reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

Tak... dlatego tak bardzo liczymy na dziewuszke... fajnie jak by była para... zresztą córka marzyła mi sie zawsze....
Spokojnie. Wstrzymajcie się do połówkowego USG a jeżeli to nadal będzie chłopaczek to kilka tu z nas (w tym ja) przedstawimy Ci miliard zalet rodzeństwa tej samej płci, zwłaszcza dwóch chłopców ;)

reklama
Hej gratuluję wczorajszych udanych wizyt dzisaj trzymam kciuki za następne [emoji110][emoji3590] mi się nie udało dostać nigdzie do ginekologa... Ta pandemia mnie dobija.... I dzisaj kolejny sen... I te słowa ( przykro mi brak akcji serca) nie jest dobrze a ja czuje się już bezsilna... Od wczoraj płacze jestem zła i smutna jednoczesnie... Dzisaj zadzwonię jeszcze na szpital do Katowic...
Oby się dzisiaj udało...i proszę postaraj się nie mieć takich czarnych myśli [emoji3064] wiem, że same przychodzą ale to strzasnij z głowy i może zajmij czymś myśli [emoji3590]
Przytulam mocno [emoji7]
Dziewuchy a jaki rozmiar zamawiacie ciuszków? Gdzieś wyczytałam żeby zamówić 50/53 a inni polecają ode a u 62
Ja będę chyba zamawiała 62... Nie pamiętam już jak robiłam ze starszymi chłopakami [emoji849]
Ale moi mieli wagę 3690 i 3960, 56 i 58 długości... więc chyba te 62 będzie ok

Wiem ale doktorska powiedziala ze na 95% jest pewna że to chłopak... Mąż zawiedziony bo też liczył bardzo na córkę... mówi że nie wierzy że to była pempowina napewno A nie siurek... liczę po ciuchu ze jednak doktorska się pomyliła i będzie dziewczynka...

Lepiej się nastawiać już na chłopca, bo na połówkowych będzie ci ciężko jeżeli będziesz żyła cały czas nadzieją,że to jednak pomyłka.
Większość kobiet marzy o córce, wiadomo są też takie które pragną synków, lub jest im to obojętne ( to najlepsza opcja:))ale nie da się wybrać, trzeba zaakceptować co daje los.Najważniejsze ,że dzieciątko zdrowe, nie ma chyba nic gorszego niż poważne wady u maluszka, wtedy nikt o płeć się nie martwi.
Rozumiem Ciebie, twoje rozczarowanie, ale dla swojego dobra nie licz na pomyłkę lekarza a gdyby juz się zdarzyła,wtedy będziesz pozytywnie zaskoczona❤

@Asia Kasia trzymam kciuki byś dzisiaj mogła się przekonać, że z dzidziulkiem jednak wszystko OK.

@sandra_91, @Ilsia trzymam kciuki za dzisiejsze konsultacje z genetykiem. Mi lekarz, gdy namawiał mnie na prenatalne + pappa, mówił że w przypadkach niskiego prawdopodobieństwa wyniki bardzo rzadko się mylą, natomiast w przypadku dużego prawdopodobieństwa dają bardzo często wynik fałszywie dodatni.

Ja jeszcze z psem na spacerze ale niebawem zbieramy się na prenatalne, jestem przerażona a jednocześnie tak niesamowicie podjarana tymi badaniami, że momentami nie wiem jak się nazywam.
Mam nadzieję, że do 9.40 nie wykorkuję z tych emocji. Jak ja bym chciała już zobaczyć to moje maleństwo [emoji7]
Będę mocno trzymać trzymać kciuki [emoji3590]

reklama
Gratuluję 😉

O to masz przede mna 😁 ja mam 22 lipca. Coś mi się wydaje, że późno mnie zapisali ale sami sobie liczyli i tak km wyszło.. sama nie wiem..

Hahaha a pisalam Wam jak się nad ta poduszka zastanawialiście, że w nocy można się pozabijać i wyjść nie idzie 🙈😂 jak do młodego lecę w nocy bo płacze to musi to komicznie wyglądać jak się z niej uwalniam 😂

Synek też ma naklejki z balonami 🙂 nie wiem czy mi się uda objąć całą ścianę ale spróbuję jutro wstawić Ci fotkę na jakie my się zdecydowaliśmy :)
To rzeczywiście późno masz przecież masz termin o 4 dni wcześniej ode mnie jak dobrze pamietam na 30 listopada ?

Do góry