reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Mi ze 2 razy udało się znaleźć coś ok 120 ale zaraz spada.
No i to dociskanie do brzucha. Nic się nie stanie? Tatuś stwierdził że zmiażdżę mu dziecko 😂
Ja też dociskam, ale jak w zeszłym tygodniu byłam u gin i mnIe badała i tak naciskała to wiem, ze tez nic nie zrobię:)

Ja wczoraj wieczorem rozmawialam z bratem przez telefon i dzisiaj śniło mi sie, że dziewczyna, z którą dopiero co zaczął się spotykac, urodziła bliźniaki 😆😆 nie bede mu o tym mówić 🙊

reklama
Ja też "team Pepco" :) te dla noworodków i niemowlaków akurat wytrzymują czas ich użytkowania, więc cena do jakości idealna. Dla starszakow już tam nie kupuje bo jednak noszą dłużej i bardziej zużywają ubrania i niestety te pepkowe już jakościowo nie dają rady (szybko się kulkuja, przecierają, tracą kolor). Starszakom szyję sama albo kupuje na wyprzedażach w Reserved, H&M, C&A, Cubus, Zara.

Wyświetla mi się 50,70,80. Potem słyszę serduszko a na ekranie że jest 0 i prosta linia. Czasami się zdarzy 120 ale zaraz znowu jest 0
Mi ze 2 razy udało się znaleźć coś ok 120 ale zaraz spada.
No i to dociskanie do brzucha. Nic się nie stanie? Tatuś stwierdził że zmiażdżę mu dziecko 😂
Hej :) ja dopiero w 12 tygodniu uslyszalam tak wyraznie. Mam ten sam detektor. Ogólnie troche na początku musialam dociskać i znajdowalam tak nisko centralnie jak juz włoski zaczynają rosnąć 😊 raz z prawej strony raz lewej. To tetno takie wolniejsze 90 to jest Twoje.. Jak znajdziesz dzieciatko nawet w tle to przytrzynaj w ty miejscu albo dwa centrymetry w boki zazwyczaj one pływają tam i sie obracaja i czesto ciezko znalezc. Ale jak juz słyszysz echo to szukaj w okolicach. Na początku tez dociskalam.. Teraz juz nie trzeba bo od razu słychać. :) mozesz tez miec łożysko na przodzie i Ci moze troche dzwiek blokowac na początku. :) nie stresuj sie... Mi serio w 12 tygodniu dopiero bylo slychac.. :)

Dziewczyny jestem zbulwersowana... byłam w laboratorium już przed 7 by być pierwsza i za mną jako trzecia przyszła babeczka w ciąży... Położyła siatkę i wyciąga z torebki papierosa 😱😱nóż mi się w kieszeni otwiera jak takie coś widzę. Człowiek na rzęsach staje, by dziecko zdrowe było a tu taka wszystko ma w d....

Hej :) ja po wczorajszym badaniu nie mogłam spać cała noc. Brzuch mnie tak strasznie bolał, że nie wiedziałam co się dzieje. Też spędziłyście na prenatalnym ponad godzinę? Wyściskana byłam przez lekarza z każdej strony, a dzieciątko uparte bardziej ode mnie - nie chciało zmienić pozycji.
Przed samym wejściem do gabinetu byłam na granicy płaczu ze stresu. Masakra. Koniec końców wszystko wyszło dobrze i chyba będzie dziewczynka - chociaż cały czas miałam wrażenie, że w środku siedzi chłopak. 🙊Zobaczymy czy się nie zmieni 😀😂

reklama
Dziewczyny jestem zbulwersowana... byłam w laboratorium już przed 7 by być pierwsza i za mną jako trzecia przyszła babeczka w ciąży... Położyła siatkę i wyciąga z torebki papierosa 😱😱nóż mi się w kieszeni otwiera jak takie coś widzę. Człowiek na rzęsach staje, by dziecko zdrowe było a tu taka wszystko ma w d....

Cóż, wśród niektórych panuje przekonanie, że w ciąży nie wolno rzucać palenia, bo to za duży szok dla organizmu..🤦‍♀️

Do góry