Dolvit
Fanka BB :)
To daj znać bo aż jestem ciekawa ja muszę do piątku czekać....Mi teraz z om wychodzi na 24 a z usg 28 jutro prenatalne to może coś więcej będe wiedzieć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To daj znać bo aż jestem ciekawa ja muszę do piątku czekać....Mi teraz z om wychodzi na 24 a z usg 28 jutro prenatalne to może coś więcej będe wiedzieć
Niespiesz się minuta po północy i będziemy was oglądać w tvSpokojnie znając życie i moje szczęście to pewnie będę rodzić w sylwestra i to jeszcze przed samą północą
Chętnie bym się pochwaliła, ale młodzian bym tak odwrócony, że nic nie widać@Nocusia89:) @Rubi89 Gratulacje super dzieciaczków, pochwalcie się zdjęciami
Też dziś miałam takie uczucie i właśnie zastanawiałam się czy to już toTez czułam tak szybko... U mnie to takie jakby glowica z usg od srodka.. Teraz tez czuje np rano albo wieczorem
oj szkoda u mnie z prenatalnych też nic nie było widać, liczę że na wizycie u gin 23.06 zobaczę coś więcej, bobo będzie już większe więc może akuratChętnie bym się pochwaliła, ale młodzian bym tak odwrócony, że nic nie widać
Doswiadczone mamusie mi tu pisały, ze to toTeż dziś miałam takie uczucie i właśnie zastanawiałam się czy to już to ❤
O ile dobrze pamiętam to na Goduli pracuje moja znajoma (położna), anioł nie kobieta Mam nadzieję, że niebawem przejdziemy na priv bo o wiele łatwiej będzie mi rozmawiać na różne tematy.Polecam w 100%. Miałam cc w 00/2016. Sala dwuosobowa z łazienką. Amelke od razu wiezli do Katowic. Pojawila sie Pani psycholog i zaproponowano mi sale osobma by nie być z drugą mamą i jej zdrowa córeczka. Opieka na wysokim poziomie.
NiesamowiteDoswiadczone mamusie mi tu pisały, ze to to