reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Hej dziewczyny czy któraś z Was też ma taki nieprzyjemny posmak w ustach szczególnie wieczorem I nie mówię tu o nudnościach naprawdę nie wiem co można zrobić ale to jest nie do wytrzymania trudno to opisać taki kapeć na który nic nie pomaga Jakieś pomysły?
Haha tak, ja mam to samo i ciagle żuje gumę :)

reklama
Hej dziewczyny czy któraś z Was też ma taki nieprzyjemny posmak w ustach szczególnie wieczorem I nie mówię tu o nudnościach naprawdę nie wiem co można zrobić ale to jest nie do wytrzymania trudno to opisać taki kapeć na który nic nie pomaga Jakieś pomysły?
U mnie jakiś czas temu to samo.. jak tylko miałam możliwość to myłam zęby, nawet z 10 razy dziennie a jak nie mogłam to guma... nagle z dnia na dzień mi przeszło i na razie nie wróciło wiec jest nadzieja 😁

Sprawdziłam sobie jak się umówiłam na wizyty do ginekologa i mam w 17+0 a następna w 21+5 czy ta druga to już nie za późno na połówkowe będzie?

Witam, próbowałam nadrobić ale mi się chyba nie uda. Od czasu jak wróciłam do pracy to popołudniu jestem taak zmęczona że nie daję rady czytać na bieżąco. Ja po prenatalnych ale nie mam jeszcze wyników. Na samy badaniu lekarz powiedział do mnie tylko 2 zdania więc za bardzo nic nie wiem tylko, że wszystko dobrze. Badanie trwało dosłownie 5 min. Czy u was też tak krótko?

Taak, kupiłam mentosy strong i przechodzi na jakis czas 😂

Witam, próbowałam nadrobić ale mi się chyba nie uda. Od czasu jak wróciłam do pracy to popołudniu jestem taak zmęczona że nie daję rady czytać na bieżąco. Ja po prenatalnych ale nie mam jeszcze wyników. Na samy badaniu lekarz powiedział do mnie tylko 2 zdania więc za bardzo nic nie wiem tylko, że wszystko dobrze. Badanie trwało dosłownie 5 min. Czy u was też tak krótko?
Nie, u mnie pani doktor po kolei mówiła co mierzy i co robi i dziwię się jak tutaj nieraz czytam, że lekarz ledwo co powie albo ze badanie takie krótkie:/

U mnie ok 20 minut, sprawdzał wszystko dwa razy i opisywał wszystko. Może Twoje dziecię super współpracowało z lekarzem, dlatego tak krótko

reklama
Ja płuczę usta płynem do jamy ustnej colgeit limonka bezalkoholowe i mnie sie sprawdza 😜

Do góry