Karanga
Fanka BB :)
Zgadzam się, wieczorne wymioty są gorsze niż poranne, bardziej męczą po całym dniu. Też mam nadzieję że jeszcze chwilka jeszcze parę lub paręnaście dni i odetchnę , chociaż trochęA tak w ogóle to mojemu synkowi chyba coś się po przestawiało, bo do tej pory wymiotowałam rano, w sumie to kasłałam na kibelek bo nie miałam czym z nocy, i w ciagi dnia gdy była zbyt dluga przerwa w jedzeniu już, a od czterech dni jest spokój rano, za to wieczorem...[emoji2356] serio już wolałam tą pierwszą wersję.
Bardzo współczuję dziewczynom, które się jeszcze męczą całe dnie [emoji847][emoji873] chyba @Karanga i @ania00 miejmy nadzieję że jeszcze troszkę i to ustąpi [emoji3544]
A w ogóle to troszkę mnie moja lekarz rodzinna nastraszyła bo jak jej powiedziałam jakie leki przeciwwymiotne mi przepisał ginekolog to kilka razy skomentowała "Dżizas!" (Taka młoda babka ), no już nie chciałam wnikać jak bardzo źle mogly wpłynąć na ciążę mam nadzieję że gin wiedział co robi, na szczęście te krople na alkoholu wzięłam tylko 3 razy i tylko po 1/4 dawki dziennej. A drugiego leku (choć w postaci tabletek) używałam w obu ciążach więc mam zaufanie do niego. Już sama nie wiem bez tego leku nie dam rady póki co więc biorę. Ale same wiecie jak to w głowie siedzi, że w ciąży najlepiej nic nie brać. Eh.