale chcialabym podoba mi się na ciazowych brzuszkach.
Z pokoikiem niestety niewiele zdzialam, bo mam wynajmowane mieszkanie:<
Mi z książek takich psychologicznych zapadły w pamięć najbardziej "człowiek o 24 twarzach" (chyba 24 ) i "dziecięce koszmary". A obecnie nie jestem wyjątkowa, czytam właśnie serię z Chyłką, ale ja nigdy tego nie czytalam po kolei. Dopiero ostatnio wzięłam kolejna część, a nie jakas przypadkowa, bo akurat poprzednia sie tak konczyla, ze musialam zobaczyc kontynuację. Uwielbiam mieć papierowe ksiazki, ale ta od razu sobie sciagnelam pdfa na ebooka ;D
Ja tymczasem zbieram sie do spania, położę sie i cos obejrzę, moze chociaż szybciej zasne, ledwo co wrocilam, a juz za 9 godzin musze wstać :< miłego wieczoru
Ja mam wizytę za dwa tygodnie, to bedzie 18 tydzien, juz nie moge sie doczekać
Jak to zrobiłaś ze nie je w nocy od 5go miesiąca? Moja ma 12m i nocne karmienie musi być, albo i dwa.U nas córka spała w kołysce w naszej sypialni do 5 miesiąca , później powędrowała do swojego pokoju do dużego łóżeczka i o dziwo spała nawet lepiej niż u nas. Co do wędrówek nocnych to będą jeszcze długo , pomimo ze od 5 miesiąca córka już nie je w nocy to i tak trzeba czasem wstać przykryć czy podać smoka, hehe nawet do kilkulatka się wstaje w nocy
karpatka87
Super kobieta wszystko wytłumaczyła i opowiedziała jakie badania mogę wykonać. Zdecydowałam się na amnipunkcje ponieważ w przypadku innych testów gdyby wynik wyszedł nieprawidłowy i tak musiałaby ją zrobić. Więc aby oszczędzić sobie nerwów w oczekiwaniu na wynik kolejnych badań stwierdziłam, że od razu zrobię to przynajmniej będę miała 100% pewności.
A no i nie napisałam co jest przyczyną, a więc wyszło wysokie ryzyko trisomia 18.
Dzisiaj widzę poruszyłyście wiele tematów, ktore mnie interesują więc się wypowiem.
Co do lini nie miałam w pierwszej ciąży i na razie też nie mam.
Pokój- a więc na start maluszek będzie z nami niestety mamy tylko 2 pokoje więc inaczej się nie da. Za jakiś czas jak będzie miało ok 1-1,5 roku to albo zrobimy zamianę pokoi i nasz obecny oddamy dla dzieci i podzielimy jakos na pół ( 25 m2), albo poszukamy większego mieszkania ale to już na pewno 4 pokoje bo ja chcę w końcu mieć sypialnię . Obecna lokalizaja nam bardzo odpowiada dlatego nie chcemy zmieniać mieszkania na razie tym bardziej, że na przeciwko mamy żłobek .
Co do książek ja łykam dowolną tematykę ale najbardziej ostatnio lubię Katarzynę Michalak np. Ścigany, Drań (trochę miłości, trochę sensacji), Alex Kava też przeczytałam bardzo dużo i to akurat świetne kryminały.
No i ja dołączam do grona szyjacych ale dodatkowo jeszcze mają wielką miłością jest szydełko i od niedawna próbuje na drutach.
Oooo tak, alex kava- też bardzo polecam
Sabina17
Ktpry tydzienGratulacje ❤❤❤
To było pierwsze co zrobiłam po powrocie z pracy, wanna chlodnej wody .Sezon na zimny prysznic uważam za otwarty nie wiem czy u Was też taki skwar, ale to dla mnie jedyny ratunek. Mogłabym stać pod prysznicem godzinami
Kajaczek245
Zaangażowana w BB
Ja dziś miałam wizytę ale taką krótka kontrolna bo prenatalne były 3 tyg temu i od razu umówiłam się już na prenatalne 2 trymestru. Ale ten czas leci!! Dobrze słyszeć że wszystko w porządku. A tak mnie na początku straszyli, kwestia znalezienia dobrego lekarza któraś z Was ma termin na sam początek grudnia? Ja mam na 1.12 ciekawe czy dotrwam do grudnia bo jeden dzień wcześniej i już mam listopad
reklama
Kajaczek245
Zaangażowana w BB
I tak sobie myślę bo to moja pierwsza ciąża.... Żadna Z moich koleżanek nie ma dzieci miło będzie poznać dziewczyny z dzieciakami mam nadzieję że się to uda