niemandin
Fanka BB :)
Macie tu mojego łobuza
Przydałoby się obciąć włoski, no ale ktoś cały czas mówi że jutro
Łamacz serc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Macie tu mojego łobuza
Przydałoby się obciąć włoski, no ale ktoś cały czas mówi że jutro
Nie, zamówiłam S , właśnie tez ze względu na długość spodni , jeszcze mam luz wiec myśle ze wystarcza na dłużejA mogę zapytać, jak rozmiarówka? Tzn zamawiałaś większy, niż normalnie nosisz?
Ja tez sie dowiedzialm w tamtym tygodniu ze nie sa zalecane i jeszcze mieta polna i lubczyk! A ja wlasnie wszystkie posadzilam jakis czas temu na balkonie i mialam je wcinac dowoli Mysle ze male ilosci to ok ale pewnie zeby nie przesadzac i nie pic z nich herbatek etc.No właśnie dzisiaj przeczytałam, że cynamon, tymianek i rozmaryn są niewskazane w ciąży, bo mogą powodować poronienie lub wady rozwojowe...i trochę zonk, bo często zdarza mi się zjeść pieczone ziemniaki z rozmarynem/tymiankiem, już nie wspominając o wieeelkim ciachu drożdzowo-cynamonowym dwa tygodnie temu...
Zgadzam się, w poprzedniej ciąży miałam takie dziury w głowie ze zdarzało mi się nabrać do ist płyn do płukania i zamiast płukać jamę ustna to go połknąć przeżyłyśmy ja i córka , chociaż mąż śmiał się ze to wychodzi ze mnie kryptoalkoholizmA propos, właśnie na obiad jadłam wątróbkę z indyka (dużo ma żelaza). Tylko ją dobrze wysmazylam, zeby nie byla krwista, tylko calkiem brązowa gdybyśmy chciały tak na wszystko bardzo uważać... to ani pol owoca bym nie zjadła, bo pestycydy, kurczak nie bo antybiotyki, warzywa też pryskane, rukola z Włoch to z koronawirusem... wiadomo, że pewnych rzeczy, którymi sa np. surowe mieso, surowe ryby, parmeńska, salami itp nie jem, ale reszta tak i też myślę, ze szczypta tymianku raczej nie zaszkodzi - raczej by to musialy byc mocne napary lub syropy.
Łamacz serc
Ja tez sie dowiedzialm w tamtym tygodniu ze nie sa zalecane i jeszcze mieta polna i lubczyk! A ja wlasnie wszystkie posadzilam jakis czas temu na balkonie i mialam je wcinac dowoli Mysle ze male ilosci to ok ale pewnie zeby nie przesadzac i nie pic z nich herbatek etc.
A czy slyszalyscie o dobroczynnych wlasciwosciach arbuza? Moja siostra jest pielegniarka w USA i mowila mi ze tam ciezarne wcinaja arbuzy i ona tez jadla ich duze ilosci bedac w dwoch ciazach. Tylko najlepsze takie bezpestkowe bo pestki maja sporo kalorii. U mnie arbuz juz chlodzi sie w lodowczce
Oooo to muszę zobaczyć na stronceA teraz jeszcze często latam w dresach od mamy ginekolog , zestaw nazywa się ninja i jest mega , wygodny, cieniutki, spodnie wysoki stan, bluza szeroka , dłuższa za tyłek, no jestem zachwycona
To ja wam powiem o moim zboczeniu kulinarnym.... jestem fanka natki pietruszki...
Wchodzę do sklepu, kupuje trzy pęczki i wracając do domu już je zjadam..... najlepsza taka z piachem heheheheh a jak ktoś mi ja w domu nie daj Boże umyje... zbrodnia