reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Witajcie Mamy!
Dziś pierwszy raz odkryłam tą stronkę i forum, jestem pod dużym wrażeniem jak wspaniale sie tu wspieracie więc od razu chciałam się przywitać i przedstawić:)
Jestem w 12 tyg, termin z USG 19.12 a z daty 22.12. Pierwsza wyczekiwana ciąża, badania prenetalne ok. Dostałam lekkich plamień więc siedze na L4 i mam sporo czasu na buszowanie po necie:)
Trzymajcie się ciepło jak na temperature przystało:)

Witaj [emoji6]

Witajcie Mamy!
Dziś pierwszy raz odkryłam tą stronkę i forum, jestem pod dużym wrażeniem jak wspaniale sie tu wspieracie więc od razu chciałam się przywitać i przedstawić:)
Jestem w 12 tyg, termin z USG 19.12 a z daty 22.12. Pierwsza wyczekiwana ciąża, badania prenetalne ok. Dostałam lekkich plamień więc siedze na L4 i mam sporo czasu na buszowanie po necie:)
Witamy w gronie grudniówkowym :) jak pierwsza ciąża to pewnie dużo emocji :) niech mija spokojnie :)

Witajcie Mamy!
Cześć! U mnie termin na 18.12 na razie wiec podobnie 😁

Witajcie Mamy!
Witamy, rozgość się u nas. Pewnie masz dużo wątpliwości i pytań z racji iż to pierwsza ciąża. Służymy radą i wsparciem. Ja mam termin na 26.12.20 więc niedaleko Twojego :)

Hej dziewczyny czy któraś z Was też ma taki nieprzyjemny posmak w ustach szczególnie wieczorem I nie mówię tu o nudnościach naprawdę nie wiem co można zrobić ale to jest nie do wytrzymania trudno to opisać taki kapeć na który nic nie pomaga Jakieś pomysły?

reklama
Hej dziewczyny czy któraś z Was też ma taki nieprzyjemny posmak w ustach szczególnie wieczorem I nie mówię tu o nudnościach naprawdę nie wiem co można zrobić ale to jest nie do wytrzymania trudno to opisać taki kapeć na który nic nie pomaga Jakieś pomysły?
Mam to samo, niestety jeszcze niczego pomocnego na dłuższy czas nie odkryłam.. :)

Do góry