reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Hej dziewczyny czy któraś z Was też ma taki nieprzyjemny posmak w ustach szczególnie wieczorem I nie mówię tu o nudnościach naprawdę nie wiem co można zrobić ale to jest nie do wytrzymania trudno to opisać taki kapeć na który nic nie pomaga Jakieś pomysły?

Też tak mam 🙈 Myję zęby po każdym posiłku i za jakiś czas znowu to samo 😬 Mam zapas gum do żucia :p

Dziewczyny, mózg mi wyparował. Trzymajcie za mnie jutro kciuki, bo inaczej marny mój los na tych egzaminach😂 Wiem, że nic nie wiem 😱

reklama
Też tak mam 🙈 Myję zęby po każdym posiłku i za jakiś czas znowu to samo 😬 Mam zapas gum do żucia :p

Dziewczyny, mózg mi wyparował. Trzymajcie za mnie jutro kciuki, bo inaczej marny mój los na tych egzaminach😂 Wiem, że nic nie wiem 😱
Dasz radę wierzymy w Ciebie i to każda z nas podwójnie 😍😁✊🏻

Wspaniały dzień jest dziś! Byłam na badaniu i bobuś rośnie sobie wesoło. 15+1 tc. Wszystko gra, tylko do pracy lekarka nie pozwoliła wrócić ze względu na mięśniaka pod łożyskiem. Powiedziała że lepiej nie ryzykować i dużo odpoczywać. Nastawiłam się już, że od poniedziałku wracam do ludzi a tu jednak nie. Ale to jest pestka, jestem przeszczęśliwa i będę się grzecznie słuchać, dla tego małego bobka wszystko!
Lekarka pyta czy mam przeczucia co do płci. Ja się z babskiej rodziny wywodzę to od razu że pewnie dziewczynka. No i na prenatalnych ostatnio obstawiała że najprawdopodobniej córcia. Także już od dawna mówiłam do brzuszka Perełko 😊
Włącza monitor a tam na pierwszym planie... klejnoty jak malowane, hahaha 😊
Także z małej Ani zrobił się mały jeszcze bezimienny synuś. Cały czas mi się paszcza śmieje, tak się dziś cieszę 😊 i mąż też!

Łajza lekarka z pakietu prv mi dziś nie robila usg i nie mam nowego zdjęcia fasolki! Badala tylko tętno 😭 (ktore jest idealne na szczęście). Za tydzień mam lekarza na nfz (ktory zdjęć nie drukuje), to się dowiem wtedy ile już urosła no i by pasowało się na polowkowe juz umówić, bo jutro zaczynam 16tc :) Wy się juz poumawialuscie? Jesli tak to w ktorym tygodniu?
Właśnie to jest słabe w tych pakietach w porównaniu do wizyt prywatnych. W poprzedniej ciąży w LuxMed miałam tylko 3 USG a tak to jedynie tętno na wizycie.

reklama
Hej dziewczyny czy któraś z Was też ma taki nieprzyjemny posmak w ustach szczególnie wieczorem I nie mówię tu o nudnościach naprawdę nie wiem co można zrobić ale to jest nie do wytrzymania trudno to opisać taki kapeć na który nic nie pomaga Jakieś pomysły?
Hej :) mam identycznie mi pokaga guma miętowa. Wczoraj jak mi zabrakło wieczorem to myślałam że nocka z wymiotami. Do tego mam ciągle dużo śliny w buzi co powoduje szarpanie na wymioty🤮

Do góry