reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

I tak sobie myślę bo to moja pierwsza ciąża.... Żadna Z moich koleżanek nie ma dzieci 😁 miło będzie poznać dziewczyny z dzieciakami mam nadzieję że się to uda 😂😂
To przychodzi całkiem naturalnie :) w przychodni w trakcie czekania na szczepienie, w parku na spacerze, ja też chodziłam na przykład na siłownię na zajęcia "Fit mama" i tam poznałam koleżanki z dziećmi w wieku podobnym do moich :) sama zobaczysz :) mamy mają naturalna potrzebę rozmawiania z innymi mamami, po prostu się przyciągają :)

reklama
Screenshot_20200617-214401.jpg
Robiłam dzisiaj zamówienie na wyprzedaży w sinsay i domowilam jeszcze body 🤭

Z rzeczy które sprzedałam po chłopcach a na pewno odkupie i to identyczne to na początek będzie leżaczek Fischer Price, dokładnie taki jak w linku. Uwielbiam te kolory, do tego można zrobić żeby stał stabilnie albo żeby się bujał, można położyć całkiem na płasko albo podwyższyć sama ramę i dodatkowo jeszcze podwyższyć samo oparcie. Także u nas sluzyl od urodzenia , przez okres karmienia aż do 3 latek kiedy sluzyl za krzesełko do małego stoliczka. Do tego ma wibracje i śliczne zabaweczki przyciągające uwagę maluszka. To był najlepszy zakup wyprawkowy jakiego dokonałam :) i teraz kupię dokładnie taki sam, mimo że wiem że jest milion innych już na rynku, z turbodoładowaniem, ale ten prosty i stabilny a do tego cudownie łatwy w utrzymaniu czystości (można prać cale siedzisko bo jest zdejmowane) a i cenę ma rozsądną (pamiętam że za czasów starszego kosztował ponad 200 zł, teraz dużo taniej idzie kupić). Polecam ;)

Ja mam na 4.12 :D wiec też mogę byc listopadowa :D

Ja chyba ciut bardziej wolałabym listopad 😂 ale wiadomo, chcieć to sobie mogę 😂

15t3, powiedziala ze to ostatni tydzien gdzie podaja wymiar crl a potem juz wlasnie waga i inne pomiary, bo juz ciezko dzidziusia zmierzyc w taki sposob :)
Aaaa racja, mi też coś takiego mówiła na jeszcze poprzedniej wizycie. Zapomniałam z tego wszystkiego. Ja na wizycie tylko patrzę i czekam aż gin mówi że wszystkie parametry są ok 😁

Ja 6.12 ale córka i mąż urodziny w listopadzie, to drugie tez by moglo to jedną imprezą wszystkich będę załatwiać 😂
Haha i jeden prezent na Mikołaja i Urodziny 😂

To przychodzi całkiem naturalnie :) w przychodni w trakcie czekania na szczepienie, w parku na spacerze, ja też chodziłam na przykład na siłownię na zajęcia "Fit mama" i tam poznałam koleżanki z dziećmi w wieku podobnym do moich :) sama zobaczysz :) mamy mają naturalna potrzebę rozmawiania z innymi mamami, po prostu się przyciągają :)
Nooo mam nadzieję że tak będzie. Tak pomyślałam bo żadne moje bliskie czy nawet dalsze koleżanki nie mają dzieci no totalnie nikt nawet w moim wieku czy starsze. Może pociągnę za sobą fale 😂

@Piernik98 co do wczorajszej rozmowy trafiłam na taki post 😅
Wiem ze te M są beznadziejne wlasnie. No nie wiem moja mama bedzie jeszcze sie orientowac i ogladac w sklepie, kuzynka moja doradzila jego ze wszystkich wozkow jako najlepszego w sensie ten balios S...poszukam jeszcze opinii 😳
Kurcze no wiecej pozytywnych niz negatywnych...

Załączniki

• Screenshot_20200617-215732_Facebook.jpg
    Screenshot_20200617-215732_Facebook.jpg
    214,6 KB · Wyświetleń: 61
  • Screenshot_20200617-215736_Facebook.jpg
    Screenshot_20200617-215736_Facebook.jpg
    242,7 KB · Wyświetleń: 61
reklama
I tak sobie myślę bo to moja pierwsza ciąża.... Żadna Z moich koleżanek nie ma dzieci 😁 miło będzie poznać dziewczyny z dzieciakami mam nadzieję że się to uda 😂😂
Tylko nie mów żadnej koleżance że fajnie jakby też miała już dziecko albo że młodsza już nie będzie 🙈 najgorsze co może być

Do góry