Haha tak, ja mam to samo i ciagle żuje gumęHej dziewczyny czy któraś z Was też ma taki nieprzyjemny posmak w ustach szczególnie wieczorem I nie mówię tu o nudnościach naprawdę nie wiem co można zrobić ale to jest nie do wytrzymania trudno to opisać taki kapeć na który nic nie pomaga Jakieś pomysły?
reklama
U mnie jakiś czas temu to samo.. jak tylko miałam możliwość to myłam zęby, nawet z 10 razy dziennie a jak nie mogłam to guma... nagle z dnia na dzień mi przeszło i na razie nie wróciło wiec jest nadziejaHej dziewczyny czy któraś z Was też ma taki nieprzyjemny posmak w ustach szczególnie wieczorem I nie mówię tu o nudnościach naprawdę nie wiem co można zrobić ale to jest nie do wytrzymania trudno to opisać taki kapeć na który nic nie pomaga Jakieś pomysły?
Witam, próbowałam nadrobić ale mi się chyba nie uda. Od czasu jak wróciłam do pracy to popołudniu jestem taak zmęczona że nie daję rady czytać na bieżąco. Ja po prenatalnych ale nie mam jeszcze wyników. Na samy badaniu lekarz powiedział do mnie tylko 2 zdania więc za bardzo nic nie wiem tylko, że wszystko dobrze. Badanie trwało dosłownie 5 min. Czy u was też tak krótko?
Animowana
Fanka BB :)
Taak, kupiłam mentosy strong i przechodzi na jakis czasHej dziewczyny czy któraś z Was też ma taki nieprzyjemny posmak w ustach szczególnie wieczorem I nie mówię tu o nudnościach naprawdę nie wiem co można zrobić ale to jest nie do wytrzymania trudno to opisać taki kapeć na który nic nie pomaga Jakieś pomysły?
Precelka25
21+5 to bardzo dobry terminSprawdziłam sobie jak się umówiłam na wizyty do ginekologa i mam w 17+0 a następna w 21+5 czy ta druga to już nie za późno na połówkowe będzie?
Martaa24
Nie, u mnie pani doktor po kolei mówiła co mierzy i co robi i dziwię się jak tutaj nieraz czytam, że lekarz ledwo co powie albo ze badanie takie krótkie:/Witam, próbowałam nadrobić ale mi się chyba nie uda. Od czasu jak wróciłam do pracy to popołudniu jestem taak zmęczona że nie daję rady czytać na bieżąco. Ja po prenatalnych ale nie mam jeszcze wyników. Na samy badaniu lekarz powiedział do mnie tylko 2 zdania więc za bardzo nic nie wiem tylko, że wszystko dobrze. Badanie trwało dosłownie 5 min. Czy u was też tak krótko?
karpatka87
Witam, próbowałam nadrobić ale mi się chyba nie uda. Od czasu jak wróciłam do pracy to popołudniu jestem taak zmęczona że nie daję rady czytać na bieżąco. Ja po prenatalnych ale nie mam jeszcze wyników. Na samy badaniu lekarz powiedział do mnie tylko 2 zdania więc za bardzo nic nie wiem tylko, że wszystko dobrze. Badanie trwało dosłownie 5 min. Czy u was też tak krótko?
U mnie ok 20 minut, sprawdzał wszystko dwa razy i opisywał wszystko. Może Twoje dziecię super współpracowało z lekarzem, dlatego tak krótko
reklama
martini6
Ja płuczę usta płynem do jamy ustnej colgeit limonka bezalkoholowe i mnie sie sprawdzaHej dziewczyny czy któraś z Was też ma taki nieprzyjemny posmak w ustach szczególnie wieczorem I nie mówię tu o nudnościach naprawdę nie wiem co można zrobić ale to jest nie do wytrzymania trudno to opisać taki kapeć na który nic nie pomaga Jakieś pomysły?