reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

My w tym roku planujemy jechać w Polskie góry bo ja je po prostu kocham 😍
A to my na lipiec mamy Tatry, na przełom lipca/sierpnia Mazury, koniec sierpnia Bieszczady, weekendy w Karkonoszach. Ale we wrzesniu na 2 tyg ruszymy w Europę. Bo my generalnie mamy taka prace, ze maj/czerwiec zawsze bralismy urlop 3-4 tygodnie na dalsze podróże i potem jeszcze we wrzesniu coś. W tym roku się posypało wiec będzie sporo wyjazdów tygodniowych i 10 dniowych ;)

Polskie góry są piękne ;) chociaż na wysokie partie Tatr się nie porwę ;)

reklama
Hej😄jestem po wczorajszym usg . Dzieciątko ma wszystko na miejscu . Krecilo sie wiec doktor mial troche problemow zeby go calego sprawdzic ale dzieki temu mamusia go dluzej podglądała. 😄😄😄😀😀 lekarz dal 95% gwarancji ze wszystko jest ok wiec tego sie z mężem trzymamy i zadnych dodatkowych testów nie robimy. Wczoraj byl 13t4d i maluszek mierzyl 74 mm. Tetno 142. A ja na to ze ostatnio troszke plamilam dostalam duphaston 3*1 i globulki Pimafucin bo jakas infekcja mi sie wdarła. Życzę wszystkim mamusiom spokojnego wtorku . 😄😘chwalę sie moim skarbem ATTACH=full]1134035[/ATTACH]
Gratuluje slicznego, zdrowego maluszka! ❤
Serce nie sługa 🤷‍♀️😂

Zastanawiałam się nad zakupem, ale poczytałam i po pierwsze może na dziecko nie działać, a po drugie są jakieś darmowe aplikacje na telefon z tym szumem i szkoda kasy wydawać. My zrezygnowaliśmy z zakupu 😁
No tylko sobie uziemisz telefon nawet na pare godzin 😂

Zycze udanych wizyt dzisiaj!!! 😘

A to my na lipiec mamy Tatry, na przełom lipca/sierpnia Mazury, koniec sierpnia Bieszczady, weekendy w Karkonoszach. Ale we wrzesniu na 2 tyg ruszymy w Europę. Bo my generalnie mamy taka prace, ze maj/czerwiec zawsze bralismy urlop 3-4 tygodnie na dalsze podróże i potem jeszcze we wrzesniu coś. W tym roku się posypało wiec będzie sporo wyjazdów tygodniowych i 10 dniowych ;)

Polskie góry są piękne ;) chociaż na wysokie partie Tatr się nie porwę ;)
No to zapowiada wam się bardzo ciekawy okres pod względem podróży bo dużo tego zaplanowaliście 😉 ja też w wysokie raczej nie pójdę ale te niższe partie spokojnie jeszcze można się wypuścić 😊

My mieliśmy 20 czerwca lecieć do Bułgarii ale przełożyliśmy no bo... Ciąża i korona.. Także za rok mamy Turcje i polecimy we 3 jak wszystko szczęśliwie się zakończy ❤ dużo podróżujemy po świecie i po Polsce i nie wyobrażam sobie, żebyśmy mieli teraz z tego zrezygnować. Za 2-3 lata jak Bąbel będzie większy planujemy Seszele na 5 rocznice slubu :D
No my też się wstrzymaliśmy ze względu na to i mąż nie bardzo chce jechać za granicę właśnie przez koronę, bo się o nas martwi:) Ale nie wykluczamy nadrobienia zaległości z dzidziusiem, też wychodzę z założenia, że wszystko się da :D

reklama
Do góry