reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Hej dziewczyny czy któraś z Was też ma taki nieprzyjemny posmak w ustach szczególnie wieczorem I nie mówię tu o nudnościach naprawdę nie wiem co można zrobić ale to jest nie do wytrzymania trudno to opisać taki kapeć na który nic nie pomaga Jakieś pomysły?

Też tak mam 🙈 Myję zęby po każdym posiłku i za jakiś czas znowu to samo 😬 Mam zapas gum do żucia :p

Dziewczyny, mózg mi wyparował. Trzymajcie za mnie jutro kciuki, bo inaczej marny mój los na tych egzaminach😂 Wiem, że nic nie wiem 😱

reklama
Też tak mam 🙈 Myję zęby po każdym posiłku i za jakiś czas znowu to samo 😬 Mam zapas gum do żucia :p

Dziewczyny, mózg mi wyparował. Trzymajcie za mnie jutro kciuki, bo inaczej marny mój los na tych egzaminach😂 Wiem, że nic nie wiem 😱
Dasz radę wierzymy w Ciebie i to każda z nas podwójnie 😍😁✊🏻

Wspaniały dzień jest dziś! Byłam na badaniu i bobuś rośnie sobie wesoło. 15+1 tc. Wszystko gra, tylko do pracy lekarka nie pozwoliła wrócić ze względu na mięśniaka pod łożyskiem. Powiedziała że lepiej nie ryzykować i dużo odpoczywać. Nastawiłam się już, że od poniedziałku wracam do ludzi a tu jednak nie. Ale to jest pestka, jestem przeszczęśliwa i będę się grzecznie słuchać, dla tego małego bobka wszystko!
Lekarka pyta czy mam przeczucia co do płci. Ja się z babskiej rodziny wywodzę to od razu że pewnie dziewczynka. No i na prenatalnych ostatnio obstawiała że najprawdopodobniej córcia. Także już od dawna mówiłam do brzuszka Perełko 😊
Włącza monitor a tam na pierwszym planie... klejnoty jak malowane, hahaha 😊
Także z małej Ani zrobił się mały jeszcze bezimienny synuś. Cały czas mi się paszcza śmieje, tak się dziś cieszę 😊 i mąż też!

Łajza lekarka z pakietu prv mi dziś nie robila usg i nie mam nowego zdjęcia fasolki! Badala tylko tętno 😭 (ktore jest idealne na szczęście). Za tydzień mam lekarza na nfz (ktory zdjęć nie drukuje), to się dowiem wtedy ile już urosła no i by pasowało się na polowkowe juz umówić, bo jutro zaczynam 16tc :) Wy się juz poumawialuscie? Jesli tak to w ktorym tygodniu?
Właśnie to jest słabe w tych pakietach w porównaniu do wizyt prywatnych. W poprzedniej ciąży w LuxMed miałam tylko 3 USG a tak to jedynie tętno na wizycie.

reklama
Hej dziewczyny czy któraś z Was też ma taki nieprzyjemny posmak w ustach szczególnie wieczorem I nie mówię tu o nudnościach naprawdę nie wiem co można zrobić ale to jest nie do wytrzymania trudno to opisać taki kapeć na który nic nie pomaga Jakieś pomysły?
Hej :) mam identycznie mi pokaga guma miętowa. Wczoraj jak mi zabrakło wieczorem to myślałam że nocka z wymiotami. Do tego mam ciągle dużo śliny w buzi co powoduje szarpanie na wymioty🤮

Do góry