reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny, my mieliśmy na wiosnę do USA w podróż poślubną lecieć, przez koronę wiadomo nie polecieliśmy, teraz bobo i podróż poślubna będzie na Mazurach albo w Bieszczadach 😅 Dla dziewczyn przed ślubem : nie odkładajcie podróży poślubnych!!! :D
Moi rodzice mieli slub jeszcze za komuny i w podroz poslubna wykupili wczasy w Jugoslawii, ale sie okazalo, ze mojej mamie paszportu nie wydali, bo jej siostra mieszkala w Kanadzie (byl limit na paszporty w rodzinie), wiec tak to sie skonczylo, ze zeby wczasy nie przepadly moj ojciec pojechal ze swoja mama do Jugoslawii a moja mama ze swoja gdzies na wczasy w Polsce 🤦🏻‍♀️ Wiec ten, moze byc gorzej hahaha 😂

No to zapowiada wam się bardzo ciekawy okres pod względem podróży bo dużo tego zaplanowaliście 😉 ja też w wysokie raczej nie pójdę ale te niższe partie spokojnie jeszcze można się wypuścić 😊
No tak szczerze to jak na nas to dosyć mało. Ale dzięki temu, ze te wyjazdy co chwile to może nie będzie niedosytu ;)

A co do szumisia to ja zdecydowanie kupie. Nie jest to tak drogie a przyjaciółka bardzo mi poleca ;)

Słuchajcie czy wy używacie lub w poprzednich ciążach używałyście kremów brązujących lub samoopalacza? Ja się przyznam ze przed ciąża korzystałam bo nienawidzę się opalać, a nogi blade jak papier .. a teraz sezon na sukienki i szorty się zaczyna i właśnie się waham czy to bezpieczne w ciąży [emoji848]
Polecam balsam brazujacy firmy mokosh. Sama go mam i jestem zachwycona :).

Dzien dobry!
Trzymam mocno kciuki za wizyty!

Ja dziś znów byłam skontrolować tsh i t4 ;) ciekawe czy będzie trzeba zwiększać dawkę leku.
Tez dziś byłam na pobraniu krwi związku z tarczyca i po raz 1 skorzystałam w punkcie pobrań z pierwszeństwa w ciąży. Jak zawsze sprawnie tak dzisiaj przede mną było 8 osób wiec ładnie zapytałam, podziękowałam no i u nas na drzwiach jest tez napisane ze kobiety w ciąży i dzieci do lat 3 wchodzą bez kolejki, ale wiadomo ładnie zapytałam czy nie maja nic przeciwko 😜☺️ Wiec sprawnie poszło wyniki po 13 wiec zobaczymy. Wizyta w czwartek mam nadzieje, ze zmniejszy już dawkę bo ja nadal biorę 150 letrox.

Tez dziś byłam na pobraniu krwi związku z tarczyca i po raz 1 skorzystałam w punkcie pobrań z pierwszeństwa w ciąży. Jak zawsze sprawnie tak dzisiaj przede mną było 8 osób wiec ładnie zapytałam, podziękowałam no i u nas na drzwiach jest tez napisane ze kobiety w ciąży i dzieci do lat 3 wchodzą bez kolejki, ale wiadomo ładnie zapytałam czy nie maja nic przeciwko 😜☺️ Wiec sprawnie poszło wyniki po 13 wiec zobaczymy. Wizyta w czwartek mam nadzieje, ze zmniejszy już dawkę bo ja nadal biorę 150 letrox.
U mnie mimo, ze wiele się już poluzowało to pobrania wciąż na godziny ;) wiec to bardzo wygodne.
Ale pewnie, trzeba korzystać!

Ja mam przez 4 dni 75, przez 3 kolejne 50. Upierdliwe to naprawdę chciałabym dojść do jednej dawki, już obojętnie której ale żebym nie musiała o tym myśleć :D

reklama
U mnie mimo, ze wiele się już poluzowało to pobrania wciąż na godziny ;) wiec to bardzo wygodne.
Ale pewnie, trzeba korzystać!

Ja mam przez 4 dni 75, przez 3 kolejne 50. Upierdliwe to naprawdę chciałabym dojść do jednej dawki, już obojętnie której ale żebym nie musiała o tym myśleć :D
Oo na godziny to super usprawnia wszystko.
No tak jak masz tak podzielone to rzeczywiście musisz pilnować się 😜 to trzymam kciuki aby została jedna dawka stała ☺️✊🏻

Do góry