A z jakiej firmy masz tego misia... bo z tego co patrzyłam jest kilka rodzajow
Sklep :: Szumisie Mini
szumisie.pl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A z jakiej firmy masz tego misia... bo z tego co patrzyłam jest kilka rodzajow
Moi rodzice mieli slub jeszcze za komuny i w podroz poslubna wykupili wczasy w Jugoslawii, ale sie okazalo, ze mojej mamie paszportu nie wydali, bo jej siostra mieszkala w Kanadzie (byl limit na paszporty w rodzinie), wiec tak to sie skonczylo, ze zeby wczasy nie przepadly moj ojciec pojechal ze swoja mama do Jugoslawii a moja mama ze swoja gdzies na wczasy w Polsce Wiec ten, moze byc gorzej hahahaDziewczyny, my mieliśmy na wiosnę do USA w podróż poślubną lecieć, przez koronę wiadomo nie polecieliśmy, teraz bobo i podróż poślubna będzie na Mazurach albo w Bieszczadach Dla dziewczyn przed ślubem : nie odkładajcie podróży poślubnych!!!
No tak szczerze to jak na nas to dosyć mało. Ale dzięki temu, ze te wyjazdy co chwile to może nie będzie niedosytuNo to zapowiada wam się bardzo ciekawy okres pod względem podróży bo dużo tego zaplanowaliście ja też w wysokie raczej nie pójdę ale te niższe partie spokojnie jeszcze można się wypuścić
Polecam balsam brazujacy firmy mokosh. Sama go mam i jestem zachwycona .Słuchajcie czy wy używacie lub w poprzednich ciążach używałyście kremów brązujących lub samoopalacza? Ja się przyznam ze przed ciąża korzystałam bo nienawidzę się opalać, a nogi blade jak papier .. a teraz sezon na sukienki i szorty się zaczyna i właśnie się waham czy to bezpieczne w ciąży [emoji848]
Nie trzeba być na czczo. Ja tez z marszu w trakcie zakupów zrobiłamDziewczyny czy na oddanie krwi na pappe trzeba być na czczo ? Bo nic mi nie powiedziano a szczerze nie pamietam jak to było z synem
Gratuluje slicznego, zdrowego maluszka! ❤
No tylko sobie uziemisz telefon nawet na pare godzin
Zycze udanych wizyt dzisiaj!!!
Tez dziś byłam na pobraniu krwi związku z tarczyca i po raz 1 skorzystałam w punkcie pobrań z pierwszeństwa w ciąży. Jak zawsze sprawnie tak dzisiaj przede mną było 8 osób wiec ładnie zapytałam, podziękowałam no i u nas na drzwiach jest tez napisane ze kobiety w ciąży i dzieci do lat 3 wchodzą bez kolejki, ale wiadomo ładnie zapytałam czy nie maja nic przeciwko Wiec sprawnie poszło wyniki po 13 wiec zobaczymy. Wizyta w czwartek mam nadzieje, ze zmniejszy już dawkę bo ja nadal biorę 150 letrox.Dzien dobry!
Trzymam mocno kciuki za wizyty!
Ja dziś znów byłam skontrolować tsh i t4 ciekawe czy będzie trzeba zwiększać dawkę leku.
Nie, nie trzebaDziewczyny czy na oddanie krwi na pappe trzeba być na czczo ? Bo nic mi nie powiedziano a szczerze nie pamietam jak to było z synem
U mnie mimo, ze wiele się już poluzowało to pobrania wciąż na godziny wiec to bardzo wygodne.Tez dziś byłam na pobraniu krwi związku z tarczyca i po raz 1 skorzystałam w punkcie pobrań z pierwszeństwa w ciąży. Jak zawsze sprawnie tak dzisiaj przede mną było 8 osób wiec ładnie zapytałam, podziękowałam no i u nas na drzwiach jest tez napisane ze kobiety w ciąży i dzieci do lat 3 wchodzą bez kolejki, ale wiadomo ładnie zapytałam czy nie maja nic przeciwko Wiec sprawnie poszło wyniki po 13 wiec zobaczymy. Wizyta w czwartek mam nadzieje, ze zmniejszy już dawkę bo ja nadal biorę 150 letrox.
Oo na godziny to super usprawnia wszystko.U mnie mimo, ze wiele się już poluzowało to pobrania wciąż na godziny wiec to bardzo wygodne.
Ale pewnie, trzeba korzystać!
Ja mam przez 4 dni 75, przez 3 kolejne 50. Upierdliwe to naprawdę chciałabym dojść do jednej dawki, już obojętnie której ale żebym nie musiała o tym myśleć