Patrycjaaa97
Fanka BB :)
Jak to zrobiłaś ze nie je w nocy od 5go miesiąca? Moja ma 12m i nocne karmienie musi być, albo i dwa.
Mój miał 2 miesiące jak przestał jeść w nocy i przesypiał całe, także pewnie drugie do 3 roku życia będzie jadło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak to zrobiłaś ze nie je w nocy od 5go miesiąca? Moja ma 12m i nocne karmienie musi być, albo i dwa.
Z jakiej strony?
Ja dziś też po wizycie, dzidziuś ma 9,4 cm o płci nic nie wspominała, ja też nie dopytywałam. Za tydzień mam wizytę u mojej lekarki, ale byłam na kontroli ze względu na bóle podbrzusza, zwlaszcza lewej strony. Ale zbadała wszystko, szyjke też i powiedziala ze ze strony ginekologicznej nie widzi zadnego problemu, to chociaz tyle dobrze
Tak. Wlasnie wczoraj nią farbowałamCześć, czy w II trymestrze można farbować włosy w domowych warunkach? Farba Garnier Olia bez amoniaku.
Ja mam na 4.12 wiec też mogę byc listopadowaJa dziś miałam wizytę ale taką krótka kontrolna bo prenatalne były 3 tyg temu i od razu umówiłam się już na prenatalne 2 trymestru. Ale ten czas leci!! Dobrze słyszeć że wszystko w porządku. A tak mnie na początku straszyli, kwestia znalezienia dobrego lekarza któraś z Was ma termin na sam początek grudnia? Ja mam na 1.12 ciekawe czy dotrwam do grudnia bo jeden dzień wcześniej i już mam listopad
15t3, powiedziala ze to ostatni tydzien gdzie podaja wymiar crl a potem juz wlasnie waga i inne pomiary, bo juz ciezko dzidziusia zmierzyc w taki sposobA w którym tygodniu jesteś ? Ja właśnie nie zapytałam o wielkość i znam sama wagę.
To się chyba nie da "zrobić" moje chłopaki zaczęły przesypiać całe noce jak mieli 6mcy. Wtedy już obydwaj nie byli karmieni piersią i każdy spał w swoim pokoiku. Ale to chyba też nie ma znaczenia. To zależy od dziecka.Jak to zrobiłaś ze nie je w nocy od 5go miesiąca? Moja ma 12m i nocne karmienie musi być, albo i dwa.
Ja 6.12 ale córka i mąż urodziny w listopadzie, to drugie tez by moglo to jedną imprezą wszystkich będę załatwiaćJa mam na 4.12 wiec też mogę byc listopadowa