reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Moja mama wlasnie mi wyslala zdjecia jakiego zakupu dokonała dla pierwszej wnuczki. Hustawka hubrydowa 😍😍😍 dzis do niej przyszla i wlasnie obczajają z tatą 😅

Załączniki

• ingenuity-hustawka-hybrydowa-lew-convertme-myszkow-521594480.jpg
    ingenuity-hustawka-hybrydowa-lew-convertme-myszkow-521594480.jpg
    52,8 KB · Wyświetleń: 75
Ja dziś też po wizycie, dzidziuś ma 9,4 cm :D o płci nic nie wspominała, ja też nie dopytywałam. Za tydzień mam wizytę u mojej lekarki, ale byłam na kontroli ze względu na bóle podbrzusza, zwlaszcza lewej strony. Ale zbadała wszystko, szyjke też i powiedziala ze ze strony ginekologicznej nie widzi zadnego problemu, to chociaz tyle dobrze :)

Ja dziś też po wizycie, dzidziuś ma 9,4 cm :D o płci nic nie wspominała, ja też nie dopytywałam. Za tydzień mam wizytę u mojej lekarki, ale byłam na kontroli ze względu na bóle podbrzusza, zwlaszcza lewej strony. Ale zbadała wszystko, szyjke też i powiedziala ze ze strony ginekologicznej nie widzi zadnego problemu, to chociaz tyle dobrze :)

A w którym tygodniu jesteś :)? Ja właśnie nie zapytałam o wielkość 😂😂 i znam sama wagę.

Ja dziś miałam wizytę ale taką krótka kontrolna bo prenatalne były 3 tyg temu i od razu umówiłam się już na prenatalne 2 trymestru. Ale ten czas leci!! Dobrze słyszeć że wszystko w porządku. A tak mnie na początku straszyli, kwestia znalezienia dobrego lekarza 😁 któraś z Was ma termin na sam początek grudnia? Ja mam na 1.12 ciekawe czy dotrwam do grudnia bo jeden dzień wcześniej i już mam listopad :D
Ja mam na 4.12 :D wiec też mogę byc listopadowa :D

Jak to zrobiłaś ze nie je w nocy od 5go miesiąca? Moja ma 12m i nocne karmienie musi być, albo i dwa.
To się chyba nie da "zrobić" 🤷 moje chłopaki zaczęły przesypiać całe noce jak mieli 6mcy. Wtedy już obydwaj nie byli karmieni piersią i każdy spał w swoim pokoiku. Ale to chyba też nie ma znaczenia. To zależy od dziecka.

reklama
Do góry