Ale super! Gratulacje córeczkiJa juz po. Zrobil usg tak jak mowilam nastepna wizyta tak jak miala byc czyli 26.06 dzidzia ma 8.5cm. Ssała kciuk i mocno kopała. Prawdopodobnie bedzie córcia jak pytalam o plec powiedzial ze na nastepnej wizycie za 2 tyg powie w 100% ale na dzien dzisiejszy nic miedzy nóżkami nie urosło a na bakterie w moczu antybiotyk.
reklama
też uwielbiam, ale już bardzo dawno nie czytałam leży u mnie jedna już dłuższy czas i czeka na przeczytanie. Czytasz je chronologicznie? bo ja zaczęłam troszkę od dupy strony czyli od "komórki"A która książkę Kinga czytasz? Ja go uwielbiam ❤ prawie wszystkie jego książki już przeczytałam
Gratulacje córeczki ❤Ja juz po. Zrobil usg tak jak mowilam nastepna wizyta tak jak miala byc czyli 26.06 dzidzia ma 8.5cm. Ssała kciuk i mocno kopała. Prawdopodobnie bedzie córcia jak pytalam o plec powiedzial ze na nastepnej wizycie za 2 tyg powie w 100% ale na dzien dzisiejszy nic miedzy nóżkami nie urosło a na bakterie w moczu antybiotyk.
Dolvit
Fanka BB :)
Nie, nie czytam chronologicznie. Moja przygoda zaczęła się od "Cujo" potem dostałam "Cmentarz zwierząt" i "Mroczną Połowe" i one mnie wciągnęły jeszcze super dla mnie była "Ręka Mistrza". Komórka akurat tak średnio mi się podobałateż uwielbiam, ale już bardzo dawno nie czytałam leży u mnie jedna już dłuższy czas i czeka na przeczytanie. Czytasz je chronologicznie? bo ja zaczęłam troszkę od dupy strony czyli od "komórki"
niemandin
Dziewczyny, jeszcze apropos poduszki - jest super, ale nie dla takiego wierciocha jak ja Teraz żałuję, że nie przemyślałam wcześniej sprawy i nie wzięłam tej w kształcie U. Przekładam się wiecznie z boku na bok i razem z tą poduszką to jest katastrofa, pół nocy nie spałam Dopiero nad ranem zasnęłam na tym nieszczęsnym lewym boku. Tak więc jak któraś się zastanawia, to radzę przemyśleć kształt
@Piernik98 super Też się zastanawiam, czy mojej nic nie wyrośnie Wizyta 1.07, to już będzie 17 tydzień, więc chyba będzie widać więcej
@Piernik98 super Też się zastanawiam, czy mojej nic nie wyrośnie Wizyta 1.07, to już będzie 17 tydzień, więc chyba będzie widać więcej
Zielona123
O tak trylogia Miloszewskiego wymiata!@Nunu2020 ja nie czytam już dużo kryminałów (kochalam jako nastolatka) ale bardzo podobała mi się trylogia o prokuratorze Szackim (zaczyna się od Uwikłanie)
martini87
Witam się w ten ciepły dzień. Z racji pięknej pogody jest mnie tu mniej bo dużo czasu spędzam z synkiem na zewnątrz. Do tego mam tyyyyyyle stron do nadrobienia, że głowa mała. Co nadrobię 20 czy 30 to kolejne tyle dochodzi. Kiedy ja Was dogonię i czy kiedykolwiek bede jeszcze na bieżąco?
Ja od jakiegoś tygodnia czy dłużej czuje się jakoś mniej ciążowo. Ruchów nadal nie czuje i się czasem zastanawiam czy wszystko jest ok. I strasznie nie mogę doczekać się wizyty w przyszły poniedziałek. Chociaż z drugiej strony to tylko wizyta na nfz na sprzęcie starym jak świat więc pewnie mi nawet nie powie kto tam u mnie siedzi córcia czy drugi synek..
Ja od jakiegoś tygodnia czy dłużej czuje się jakoś mniej ciążowo. Ruchów nadal nie czuje i się czasem zastanawiam czy wszystko jest ok. I strasznie nie mogę doczekać się wizyty w przyszły poniedziałek. Chociaż z drugiej strony to tylko wizyta na nfz na sprzęcie starym jak świat więc pewnie mi nawet nie powie kto tam u mnie siedzi córcia czy drugi synek..
Ja "Komórkę" czytałam w gimnazjum pożyczyła mi koleżanka, dugą książką było chyba "Cujo " a trzecia "Podpalaczka" lub "Sklepik z marzeniami". Czytałaś może "Pod kopułą"? koleżanka mi ją zachwalała i "Gra Geralda" ta druga średnio mi podeszła pierwszej jeszcze nie miałam w łapkachNie, nie czytam chronologicznie. Moja przygoda zaczęła się od "Cujo" potem dostałam "Cmentarz zwierząt" i "Mroczną Połowe" i one mnie wciągnęły jeszcze super dla mnie była "Ręka Mistrza". Komórka akurat tak średnio mi się podobała
Martaa92
Początkująca w BB
Przyzwyczaisz się do niej mam taka sama już od jakiegoś czasu, pierwsza noc była tak straszna ze uznałam ze nie będę w niej spać, a teraz noc bez niej jest ciężka mnie na początku bolał bardzo kark, ale kilka nocy i super sprawaDziewczyny, jeszcze apropos poduszki - jest super, ale nie dla takiego wierciocha jak ja Teraz żałuję, że nie przemyślałam wcześniej sprawy i nie wzięłam tej w kształcie U. Przekładam się wiecznie z boku na bok i razem z tą poduszką to jest katastrofa, pół nocy nie spałam Dopiero nad ranem zasnęłam na tym nieszczęsnym lewym boku. Tak więc jak któraś się zastanawia, to radzę przemyśleć kształt
@Piernik98 super ❤ Też się zastanawiam, czy mojej nic nie wyrośnie Wizyta 1.07, to już będzie 17 tydzień, więc chyba będzie widać więcej
reklama
martini87
Ja polecam. Wygodnie się na tym śpi, szczególnie jak brzuszek będzie większy albo jak kręgosłup daje o sobie znać.U nas wekend minal fajnie w sobote byla siostra z dziecmi pogoda nam sie udala bylo az za duzo tego ciepl.
