reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Tak... dlatego tak bardzo liczymy na dziewuszke... fajnie jak by była para... zresztą córka marzyła mi sie zawsze....
Spokojnie. Wstrzymajcie się do połówkowego USG a jeżeli to nadal będzie chłopaczek to kilka tu z nas (w tym ja) przedstawimy Ci miliard zalet rodzeństwa tej samej płci, zwłaszcza dwóch chłopców ;)

reklama
Hej gratuluję wczorajszych udanych wizyt dzisaj trzymam kciuki za następne [emoji110][emoji3590] mi się nie udało dostać nigdzie do ginekologa... Ta pandemia mnie dobija.... I dzisaj kolejny sen... I te słowa ( przykro mi brak akcji serca) nie jest dobrze a ja czuje się już bezsilna... Od wczoraj płacze jestem zła i smutna jednoczesnie... Dzisaj zadzwonię jeszcze na szpital do Katowic...
Oby się dzisiaj udało...i proszę postaraj się nie mieć takich czarnych myśli [emoji3064] wiem, że same przychodzą ale to strzasnij z głowy i może zajmij czymś myśli [emoji3590]
Przytulam mocno [emoji7]
Dziewuchy a jaki rozmiar zamawiacie ciuszków? Gdzieś wyczytałam żeby zamówić 50/53 a inni polecają ode a u 62
Ja będę chyba zamawiała 62... Nie pamiętam już jak robiłam ze starszymi chłopakami [emoji849]
Ale moi mieli wagę 3690 i 3960, 56 i 58 długości... więc chyba te 62 będzie ok

Wiem ale doktorska powiedziala ze na 95% jest pewna że to chłopak... Mąż zawiedziony bo też liczył bardzo na córkę... mówi że nie wierzy że to była pempowina napewno A nie siurek... liczę po ciuchu ze jednak doktorska się pomyliła i będzie dziewczynka...

Lepiej się nastawiać już na chłopca, bo na połówkowych będzie ci ciężko jeżeli będziesz żyła cały czas nadzieją,że to jednak pomyłka.
Większość kobiet marzy o córce, wiadomo są też takie które pragną synków, lub jest im to obojętne ( to najlepsza opcja:))ale nie da się wybrać, trzeba zaakceptować co daje los.Najważniejsze ,że dzieciątko zdrowe, nie ma chyba nic gorszego niż poważne wady u maluszka, wtedy nikt o płeć się nie martwi.
Rozumiem Ciebie, twoje rozczarowanie, ale dla swojego dobra nie licz na pomyłkę lekarza a gdyby juz się zdarzyła,wtedy będziesz pozytywnie zaskoczona❤

@Asia Kasia trzymam kciuki byś dzisiaj mogła się przekonać, że z dzidziulkiem jednak wszystko OK.

@sandra_91, @Ilsia trzymam kciuki za dzisiejsze konsultacje z genetykiem. Mi lekarz, gdy namawiał mnie na prenatalne + pappa, mówił że w przypadkach niskiego prawdopodobieństwa wyniki bardzo rzadko się mylą, natomiast w przypadku dużego prawdopodobieństwa dają bardzo często wynik fałszywie dodatni.

Ja jeszcze z psem na spacerze ale niebawem zbieramy się na prenatalne, jestem przerażona a jednocześnie tak niesamowicie podjarana tymi badaniami, że momentami nie wiem jak się nazywam.
Mam nadzieję, że do 9.40 nie wykorkuję z tych emocji. Jak ja bym chciała już zobaczyć to moje maleństwo [emoji7]
Będę mocno trzymać trzymać kciuki [emoji3590]

reklama
Gratuluję 😉

O to masz przede mna 😁 ja mam 22 lipca. Coś mi się wydaje, że późno mnie zapisali ale sami sobie liczyli i tak km wyszło.. sama nie wiem..

Hahaha a pisalam Wam jak się nad ta poduszka zastanawialiście, że w nocy można się pozabijać i wyjść nie idzie 🙈😂 jak do młodego lecę w nocy bo płacze to musi to komicznie wyglądać jak się z niej uwalniam 😂

Synek też ma naklejki z balonami 🙂 nie wiem czy mi się uda objąć całą ścianę ale spróbuję jutro wstawić Ci fotkę na jakie my się zdecydowaliśmy :)
To rzeczywiście późno masz przecież masz termin o 4 dni wcześniej ode mnie jak dobrze pamietam na 30 listopada ?

Do góry