reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Mnie cos brzuch boli, nie wiem czy gacie mnie cisna czy sie za bardzo urobilam dzisiaj 🙄🙁 Tamci wrocili z plazy spaleni jak raki, choc niby sie smarowali... Nie wiem co na kolacje zrobic, narobilyscie mi smaka tymi ziemniakami, kociolkami czy jak to tam kazda nazywa, ale nie mam nic na to, jutro musze zakupy zrobic 😉😋 Nic mi sie nie chce....

Mnie cos brzuch boli, nie wiem czy gacie mnie cisna czy sie za bardzo urobilam dzisiaj 🙄🙁 Tamci wrocili z plazy spaleni jak raki, choc niby sie smarowali... Nie wiem co na kolacje zrobic, narobilyscie mi smaka tymi ziemniakami, kociolkami czy jak to tam kazda nazywa, ale nie mam nic na to, jutro musze zakupy zrobic 😉😋 Nic mi sie nie chce....
Raz na jakiś czas tak zakłuje w brzuchu wczoraj po lewo czy po prawo ale już nie na dole tylko wysoko na wysokości pępka. Murzynki będą 😁

Dobra, najadłam sie KFC i mam wyrzuty sumienia 🙈 Idę na spacer, chyba do północy będę spalać te kalorie 😅
Ahhh ja bym tak szejka z maslem orzechowym wypola z kfc albo lemoniade arbuzową 😍 u mniesa jakies marce te kfc z mega okrojonym menu i do tego tak smierdzi padliną ze cofa zanim sie wejdzie...takze nawet tam nie jadam 😔

To ja wam powiem o moim zboczeniu kulinarnym.... jestem fanka natki pietruszki...[emoji2957]
Wchodzę do sklepu, kupuje trzy pęczki i wracając do domu już je zjadam..... najlepsza taka z piachem heheheheh a jak ktoś mi ja w domu nie daj Boże umyje... zbrodnia [emoji2957]
To byś miała niezłą pachtę u mojej mamy w ogródku [emoji6]pietruszka tam się jej rozsiała [emoji23]

To ja wam powiem o moim zboczeniu kulinarnym.... jestem fanka natki pietruszki...🤪
Wchodzę do sklepu, kupuje trzy pęczki i wracając do domu już je zjadam..... najlepsza taka z piachem heheheheh a jak ktoś mi ja w domu nie daj Boże umyje... zbrodnia 🤪
Uważaj na toxoplazmoze 😅 w moich oczach jest ona wszędzie 😂🤣 myje nawet cebule zanim pokroje 😒 a pozniej rece mydłem pod wrzątkiem i dalej mam wrazenie ze napewno toxiplazmoza na nich jest i zaraz sie zaraze ale to juz chyba podchodzi pod chorobe 😂

@Zielona123 nie słyszałam o tym że arbuz ma takie dobroczynne właściwości ale ostatnio miałam mega apetyt na soczystego arbuza i z wielkim zaangażowaniem zjadłam dwa kawałki 😊...po czym wszystko oddałam 🤮 mam nadzieję że już niedługo będę w stanie zjeść surowe owocki bo aż mi ślinka cieknie 🍉

reklama
Uważaj na toxoplazmoze 😅 w moich oczach jest ona wszędzie 😂🤣 myje nawet cebule zanim pokroje 😒 a pozniej rece mydłem pod wrzątkiem i dalej mam wrazenie ze napewno toxiplazmoza na nich jest i zaraz sie zaraze ale to juz chyba podchodzi pod chorobe 😂
Ja przez wiele lat pracy w szpitalu mam już przebyte tak dużo chorób , łącznie z toxo 🤦🏻‍♀️

Do góry