Wazylam sie dziaiaj i kolejny kg wiecej czyli licze ze jest lepiwj i tsh spada.
Jutro w koncu moje dlugo wyczekiwane badania prenetalne ktore wy macie juz za soba i czekacie na polowkowe.
Kolezanka rozwozi 0o domach owoce i warzywa i czekam wlasnie na truskawki moje dzieci uwielbiaja.
Niedziela byla taka s9bie troche bylismy na dworze potem leniatw9 w domku.
Dzis ide do denyyaty bo przez pozamykane dentysty w czasie koronawirusa wypadla mi blaba jeden sie zepsul drugi ukruszyl masakra jakas.
Ktos jeszcze moze p9lecic zakup rogala do spania ???
Jakbym o moim mężu czytalam. Przeważnie kupi coś nie tak i ceny przez to też są z kosmosu jak on na zakupy się wybieraI chyba musze wrócić do robienia zakupow samej zazwyczaj patrze na jakąś gazetkę w naszym sklepie i mu mowie zeby cos kupil bo jest fajna cena ale zle sie to kończy jak on robi zakupy
Zazwyczaj jak mówię ze cos jest na promocji i niech kupi to kupuje inne i sie dziwi co to za promocja jak taka cena duza zerkam do siatki a tam calkiem cos innego kupione a zawsze ma idealnie na kartce wszystko napisane
Teraz przychodzi i znowu mowi ze go oszukali bo wzial Pomidory w puszce które miały mega dobra cenę a na paragonie dwa razy wieksza... Patrze.. A tu Pomidory z czosnkiem tortille tez mi przyniosl jakas z pomidorami i papryka
Nie wiem o czym on mysli na tych zakupach
Na jaką dostawke się zdecydowałaś?W ogóle. Pamietacie czy nie nie wiem ale moja kuzynka ma -40% w sklepie dla dzieci i bedziemy wlasnie zamawiac wozek i dostawke. Wiem ze wczesnie ale zamawiaja z niemiec i idzie to kilka tygodni no a druga sprawa ze rodzice koncem lipca maja mnie odwiedzic i by mi to przywiezli...niestety jakbym chciala zeby przewoznik mi to zabral to sporo zaplace. Takze ja juz kompletuje wyprawke no ale zapakowane to bedzie czekalo. Jednak jak mysle ze zaplace 40% taniej plus fakt ze w polsce ogolnie jest taniej no to jednak sie zdecydujemy po za tym odkladamy na mieszkanie wiec takie ceny to naprawde okazja
Też ostatnio myślalam o strojach kąpielowych i nic w rozsądnej cenie co by mi się spodobało nie znalazłam. Może któraś pomoże? Wskaże jakiś sklep z fajnymi kostiumami dla ciężarnych?Hej Dziewczyny po prześledzeniu postów, widzę, że już prawie wszystkie myślicie o wakacjach. My planujemy wypad nad morze oraz Mazury we wrześniu. Oboje z mężem uwielbiamy żeglować, mam nadzieję, że ciąża pozwoli mi się cieszyć tez tym urlopem, no i że bąbelek wyssie z mlekiem matki taka pasję czy któraś z Was szukała już kostiumów kąpielowych dla ciężarnych? H&M przejrzany, ale nic nie zachwyca
Tak mi przykro, że takie wiadomości dostałaś na prenatalnych. Do czasu wyników pappy nic tak naprawdę nie jest przesadzone. Trzymam mocno za Ciebie a raczej za Was kciuki i myślami jestem z Wami oby wszystko skończyło się tylko na strachu i dzidziuś urodził się zdrowy..Dziewczyny jestem załamana, tysiąc łez dziś wylałam.
USG prenatalne wykryło nieprawidłowość jest to przepuklina pępowinowa. Nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje. Jestem w szoku i chyba to do mnie nie dociera. NT 2,4. Pobranie krwi już na dalszą diagnostykę mialam po usg. Za tydzień wynik i wizyta u lek prowadzacego. Pani robiącą USG nie nastroiła mnie na pozytywne myślenie informując że często ta przepuklina występuje z szeregiem wad genetycznych. I będzie potrzebna amniopunkcja aby wykluczyc. Nie wiem czy to jest jakiś koszmar i za chwilę się obudzę serduszko bije, kość nosowa obecna.. pierwszy raz słyszałam bicie serca własnego dziecka i nie wiem czy je zobacze. Pomóżcie
Przepiękna jestPrzyszła Jest ogromniasta, super wypełnienie - takie jak lubię, dzisiaj testowanko