ja też schodziłam z czerni na blond z tym że ja użyłam dekoloryzatora i się obyło bez ścinania w sumie dwa razy dekoloryzowałam bo robiłam sobie sama i za pierwszym razem nie zrobiłam jakiegoś tam ostatniego kroku, trzeba było wlosy jeszcze czyms przeplukać czy coś już nie pamiętam. Olię używam już prawie od siedmiu lat zaczęłam jak mama była w ciąży i nie mogła mnie pofarbować zwykłą farbą i tak już zostałoTak dokladnie tak jest baaardzo mi odzywila i odbudowala plus pogrubiła. 2 lata temu wpadlam na "fantastyczny" pomysl ze z moich czarnych wlosow zrobie z siebie blondynke rozjasnialam 6 razy nie wiem jak fryzjer mogl sie na to zgodzic no ale ja glupia myslalam ze to nic nie zrobi z moomi wlosami...no jednak zrobilo byly jasne blond owszem ale sianowate i matowe, okropne. Chodzilam tak rok no i rowno rok temu w kwietniu stwierdzilam ze jednak wroce do swojego koloru i wrocilam do czerni pozniej chcialam odzywic henną i duzo mi pomogla no ale tak zniszczonych wlosow nic nie bylo w stanie uratowac i scielam od polowy plecow wlosy do ramion przykre no ale byly paskudne. Teraz co prawda krotkie ale ladne i wole zapuscic takie zdrowe niz hodowac tamto co mialam. Nie polecam ogolnie wpadac na taki super pomysl
reklama
N
nakuga
Gość
Na teraz to sama ale jest cień szansy że uda się m dojechać to pojedzie ze mnąTrzymam kciuki a sama jedziesz, czy ktoś Cię wiezie?
kłóć się z nimi, ciężarną mają obowiązek przyjąć do specjalisty w ciągu tygoniaChciałam się dziś umówić do poradni diabelologicznej i nie mają wolnego terminu w ciągu 7 dni a na późniejsze nie chcą umawiać I mam dzwonić po niedzieli - po prostu masakra
L
Lebkuchen_mum
Gość
Oj ja bym sie bala przechodzic z ciemnych w jasne sama w domu no ale jak widac fryzjerom tez zaufalam ogolnie do fryzjera juz jak ide to tylko na podcinanie bo mam same zle wspomnienia.ja też schodziłam z czerni na blond z tym że ja użyłam dekoloryzatora i się obyło bez ścinania w sumie dwa razy dekoloryzowałam bo robiłam sobie sama i za pierwszym razem nie zrobiłam jakiegoś tam ostatniego kroku, trzeba było wlosy jeszcze czyms przeplukać czy coś już nie pamiętam. Olię używam już prawie od siedmiu lat zaczęłam jak mama była w ciąży i nie mogła mnie pofarbować zwykłą farbą i tak już zostało
Rumiankowa
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem załamana, tysiąc łez dziś wylałam.
USG prenatalne wykryło nieprawidłowość jest to przepuklina pępowinowa. Nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje. Jestem w szoku i chyba to do mnie nie dociera. NT 2,4. Pobranie krwi już na dalszą diagnostykę mialam po usg. Za tydzień wynik i wizyta u lek prowadzacego. Pani robiącą USG nie nastroiła mnie na pozytywne myślenie informując że często ta przepuklina występuje z szeregiem wad genetycznych. I będzie potrzebna amniopunkcja aby wykluczyc. Nie wiem czy to jest jakiś koszmar i za chwilę się obudzę serduszko bije, kość nosowa obecna.. pierwszy raz słyszałam bicie serca własnego dziecka i nie wiem czy je zobacze. Pomóżcie
Wiem, ze to trudne ale warto być dobrej myśli, poczekać do wizyty u lekarza prowadzącego. My tu mocno trzymamy kciuki żeby się wchłonęła przepuklina i nie było po niej śladu
To dalej tylko jakies większe prawdopodobieństwo, nie wyrok!
No ja z Blanes mam duzo wspomnien, wlasnie jak chodzi o nocne zycie Jakies 11-12 lat temu jezdzilam tam na caly okres wakacji i pracowalam w dyskotekach na ulotkach, wiec tylko imprezy i plaza na okraglo Pozniej niestety Blanes przeszlo troche kryzys i sporo fajnych miejsc sie zamknelo. Ale nadal lubie tam jezdzic.Mhmm Blanes...1997 rok...ale się wtedy działo...[emoji6] 3 tygodnie głównie nocnego życia... piękna, młoda, w obcym kraju... królowa życia po prostu [emoji7][emoji3590][emoji16]
Ja kupilam teraz farbe Syoss, nigdy jej nie probowalam, zobaczymy co wyjdzie. Na szczescie ja tylko odrosty farbuje.
Hejka. Dziewczyny nie mogłam wytrzymać i zamówiłam detektor chociaż się przed nim broniłam. Mąż był stanowczo na na nie. Teraz myślę czy dobrze zrobiłam co jak maluchy będą ułożone tak że nie znajdę tętna, nieraz jest problem przy jednym a ja z moimi dwoma maluszkami chyba pochopnie podjęłam decyzję
Rumiankowa
Po prostu trzeba pamiętać, ze to nie jest sprzęt specjalistyczny i nie brać tego jakoś bardzo na poważnie jak się uda to miło, jak nie to nic się nie dzieje i można spróbować późniejHejka. Dziewczyny nie mogłam wytrzymać i zamówiłam detektor chociaż się przed nim broniłam. Mąż był stanowczo na na nie. Teraz myślę czy dobrze zrobiłam co jak maluchy będą ułożone tak że nie znajdę tętna, nieraz jest problem przy jednym a ja z moimi dwoma maluszkami chyba pochopnie podjęłam decyzję
reklama
Mania93
@Piernik98 nie ma co się stresować, ostatnio pisałaś, że czujesz się dobrze przygotowana! Na pewno dobrze Ci pójdzie!Ja tez juz nie spie nahle zaczely mnie stresowac egzaminy jutrzejsze i obrona licencjatu w sobote...o matko zejde chyba z nerwów....