reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Hej😄jestem po wczorajszym usg . Dzieciątko ma wszystko na miejscu . Krecilo sie wiec doktor mial troche problemow zeby go calego sprawdzic ale dzieki temu mamusia go dluzej podglądała. 😄😄😄😀😀 lekarz dal 95% gwarancji ze wszystko jest ok wiec tego sie z mężem trzymamy i zadnych dodatkowych testów nie robimy. Wczoraj byl 13t4d i maluszek mierzyl 74 mm. Tetno 142. A ja na to ze ostatnio troszke plamilam dostalam duphaston 3*1 i globulki Pimafucin bo jakas infekcja mi sie wdarła. Życzę wszystkim mamusiom spokojnego wtorku . 😄😘chwalę sie moim skarbem ATTACH=full]1134035[/ATTACH]

Załączniki

• 20200615_182247.jpg
    20200615_182247.jpg
    859,6 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Byleby została w środku choć czas jakiś [emoji4]
A lepiej już troszkę?
Już trochę lepiej, pomalutku wrócę do żywych . Pare dni temu zrobiłam odrosty.... w końcu człowiek wyglada jak człowiek a nie jak zombie , jeszcze muszę paznokcie na stopach ogarnąć ( na szczęście moja siostra ma swój salon kosmetyczny 😀) i na lato gotowa 🙂

Hej😄jestem po wczorajszym usg . Dzieciątko ma wszystko na miejscu . Krecilo sie wiec doktor mial troche problemow zeby go calego sprawdzic ale dzieki temu mamusia go dluzej podglądała. 😄😄😄😀😀 lekarz dal 95% gwarancji ze wszystko jest ok wiec tego sie z mężem trzymamy i zadnych dodatkowych testów nie robimy. Wczoraj byl 13t4d i maluszek mierzyl 74 mm. Tetno 142. A ja na to ze ostatnio troszke plamilam dostalam duphaston 3*1 i globulki Pimafucin bo jakas infekcja mi sie wdarła. Życzę wszystkim mamusiom spokojnego wtorku . 😄😘chwalę sie moim skarbem ATTACH=full]1134035[/ATTACH]
Gratuluję udanej wizyty, śliczny maluch 🥰 ja dzisiaj o 17:30 idę podejrzeć moje maleństwo i już się doczekac nie mogę wizyty 😉

Mam nadzieję, że będzie ok, chociaż jeszcze nie mam brzucha, a czytałam że one długie są 🙈 Przy moich 158 cm wzrostu, to może być niewypał 😅 Najwyżej dam teściowej do skrócenia 😁
Mam nadzieję, że będzie ok, chociaż jeszcze nie mam brzucha, a czytałam że one długie są 🙈 Przy moich 158 cm wzrostu, to może być niewypał 😅 Najwyżej dam teściowej do skrócenia 😁
Ja mam 178 cm i mam ją przed kolano

Hej 😊 nie pisałam już wczoraj bo myślałam że przez tą migrene zejdę... Dzisaj nie dość że ciężka noc okropne sny to jeszcze wstałam z takim uczuciem niepokoju i strachu jak nigdy... Staram się uspokoić i nie myśleć ☹️

reklama
Do góry