Ilona 88
Fanka BB :)
No ja się śmieje ,że mam duży już brzuch i wyżej taki odstający ,A maleństwo niziutko jest[emoji6]Tak! Przy samej lini bikini [emoji16] A ja głupia przy pępku na początku szukałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja się śmieje ,że mam duży już brzuch i wyżej taki odstający ,A maleństwo niziutko jest[emoji6]Tak! Przy samej lini bikini [emoji16] A ja głupia przy pępku na początku szukałam
Witajcie Mamy!
Dziś pierwszy raz odkryłam tą stronkę i forum, jestem pod dużym wrażeniem jak wspaniale sie tu wspieracie więc od razu chciałam się przywitać i przedstawić
Jestem w 12 tyg, termin z USG 19.12 a z daty 22.12. Pierwsza wyczekiwana ciąża, badania prenetalne ok. Dostałam lekkich plamień więc siedze na L4 i mam sporo czasu na buszowanie po necie
Trzymajcie się ciepło jak na temperature przystało
Witamy w gronie grudniówkowym jak pierwsza ciąża to pewnie dużo emocji niech mija spokojnieWitajcie Mamy!
Dziś pierwszy raz odkryłam tą stronkę i forum, jestem pod dużym wrażeniem jak wspaniale sie tu wspieracie więc od razu chciałam się przywitać i przedstawić
Jestem w 12 tyg, termin z USG 19.12 a z daty 22.12. Pierwsza wyczekiwana ciąża, badania prenetalne ok. Dostałam lekkich plamień więc siedze na L4 i mam sporo czasu na buszowanie po necie
Cześć! U mnie termin na 18.12 na razie wiec podobnieWitajcie Mamy!
Oj dużo emocji! panikuje przy każdym ukłuciu, zrobiłam test nifty mimo ze USG dobre, kupiłam detektor dziś...Dobrze że mąż jest mało emocjonalny i mnie stopuje bo bym zwariowałaWitamy w gronie grudniówkowym jak pierwsza ciąża to pewnie dużo emocji niech mija spokojnie
No właśnie gdzie to maleństwo sie tam mieściNo ja się śmieje ,że mam duży już brzuch i wyżej taki odstający ,A maleństwo niziutko jest[emoji6]
No właśnie gdzie to maleństwo sie tam mieściNo ja się śmieje ,że mam duży już brzuch i wyżej taki odstający ,A maleństwo niziutko jest[emoji6]
Witamy, rozgość się u nas. Pewnie masz dużo wątpliwości i pytań z racji iż to pierwsza ciąża. Służymy radą i wsparciem. Ja mam termin na 26.12.20 więc niedaleko TwojegoWitajcie Mamy!
Mam to samo, niestety jeszcze niczego pomocnego na dłuższy czas nie odkryłam..Hej dziewczyny czy któraś z Was też ma taki nieprzyjemny posmak w ustach szczególnie wieczorem I nie mówię tu o nudnościach naprawdę nie wiem co można zrobić ale to jest nie do wytrzymania trudno to opisać taki kapeć na który nic nie pomaga Jakieś pomysły?