martini87
Fanka BB :)
Witaj, rozgosc się u nasHej dziewczyny, cieszę się że do Was dołączyłamto moja pierwsza ciąża, termin mam na 1.12 więc aktualnie 16tc
wszystko super ale jak Wy radzicie sobie z myślami związanymi np ze zdrowiem dziecka? U mnie wszystkie wyniki i usg super a jednak czasem nachodzą mnie wyrzuty jak coś zjem czy nie szkodzę dziecku
oszaleć idzie! Nacodzien prowadzę ogólnie bezstresowe i spokojne życie, czasem jednak w obawie o dobra maluszka nachodzą mnie takie głupoty.... Dajcie znać jak to jest u Was myślę że wielu nam pomoże takie podzielenie się jak to jest u innych mam. Życzę Wam sloncznego weekendu
![]()
Najważniejsze, że tętno jest ok. Ja jestem umówiona w 21+3.Łajza lekarka z pakietu prv mi dziś nie robila usg i nie mam nowego zdjęcia fasolki! Badala tylko tętno(ktore jest idealne na szczęście). Za tydzień mam lekarza na nfz (ktory zdjęć nie drukuje), to się dowiem wtedy ile już urosła no i by pasowało się na polowkowe juz umówić, bo jutro zaczynam 16tc
Wy się juz poumawialuscie? Jesli tak to w ktorym tygodniu?
Spróbuj inne wkładki albo w ogóle z nich zrezygnuj i po kilku dniach powinno być lepiej.Dziewczyny co brałyście jak Was siedziało hmm w kroku?mam wrażenie, że od ciągłego chodzenia we wkładkach odparzyłam/podrażniłam sobie skórę właśnie w okolicy krocza
zrobiły nawet mi się ranki a od niedawna swędzi :/ przepisała mi gin pimafucin ale on gów.o daje :/ ja już nie wiem co zrobić... Sudokremem też smaruje to troche lepiej